1 Příležitosti s novou řadou Munken Design. 2 2 Munken Design řada rozšířena o Munken Rough Co je silnou stránkou Munken Rough? Nejhrubší povrch mezi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Laserová tiskárna barevná
Advertisements

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
 Grafický design je služba na míru.  Obrovské rozdíly mezi cenami a kvalitou služeb.  V ceně se například zohledňuje: ▪ Strávený čas nad prací ▪ Fixní.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Ekolabeling.
Mikroekonomie I Domácí produkt
Využití zákaznických dat v retailu pro lepší komunikaci a relevantní nabídku.
Systémové pojetí manažerské práce
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Nově vzniklá firma v oblasti polygrafie  Založena v roce 1997 dvěma společníky  Disponuje ryze českým kapitálem vytvořeným.
© Oldřich Staněk. 35 let OVB Společnost OVB vznikla roku 1970 a poskytuje klientům obsažné, individuální a objektivní majetkové a finanční poradenství.
Dům ze slaměných panelů -
Hliníkový fasádní systém COTTA
© 2010 IBM Corporation Informace + kreativita = konkurenceschopnost Vladek Šlezingr – generální ředitel IBM Česká republika 16/09/ Svět informačních.
Standardizace a stabilizace ofsetového tisku
Miloslav Mazanec © 2013 Počítačová grafika.
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
Marketingový mix 4 P.
Formáty papíru Gramáž Zpracoval Mgr. Antonín Grafnetter Střední škola živnostenská Sokolov 2013.
HANÁ Systém regionálního značení. Proč podporovat místní produkty? výrobky za to stojí výjimečnost díky vazbě na region (kultura, tradice, příroda) kvalita:
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ POLITIKY STABILNÍ ELEKTŘINA ZA PŘIJATELNOU CENU AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ.
Enviros s.r.o. | Vlasta Švejnohová | Národní kontaktní místo čistší produkce Projekt ActClean – ENVIROS, s.r.o. Česká republika 11. dubna 2011 Vlasta Švejnohová.
Vybrané metody analýzy
TISK. TEPELNÉ TISKÁRNY Tiskárny malých rozměrů PROVOZ TISKÁREN n probíhá pomocí zahřátých miniaturních odporových tělísek, které se dotknout tepelně.
Portál eVIM.
Národní hospodářství Ukazatelé výkonnosti.
Analýza makro a mikroprostředí
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Vendula Smékalová VŠLG
BÍLÁ KNIHA TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Národní program rozvoje vzdělávání v ČR. Leden, 2009.
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
KOSTRA HORNÍ KONČETINY
Vlastnosti papíru Obecné vlastnosti:
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
MÍSTO – PLACE – DISTRIBUČNÍ CESTY
Marketing inovací Inovace 2 1. CO JE MARKETING Obecně o marketingu a jeho podstatě Rozbor případové studie - příloha Základní úkol marketingu vyplývá.
ŘÍZENÍ INOVACÍ A ZMĚN Katedra managementu Ing. Miloš Krejčí
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
Typografie a zpracování textů
T- 5 Marketingový mix v pojišťovnictví. Pojistný produkt.
Magické slovo Sustainability  Udržitelnost je jako „megatrend“ hlavním strategickým tématem kterékoliv stavební firmy, pojmy udržitelná strategie, finance,
SOCIÁLNÍ FIRMA. Od roku 1990 usiluje o integraci osob s postižením do běžného života Podporuje: –bezbariérovou individuální dopravu, –služby osobní asistence,
MĚŘENÍ VÝKONU EKONOMIKY
1 TaHoma – Interaktivní prezentace Michal Tichý, 4. srpna 2015.
VÝZKUM A INTERNET Internet Advertising Conference Vít Smékal, OMG
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
VÝROBA PAPÍRU Chemie 9. ročník Ing. Bc. Jitka Moosová ZŠ Benešov,
Jak se dělá firemní image Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
TISKÁRNY  Jehličkové  Inkoustové  Laserové  Termosublimační  Termální.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Přístupnost webu Kontrast. Současné skiny (vzhledy) Graficky špičkové Kvalitní šablony pro různé části webů a funkcionalitu Netradiční graficky zajímavé.
VÝROBA CELULÓZY (BUNIČINY) Chemie 9. ročník Ing. Bc. Jitka Moosová ZŠ Benešov, Jiráskova 888.
Nové oděvní materiály Další možnosti vývoje materiálů.
Úprava publikací Papír a formáty publikací Volba písma Délka řádek Sazební obrazec Zrcadlo sazby.
2. setkání pracovní skupiny „Životní prostředí“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Zvyšování podílu separovaného.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
Strategická analýza společnosti TIBBIS, s. r. o.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Digitální učební materiál
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN
Politické strany VY_32_INOVACE_03-57 Ročník: 9. Vzdělávací oblast:
DESIGNOVÉ MYŠLENÍ Tento projekt byl financován za podpory Evropské komise. Podpora Evropské komise při vypracování této publikace neznamená, že se Komise.
Počítačová grafika.
Transkript prezentace:

1 Příležitosti s novou řadou Munken Design

2 2 Munken Design řada rozšířena o Munken Rough Co je silnou stránkou Munken Rough? Nejhrubší povrch mezi designovými papíry na trhu Stále bezdřevá, dlouho trvající kvalita se skvělými tiskovými výsledky Jedinečný pocit na dotek umožňující skvělou kreativní práci

3 33 Nová řada Munken Design Tří odstíny, kter é Vám umožní jedinečným způsobem zdůraznit požadovaný vzhled vytištěných obrázků - zářivé bílá s lehce namodralým nádechem pro více kontrastní tisk. - přírodně bílá pro optimální tisk obrázků a textu - krémový odstín s perfektní čitelností, exkluzivním pocitem na dotek a nejvyšším možným ohledem na životní prostředí bez přidání zjasňovadel Dva unikátní povrchy: - Hladký povrch – vylepšuje obrázky, na dotek působí exkluzivně a přitom stále velmi přírodně. - Hrubý povrch – velmi unikátní povrch na dotek, perfektní pro vyhraněné obrázky, dodávající ještě přírodnější pocit z papíru Bezdřevý papír, která znamená silný produkt s dlouhou životností (ISO 9706). Vysoký volumen (jedinečný u designových řad papíru). Široká šíře gramáží (70 to 400 g/m 2 ) nabízí širokou řadu pro oblast konečného užití papíru Multifunkční kvality vyvinuté pro offset, ale také flexo a různé druhy digitálních a preprintových metod. Celá řada je certifikována FSC a PEFC.

4 44 Nová řada Munken Design Se svojí širokou škálou Munken usiluje o to, stát se jasnou volbou pro vysoce kvalitní designové projekty. Munken je velmi známou a ustálenou značkou zajišťující optimální kvalitu a dostupnost. Munken je lídrem mezi nenatíranými papíry s designovými, přírodními produkty. Munken je první značka zajišťující vysokou kvalitu při čtyřbarevném tisku na nenatírané povrchy pro náročnou design produkci. Exkluzivní, bezdřevý nenatíraný papír se skutečným, přírodním pocitem. Munken je perfektní volbou pro korporátní papír, tiskopisy,vizitky atd. Munken je vyráběn v jedné z nejekologičtějších papíren v Evropě. S papíry Munken nemusíte dělat kompromisy mezi kvalitou určenou pro design a starostí o životní prostředí

5 Korporátní papír? Představuje kompletní řadu v arších, obálkách, etiketách, kopírovacích papírech atd.

6 Printed on Munken Design Range