Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup."— Transkript prezentace:

1 XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup 2015 9.4.2015 Kongresové centrum Aldis Hradec Králové

2 Škola - její žáci a učitelé -vydatně pomáhala při organizaci celé akce – zajištění soutěží Chuť Česka (nejchutnější koprová omáčka) a v krájení zelí, obsluha komisařů jednotlivých kategorií a dohled nad exponáty.

3 Dvě žákyně třetího ročníku Andrea Kučerová a Markéta Čistecká se účastnily soutěže v kategorii Kuchař junior. Na soutěž se připravovaly pod odborným vedením učitelů odborného výcviku Heleny Houskové a Zdeňka Šlapáka. Soutěžní úkol: Slavnostní rautová mísa pro 8 osob, sestávající z min. 3 základních výrobků s odpovídajícími doplňky + min. dva druhy omáček + jeden vzorový talíř s 1 porcí Ráno jsme ještě nevěděli jak vše dopadne..

4 Výrobek – Andrea Kučerová (UOV Helena Housková) 1.místo – zlatá medaile Absolutní vítěz kategorie

5 Výrobek – Markéta Čistecká (UOV Zdeněk Šlapák) 3. místo – zlatá medaile

6 ...profesionální hodnocení komisařů…

7 …už je rozhodnuto! Zprava : Markéta a Andrea

8 …společná radost

9 Převzetí ocenění pro školu, která nejlépe připravila soutěžícího (absolutního vítěze) – Cena Milana Burdy

10 Výsledková listina kategorie Kuchař Junior Dle pravidel profesionálního hodnocení komisařů - červená barva = „zlaté pásmo“ modrá barva = „stříbrné pásmo“ zelená barva = „bronzové pásmo“

11 Také paní ředitelka převzala od AKC čestné uznání a poděkování škole za dlouholetou podporu soutěže. Vlož foto čestn.uzn.

12 … a budeme se těšit na další ročník soutěže 14.4.2016 Kdo chcete o soutěži vědět více, navštivte www.gastrohradec.czwww.gastrohradec.cz


Stáhnout ppt "XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup."

Podobné prezentace


Reklamy Google