Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Advertisements

Václav Metlička Cyklokros
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Projektem k rozvoji sociálního partnerství Karviná Listopad 2002.
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Václav Metlička Cyklokros
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje, o.p.s. Regionální konzultační centrum Most.
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje obecně prospěšná společnost Ústí nad Labem.
Cena eTwinning Ve dnech 20. a 21. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 6 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali tříd.
Program Leonardo da Vinci Projekt IN-CO PLUS Projekt IN-CO GRAD 2007.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
ELTODO CUP První jarní homerun
Projekt partnerství škol Comenius Comenius School Partnership Mezinárodní projekt spolupráce mateřských škol „Okno do světa“
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Sídlo školy: Bratislavská 2166, Varnsdorf Vznik školy: sloučením.
Stáž žáků Stavebních oborů ve Švédsku
Realizace a výstupy zakázky „Kvalitní management ve vzdělávání – cesta k úspěchu“ Realizátor zakázky: Asistenční centrum, a.s. Sportovní Most.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov - střední odborná škola s.r.o. Polská 357, Trutnov Národní konference „e-skills – ICT ve vzdělávání – evropské inspirace“
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
ČSN EN ISO 9001: VÍTÁME VÁS !!! Prosím vstupte!
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období Úvod: -obecné informace – historie, současnost -členská základna, pobočky, jednotlivé složky.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
50. výročí školy v roce 2008 zaměření na obory gastronomické potravinářské obchodní službové vyučované obory kopírují vývoj učňovského školství r
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Soukromá podřipská střední odborná škola a
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Tandem Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Tandem Koordinační centrum česko-německých.
Střední škola umělecká a řemeslná PROJEKT EVA. 10 oblastí hodnocení: 1.Cíle a jejich dosahování, ŠVP, základní dokumenty 2.Vnitřní pravidla života ve.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace, Husova 283 Projekt“ Rozvoj dalšího vzdělávání - nový úkol pro školy“
...dává ti šanci stát se úspěšným!. Prezentace ve výstavnictví 2 TYPY PREZENTACÍ „KOMENTOVANÁ“ „VIZUÁLNÍ“
...dává ti šanci stát se úspěšným!. O škole Založena 1991 (2) Soukromá škola  Nezisková organizace, obecně prospěšná společnost ISO 9001 : 2009 Středisko.
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Projekty pro žáky Art & Design in Our Lives – KA2
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Pohár vědy (Science cup)
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
Práce návrháře.
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf příspěvková organizace Bratislavská 2166

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf „Pilotní škola pro rozvoj vzdělávací nabídky v oblasti cestovního ruchu Ústeckého kraje“ Spolupráce s asociacemi v oblastech gastronomie a služeb: AKC - Asociace kuchařů a cukrářů ČR CBA - Česká barmanská asociace AKAKOS - Asociace středních škol oborů kadeřník a kosmetička Unie kosmetiček Úspěch: bronzová medaile Magdaleny Dobromily Rettigové pro školu - především zásluha pedagogických pracovníků podílejících se na výuce gastronomických oborů zástupce ředitele pro praktické vyučování, p. Karel Jiruška

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Výstavy a soutěže Úspěchy studentů školy na soutěžích a výstavách potvrzují kvalitu vzdělávání a praktické výuky

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Tvůrčí dílna 2007 Střední škola Odry ( Severomoravský kraj),  soutěž v odborných dovednostech pro žáky oborů kadeřnice,  kosmetička a krejčí.       Téma: Indiánské léto. Účast: 9 soutěžních týmů z České a Slovenské republoky 1. Místo pro tým naší školy Make-up  - Lucie Bali Šoltésová, účes - Simona Frenclová, kostým - Michaela Smečková, modelka - indiánka - Lucie Holečková. 

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf SŠS a CR Varnsdorf se každoročně v závěru měsíce září zúčastňuje celostátní výstavy ,,Vzdělání a řemeslo" v Českých Budějovicích. Výstavy se zúčastňuje až 100 středních škol z celé České republiky. Její součástí jsou též celostátní soutěže žáků v odborných dovednostech. Žáci naší školy v těchto soutěžích pravidelně získávají vynikající umístění. V oboru gastronomie: 2005 – 1. místo 2006 – 4. místo 2007 – 1. místo 2008 – 1. místo V oboru oděvnictví: 2005 – 2. místo 2007 – 2. místo 2008 – 2. místo

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf „Vzdělání a řemeslo“ – České Budějovice 2007 1. místo v gastronomickém oboru za slavnostní tabuli na téma ,,Otevření květinářství - Království květin„ 2. místo v oděvním oboru za společenské šaty s názvem ,,Podzimní romance".

