Místa plná rozhledů v Euroregionu Glacensis v Euroregionu Glacensis.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Místa plná rozhledů v Euroregionu Glacensis
Turistická oblast Jeseníky a Euroregion Praděd Konference v Ostravě,
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
INFORMACE Z XI. ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU OP VK PRAHA, pro předsednictvo RVŠ, 19. září 2013 Zpracovala: doc. Ing. Ivana Kraftová, CSc.
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007 – 2013 „Rozvoj lidských zdrojů česko-polského Slezska“ Program Operacyjny.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Cíl 3 Evropská územní spolupráce Závěrečný seminář Interreg IIIA Česká republika – Polsko , Olomouc, Hotel Flóra Seminář.
Sdružení cestovního ruchu Aktivity a činnost SM-SCR
Integrovaný plán rozvoje města Náchoda na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Program rozvoje cestovního ruchu Královéhradeckého kraje Úvodní setkání řídící skupiny – 28. června 2007– Hradec Králové 1 PROGRAM ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU.
Závěrečná konference IS INTERREG IIIA ČR – Polsko , Olomouc, Hotel Flora Maršálkovský úřad Dolnoslezského vojvodství Seminář je spolufinancován.
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Výroční konference – Globální granty Libereckého kraje Operačního programu vzdělávání pro konkurenceschopnost Programy přeshraniční spolupráce
Připravované výzvy Lucie Pudivítrová odbor fondů EU, MŽP.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Programu přeshraniční spolupráce „Cíl Evropská územní spolupráce“ Česká republika – Rakousko 2007.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
Státní fond rozvoje bydlení Konference o sociálním / dostupném / bydlení Jednací sál Senátu Parlamentu ČR JUDr. Ing. Eva Helclová Programy a.
Mezinárodní konference Ekonomické fórum ČR – SR 2010 Možnosti přeshraniční spolupráce 2007 – 2013 Ostrava 28. – , hotel Imperial Ing. Rostislav.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Prezentace turistické oblasti
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
IX. Konference Finance pro města a obce Libor Lukáš hejtman Zlínského kraje zástupce AKČR pro Regionální operační programy Využití Regionálních.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
ČESKO-POLSKÝ INOVAČNÍ PORTÁL CZESKO-POLSKI PORTAL INNOWACYJNY Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007 – 2013 –Prioritní.
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika Setkání ORP – CEP – RR
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období v rámci Programu Interreg V-A Česká republika - Polsko.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
ADONIS – ZO ČSOP projekty v cestovním ruchu , Dolní Kounice.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
Transkript prezentace:

Místa plná rozhledů v Euroregionu Glacensis v Euroregionu Glacensis

Propagační materiál vydaný v roce 2008

Operační program Česká republika – Polská republika v letech 2007 – 2013 Prioritní osa II. – Zlepšení podmínek pro rozvoj podnikatelského prostředí a cestovního ruchu 2.2 Podpora rozvoje cestovního ruchu výstavba a modernizace turistické infrastruktury, kultura, tradice, ochrana, renovace památek výstavba a modernizace turistické infrastruktury, kultura, tradice, ochrana, renovace památek Projekt schválen na zasedání Monitorovacího výboru Projekt schválen na zasedání Monitorovacího výboru dne v polské Raciborzi. dne v polské Raciborzi.

Harmonogram a rozpočet projektu Harmonogram projektu: 7 / 2013 – 2 / 2015 Rozpočet projektu: Celkem (100%): ,52 Eur ERDF (85%): ,85 Eur SR (5%): ,96 Eur Vlastní vklad: ,71 Eur

Stručné info o projektu Účelem projektu je vytvoření nového turistického produktu v česko - polském příhraničí - PUTOVÁNÍ PO ROZHLEDNÁCH - naučná stezka. Účelem projektu je vytvoření nového turistického produktu v česko - polském příhraničí - PUTOVÁNÍ PO ROZHLEDNÁCH - naučná stezka. S realizací nového produktu vyvstala potřeba vzniku souvisejících aktivit v podobě investic do výstavby případně rekonstrukce rozhleden a vyhlídkových míst v celkovém počtu 8 nových nebo rekonstruovaných rozhleden. S realizací nového produktu vyvstala potřeba vzniku souvisejících aktivit v podobě investic do výstavby případně rekonstrukce rozhleden a vyhlídkových míst v celkovém počtu 8 nových nebo rekonstruovaných rozhleden. Každá rozhledna bude mít informační tabuli s historií daného místa rozhledny, s kódem, který turista opíše, celkem bude 8 kódů. Úkolem bude vyplnit alespoň 6 kódů a z toho min 2 na polské straně. Každá rozhledna bude mít informační tabuli s historií daného místa rozhledny, s kódem, který turista opíše, celkem bude 8 kódů. Úkolem bude vyplnit alespoň 6 kódů a z toho min 2 na polské straně. Propagace projektu Propagace projektu

Partneři projektu Vedoucí partner: Euroregion Pomezí Čech, Moravy a Kladska-Euroregion Glacensis Euroregion Pomezí Čech, Moravy a Kladska-Euroregion Glacensis Partneři projektu: Stowarzyszenie Gmin Polskich Euroregionu Glacensis Stowarzyszenie Gmin Polskich Euroregionu Glacensis Gmina Miejska Nowa Ruda Gmina Miejska Nowa Ruda Gmina Radków Gmina Radków Gmina Kudowa Zdrój Gmina Kudowa Zdrój Správa Krkonošského národního parku Vrchlabí Správa Krkonošského národního parku Vrchlabí Město Trutnov Město Trutnov Branka, o.p.s. Branka, o.p.s. Obec Horní Čermná Obec Horní Čermná

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis nové atraktivity v roce 2014

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis Horní Čermná Slavnostní otevření

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis Čáp – Teplice nad Metují Slavnostní otevření

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis Kudowa Zdrój Slavnostní otevření

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis Nowa Ruda Slavnostní otevření

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis Stachelberg Slavnostní otevření

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis Žernov Slavnostní otevření

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis Horní Radechová Slavnostní otevření bude 13. prosince 2014

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis Radków - Suszyna Slavnostní otevření bude v prosinci 2014

KRNAP – Maxova bouda Rýchory

Místa plná výhledů v Euroregionu Glacensis Publikace v přípravě – vydání 2015

Jaroslav Štefek – sekretářRadosław Pietuch - sekretář česká částpolská část Sekretariát Euroregionu GlacensisSekretariát Euroregionu Glacensis Panská 1492Łukasiewicza 4a/ Rychnov nad Kněžnou Kłodzko Česká republika Polsko Děkuji za pozornost Jaroslav Štefek