Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„Starost s úklidem nechte na nás…“
Advertisements

NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Organizace a řízení výstavbových projektů v praxi
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Prezentace firmy Srpen 2006
Tepelné čerpadlo 3.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Hliníkový fasádní systém COTTA
Význam informací v podnikání
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Kontaktní a koordinační centra
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Nástrahy veřejnoprávního projednávání a územního rozhodování Ing. Pavel Dražďák.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Představujeme se Vám:.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci co je hlavním předmětem činnosti Výroba a prodej přívlastkového moravského vína na jakých trzích.
Jindřichův Hradec, Školní a veřejné knihovny – spolupráce v regionu Konkurence? Ne! Spolupráce …
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání, s. r. o.
Úspory energie a regenerace
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
ČVUT v Praze, Fakulta stavební Podnikání ve stavebnictví 126 EMM – Ekonomika a management Zimní semestr 2010 / 2011 Ing.Zdeněk Burda
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
Struktura podnikatelského plánu
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
MIKROEKONOMIKA TYPOLOGIE PODNIKŮ.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Komplexní služby v oblasti řešení škod Ladislav Burián, Pavlína Živělová / Brno / /Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
KPV/PIS KPV/PIS  Jaroslav Plzák  Lukáš Choulík  Tomáš Kraus Websol s.r.o.
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
Operační program Výzkum a vývoj pro inovace. Veřejná podpora - příjemce Hlavní činností je VaV, výuka, TT Zisk je zpětně reinvestován do hl.činnosti Oddělení.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Elektronické bankovnictví
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
účetnictví, daně a controlling
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Člen skupiny HAVEX 1.
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Aktivity města a městských společností v oblasti ochrany ovzduší
Transkript prezentace:

Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže ZTI  Elektro  Měření a regulace  Zajištění podpůrných činností Předmětem činnosti podnikání je: komplexní provádění staveb včetně jejich změn, úprav a rekonstrukcí. Jedná se zejména o aktivity při realizaci pozemních staveb, novostaveb i rekonstrukcí. Při této činnosti uplatňujeme nové technologie pro úsporu energií a prodlužování životnosti staveb. Cílem firmy a všech jejich zaměstnanců je poskytovat služby, které budou trvale uspokojovat požadavky našich zákazníků v regionu naší působnosti. Proto usilujeme, aby veškeré námi realizované práce splňovaly představy a požadavky našich objednatelů, a to jak v cenách, tak i v jejich kvalitě a termínech provádění. Od založení společnosti se nám podařilo prosadit se v náročné konkurenci a získat si dobré jméno u našich objednatelů. Dobré jméno si chceme i nadále udržet.  Stavby na klíč  Přestavby  Vzduchotechnika

Rádi bychom Vám představili naší stavební firmu BAB mont s.r.o., která se díky své letité tradici a kvalitně odvedené práci stává moderní a prosperující společností s dynamickým vývojem. Cílem naší práce je kompletní realizace projektů bytových domů, realizace novostaveb, rekonstrukce státních, soukromých i komerčních objektů, přestavby a další činnosti spojené se stavbami. Výsledkem naší práce jsou realizované projekty dokončené dle časového harmonogramu a především naši spokojení zákazníci, kteří tvoří důležitou součást našeho profilu společnosti. Česká firma BAB mont s.r.o. vznikla v roce 2011 přejmenováním stávající společnosti BAB stavební s.r.o.. Změna názvu koresponduje s neustále se rozšiřujícím profesním záběrem námi poskytovaných činností. Poskytování služeb a tradice firmy se budují již od doby založení společnosti, která byla ustanovena dne 27.července 1994 jako společnost s ručením omezeným zápisy v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl C., vložka Sídlo naší firmy je v Praze, kontaktní adresa je: Klíčovská 805/11, Praha 9 - Prosek; a bylo nám přiděleno identifikační číslo organizace Díky materiálně-technickému zázemí a profesionalitě našich zaměstnanců jsme schopni velmi rychle a pružně řešit jakékoli potřeby našich objednatelů v oboru stavebnictví na území ČR i mimo. Pro účinné řízení společnosti máme vybudován samostatný informační systém, který je zabezpečován pevnými telefonními linkami, mobilními telefony a elektronickou poštou. Díky tomuto komunikačnímu vybavení garantujeme vysokou operativnost. Práce zajišťujeme zkušeným, kvalifikovaným a pravidelně školeným personálem. Stálým a prvořadým cílem naší společnosti je nabízet našim partnerům provedení práce v nejvyšší možné kvalitě a za přiměřenou cenu. Profil společnosti

Reference

Reference:  Speciální škola Aloyse Klara  Gymnázium Budějovická  Základní škola Benátky nad Jizerou  Zimní stadion Benátky nad Jizerou  Městský úřad Praha 9  Základní škola Šeberov  Kulturní dům Hrnčíře  Skladová základna Českých a Moravských výrobních družstev Reference

BAB mont s.r.o. Klíčovská 805/ Praha 9 – Prosek GSM: Web: