Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

Ing. Stanislava Správková
Partnerství v rámci v rámci Společného regionálního operačního programu Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán Společného regionálního operačního.
Kancelář Rady vlády pro záležitosti romské komunity při Úřadu vlády Agentura pro odstraňování sociálního vyloučení v romských lokalitách České Budějovice.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost mýty a příležitosti Ing. Markéta Novotná Praha.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Příprava na kohezní politiku EU nadnárodní, národní a krajská úroveň Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje, , Přerov.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Ing. Kateřina Vágnerová) 2)Informace o Prioritě 2 JPD 2 (Ing. Martin Škréta) 3)Elektronická.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Aktivita číslo 5 Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje.
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Ing. Stanislava Správková
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
PROJEKT Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje, Opatření 3.3 SROP IV. Regionální sympozium, Lázně Hodonín
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
OEF/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor evropských fondů.
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Město Valašské Meziříčí Spolupráce se zahraničím.
I. zasedání ŘV MAP Hlučínsko východ 25. Ledna 2016.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
REGIONÁLNÍ ŠKOLA ROZVOJE VENKOVA zájmové sdružení právnických osob Partner Středočeského kraje v opatření 3.3. SROP.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
UKONČENÍ ADMINISTRACE Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Tisková konference
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Společný regionální operační program Budování rozvojového partnerství
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Individuální projekt OP VVV
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
PROJEKTOVÝ LIST Pro zjišťování informací o projektových záměrech pro účely zvýšení absorpční kapacity v prioritních osách VaVpI.
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Michal Šperling - EUREDIS
Výjezdní zasedání pracovní skupiny pro evaluaci a HP
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Ing. Stanislava Správková
Partnerství pro Vysočinu & Vysočina 21
Od MAP I k MAP II v Plzeňském kraji
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“

Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3 Rozvoj lidských zdrojů v regionech, v opatření 3.3

Hlavní cíle projektu Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v rámci strukturálních fondů Posílení kapacity potenciálních příjemců podpory při přípravě a realizaci projektů spolufinancovaných ze strukturálních fondů

Dílčí cíle projektu (1/2) vybudování krajského rozvojového partnerství vyškolení zástupců partnerů projektu ve vybraných oblastech zvýšení počtu a kvality předkládaných žádostí o financování z prostředků EU posílení a zefektivnění komunikace napříč krajem

Dílčí cíle projektu (2/2) zvýšení počtu informačních zdrojů o strukturálních fondech a legislativě EU zpracování krajských strategií ve vybraných oblastech poskytování informací, pokynů a všestranné podpory předkladatelům a realizátorům projektů

Cílové skupiny projektu obcemikroregiony, nestátní neziskové organizace podnikatelský sektor, včetně zastřešujících a poradenských organizací školy ostatní organizace zřizované krajem, obcemi a státem politici – zástupci samospráv zaměstnanci veřejné správy vedoucí pracovníci organizací, institucí a podniků široká veřejnost, a další

Aktivity projektu Partnerství v regionu Zpracování výchozích analýz a dalších podkladových materiálů, zpracování strategických dokumentů Vzdělávání Komunikace a sdílení zkušeností Hodnocení, vyhodnocení a ukončení projektu

Partnerství v regionu Partnerství v regionu V rámci posílení principu partnerství v kraji budou realizovány následující aktivity: Budování krajského rozvojového partnerství, ve kterém budou zastoupeni všichni klíčoví aktéři regionu Činnost projektového týmu a dalších pracovních skupin Implementace koncepce manažerů v území (rozmístění vyškolených specialistů v oblasti projektového řízení po kraji tak, aby byl region vykryt poradenskými službami jak prostorově, tak i sektorově)

Zpracování výchozích analýz a dalších podkladových materiálů, zpracování strategických dokumentů Zpracování výchozích analýz a dalších podkladových materiálů (např. analýza potřeb v oblasti posílení absorpční kapacity, rámcový školící plán, koncepce manažerů v území, strategie rozvoje NNO) Zpracování krajských strategických dokumentů (s ohledem na definování žádoucích společných cílů)

Vzdělávání S cílem zvýšení rozvojové kapacity regionu bude probíhat vzdělávání: zástupců cílových skupin v několika úrovních dle stupně odborných potřeb účastníků prostřednictvím tématicky zaměřených školení, seminářů a workshopů

Komunikace a sdílení zkušeností Posílení a zefektivnění komunikace napříč Karlovarským krajem (tvorba a implementace Komunikační strategie) Podpora sdílení zkušeností (aktualizace a efektivní využívání databáze projektů, přenos zkušeností ze zahraniční, zapojení veřejnosti do realizovaných aktivit)

Finanční rámec projektu Celkové náklady projektu: Dotace ze SF: Podíl Karlovarského kraje: Podíl ze SR: 27,24 mil. Kč - 100% 20,43 mil. Kč - 75% 3,405 mil. Kč - 12,5 % 3,405 mil. Kč %

Časový rámec projektu Realizační fáze projektu bude rozdělena do následujících etap: 1. etapa – etapa – etapa – etapa –