Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Kamarádi :o) :o).
JÁ A MOJE ŽENA.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Moje třída.
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
Knížka, kterou mám ráda :Tajemství duchů Moje zvláštní schopnosti
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Ve městě Padova žil siňor Babtista, který měl dvě dcery. Siňor Babtista Bianka Kateřina.
Všem lidem na celém světě přeji…
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Sčítálek.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Byla to zábava. Při čekání na vlak jsme přemýšleli, jaké to tam bude.Všichni jsme byli natěšení.
Přírodovědná vycházka
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA). Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty…
Nebezpečí na internetu
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
V 5:00 vyjeli současně z konečné stanice MHD autobusy s čísly 1 a 2. Každý další autobus s číslem 1 odjížděl.
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
MALÁ JARNÍ POVÍDKA.
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Napsala a vytvořila: Madlenka
Tereza Pecánková.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
NÁŠ PRVNÍ ŠKOLNÍ VÝLET PRAHA, C, Školní rok 2010 / 2011.
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám" Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY_32_INOVACE_CJ_55.
Písničky 7. roč..
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Halloween.
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
PřIjímací řízení na GJŠ
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Mgr.
Naše 7 Třída.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a začal hrát na housle. Během 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha. Odhaduje.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a začal hrát na housle. Během 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha. Odhaduje.
Šípková Růženka Trochu jinak.
CÍSAŘOVNA MARIE TEREZIE A CÍSAŘ JOSEF II.
Transkript prezentace:

Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích. Cyberbullying Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.

Jednoho dne byla malá holčička ,která právě nastupovala do školy do 1 Jednoho dne byla malá holčička ,která právě nastupovala do školy do 1.třídy.Jmenovala se Katka byla malá hubená a moc hezká .Po pár dnech ve škole se Katka seznámila s Anetkou. Anetka byla hodná holčička kterou měl každý rád.Postupem času se holky stali nejlepšími kamarádkami co si řikaly všechno,i velká tajemství. Když byly holky v 9.třídě chtěli se holky vyfotit pouze v plavkách a dát to na facebook. Jenže Anetka byla taková že se chtěla všem líbit ale na fotce byla úspěšnější Katka a to Anetu naštvalo.

Aneta se chtěla Katce nějak vymstít , tak pozvala Katku k sobě domu a a řekla jí ať se vyfotí bez oblečení. Katka jelikoš to byla její nejlepší kamarádka to udělala.. Ale Aneta to chtěla pod jiným účelem .. Dala to na internet a pomlouvala a zesměšňovala svou kamarádku , která jí věřila.Dále aby toho nebyl málo Aneta to řekla všem lidem ve třídě a ty se jí také smály a posílali jí výhružné smsky. Katka se proto začala bát chodit do školy.Proto bez toho aby to oznámila matce utekla Katka z domu.Vzala si nějaké peníze a šla

Katka nasedla na nejbližší autobus a jela co nejdál mohla Katka nasedla na nejbližší autobus a jela co nejdál mohla. Ale tím jak z toho byla vystresovaná a šoková šla po kolejích a nevnímala svět.V tu chvíli jel vlak,troubyl blikal světli ale Katka šla dál a vlak už se nemohl zastavit a tak Katku porazil.Katka zemřela a její kamarádka si uvědomila co udělala a byla z toho moc smutná.

Konec