2. Instalace programu 1. Stáhneme program 3. Ikona na ploše, zástupce v nabídce START.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
Advertisements

GVID – MATURITA 2014 aktuální stav – říjen 2013.
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
III/2 XVII ABC
Panasonic Electric Works Czech s.r.o. Slide 1 Přehled PLC Software splňující normu IEC
Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3.
Složky a soubory Zdeněk Jelínek pátek, 21. listopadu 2014.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Volné texty na faktuře přednáší: Ondřej Suk Skalský dvůr
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
3MA381 PowerPoint - seznámení
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
III. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
KIV/PRO Cvičení Tiskárna Pěnezokazi mají tiskárnu (kopírku) na peníze – co vložím na vstup, dostanu na výstupu 2x Poté přidám jednu novou.
Excel export a import dat. Import dat z webu.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_1.18 Tematická oblast: Hardware, software a informační sítě OS WIN 7, 2. část Typ: DUM - kombinovaný Předmět: ICT.
Pracovní prostředí počítače
MS Excel 2 Martin Kotlík Brno, 20. ledna 2015 Obsah předchozího semináře 1 1.Popis programu Excel 2.Základní dovednosti 3.Typy vkládaných dat 4.Formát.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Tabulky v Microsoft Excel Vypracovala: Mgr. Drahoslava Drábková Dne: ICT2/1/3/15.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Úkoly nejen pro Kačenky.
START PROCVIČUJEME SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 7 VYBER SI LIBOVOLNÉ POLÍČKO. VYPOČÍTEJ PŘÍKLAD A KLIKNI NA SPRÁVNÝ VÝSLEDEK.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Jiroušová název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Operační systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/21 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Ovládací panely Šablona 32 VY_32_INOVACE_1_7_Windows-ovládací panely.
METODY A NÁSTROJE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ NA INTERNETU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického.
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Informatika – Podmíněné formátování. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Tipy a doporučení pro nastavení pracovní plochy počítače.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo Test k ověření znalostí Funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír.
Vytvoření rozevíratelného pole Access (13). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Tiskárny a konfigurace tisku
Jak sestavit dokument v Apstr 4
Přijímací zkoušky školní rok 2017/2018.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
METODY A NÁSTROJE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ NA INTERNETU
VY_32_Inovace_ Test 1.pololetí Matematika 3. ročník
PowerPoint.
Pracovní prostředí počítače
Opakování 2. písemná práce
VY_32_INOVACE_06_16_spouštění programů
VZTAHY A SPOLUPRÁCE spolupráce kamarádi přátelé
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
Datové referáty Apstr4.
PROCVIČUJEME SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 6 VYBER SI LIBOVOLNÉ POLÍČKO.
Hra ke zopakování či procvičení učiva:
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Instalace certifikátů
PROCVIČUJEME SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 6 VYBER SI LIBOVOLNÉ POLÍČKO.
PROCVIČUJEME SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 6 VYBER SI LIBOVOLNÉ POLÍČKO.
Hra k zopakování či procvičení učiva:
PROCVIČUJEME SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 7 VYBER SI LIBOVOLNÉ POLÍČKO.
Opakování na 2.písemnou práci
PROCVIČUJEME SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 5 VYBER SI LIBOVOLNÉ POLÍČKO.
Transkript prezentace:

2. Instalace programu 1. Stáhneme program 3. Ikona na ploše, zástupce v nabídce START

Pro koho? Podle věku žáků vyberu OBTÍŽNOST Například 8.ročník mocniny Například 2.ročník počítání do 20

Jak procvičovat? - mohu si nastavit libovolnou kombinaci učiva Známka ZELENĚ Známka ČERVENĚ Hodnocení MODŘE Počítáš do první chyby, čas se postupně zkracuje

16 kategorií soutěže podle věku žáka

Získáváš bankovky na 16 součástek kola Zápis do soutěže BUDE možný Po každé součástce se čas zastaví

Počet chyb Zápis do soutěže BUDE možný Nastavené učivo Po skončení testu Tvůj čas Po uplynutí 20minut 1 s = -1 bod Ukládá se do tabulek

Zápis do tabulek výsledků – VE ŠKOLE Rok musí odpovídat zvolené kategorii Žák se SPU se může zapsat do libovolné kategorie Škola se načte automaticky

Zápis do tabulek výsledků – DOMA nebo jako HOST Rok OPĚT musí odpovídat zvolené kategorii Žák se může rozhodnout, zda se přidá ke škole či zůstane jako host

Jak se podívám na výsledky? 1. možnost 2. možnost

Co zjistím z tabulky? Nastavené učivo Výpis aktivit žákaVýpis žáků naší školy v této kategorii

Co zjistím z dalších tabulek? Výpis oceněných žáků, výstup na tiskárnu Výpis všech žáků školy, výstup na tiskárnu V případě dotazů a nejasností nás neváhejte kontaktovat