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf „Vzdělání a řemeslo“ – České Budějovice 2008 1. místo v gastronomickém oboru za slavnostní tabuli na téma „Myslivecká tabule - ulovení statného divočáka“ 2. místo v oděvním oboru za podzimní vycházkový kostým

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Mezinárodní soutěž v účesové tvorbě, make-upu a nail-artu Kalibr - CUP 2008 – Lanškroun – 7. 2. 2008 Účast: 26 škol z České a Slovenské republiky. Obor kadeřník - 44 soutěžících, obor kosmetička - 31 soutěžících. Lukáš Kubásek s modelkou Lucií Sunegovou obsadil 4. místo, Klára Petriková S modelkou Lucií Holečkovou 10. místo. Všichni soutěžící postoupili do užšího finále v rámci veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, kde se umístili na 5. a 8. místě.

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Neoficiální mistrovství České republiky mladých návrhářů ,, Mladý módní tvůrce“ Jihlava 6. - 7. 11. 2007 Účast: 21 škol z celé České republiky. Předvedeno celkem 99 kolekcí. 2. Místo v kategorii Společenské oděvy

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Junior Nail Art Cup 2008 Praha - 31. 10. 2008 Téma: Svatba - nail art pro nevěstu 1. místo a titul mistryně České republiky - Klára Tvrdíková (modelka Veronika Šedivá) Vítězka soutěže postoupila na juniorské mistrovství Evropy.

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Junior Nail Art Cup 2008 1. místo a titul mistryně České republiky - Klára Tvrdíková

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Junior Nail Art Cup 2008 Praha - 31. 10. 2008 Téma: Svatba - nail art pro nevěstu 2. místo - Lucie Vaněčková (modelka Samantha Kouhariová)

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Junior Nail Art Cup 2008 2. místo - Lucie Vaněčková

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Učňovský princ výčepních   Ústí nad Labem - 28.11.2007 Účast: 36 soutěžících z 12 gastronomickým škol. Naše umístění: 1. místo - Pavlína Szurdiová 4. místo - Lucie Grabková.

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Veletrh WORLD OF BEAUTY& SPA Mezinárodní soutěž ve fotomake-upu, téma ,,Rozverná Afrika" 2. místo z 22 - naše učitelka paní Jana Hrabáková Soutěžící měli za úkol ztvárnit líčení, v němž se mísí prvky přírody a současného světa tak, aby vznikl celkový dojem v souladu s kostýmem.  

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Veletrh WORLD OF BEAUTY& SPA Mezinárodní soutěž ve fotomake-upu, téma ,,Rozverná Afrika" 2. místo z 22 - naše učitelka paní Jana Hrabáková Soutěžící měli za úkol ztvárnit líčení, v němž se mísí prvky přírody a současného světa tak, aby vznikl celkový dojem v souladu s kostýmem.  

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Mezinárodní spolupráce v rámci výchovně-vzdělávacích projektů (2007 – 2009) V průběhu předchozích dvou let škola realizovala několik mezinárodních projektů. „Barevný týden pod hradem Tolštejn“ – projekt programu „Mládež v akci“ „Módní katalog“ – jazykový projekt programu Comenius „Společně“ – projekt programu Tandem „Česká kuchyně“ – projekt programu Leonardo da Vinci

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Mezinárodní projekt „Barevný týden pod hradem Tolštejn“ – projekt programu „Mládež v akci“ Termín: duben 2007 Partneři: studenti a pedagogové z Polska, Belgie a Itálie

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Mezinárodní projekt „Společně“ projekt programu Tandem Termíny: říjen 2007, březen 2008 Partneři: studenti a pedagogové ze Spolkové republiky Německo

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Mezinárodní projekt „Česká kuchyně“ – projekt programu Leonardo da Vinci Termín: květen 2008 Partneři: studenti a pedagogové z Bulharska

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Mezinárodní projekt „Česká kuchyně“ – projekt programu Leonardo da Vinci Termín: květen 2008 Partneři: studenti a pedagogové z Bulharska

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Mezinárodní projekt „Módní katalog“ jazykový projekt programu Comenius Termín: únor 2008 Partneři: Studenti a pedagogové ze Spolkové republiky Německo

Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Ing. Petr Kotulič pověřený řízením školy Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf Bratislavská 2166 407 47 Varnsdorf Tel.: 412 382 456 Fax: 412 354 789 E-mail: info@sosvdf.cz www.sosvdf.cz