Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“"— Transkript prezentace:

1 3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“

2 Organizátorem soutěže byla SOŠ a SOU, T.G. Masaryka 9, Městec Králové  Datum konání: 16.3. 2016  Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR  Téma soutěže:,, Velikonoce “, oslava jara

3 3. ročník soutěže probíhal pod záštitou herečky Markéty Hrubešové, která společně s komisí hodnotila výrobky žáků a zároveň se stala morální podporou všech soutěžících. Soutěž se konala v Kulturním domě v Městci Králové. Zúčastnilo se jí celkem 30 dvoučlenných týmů z celé České republiky oboru Stravovací a ubytovací služby.

4 Za obor Stravovací a ubytovací služby prezentovali naši školu žáci Bohumil Stalmach a Jakub Hadrava ze třídy 3.SUS. Jejich soutěžní zadání se skládalo ze dvou částí. Prvním úkolem bylo připravit jarní těstovinový salát.

5 Druhým úkolem soutěže bylo sestavit slavnostní tabuli na téma,, Velikonoce“, oslava jara.

6 Radost nám všem během soutěže dělala přítomnost herečky Markéty Hrubešové, která se ochotně s našimi žáky vyfotila na památku.

7 HODNOCENÍ SOUTĚŽE V oboru Stravovací a ubytovací služby v tomto ročníku soutěže naši školu reprezentovali žáci již podruhé. Se zadanými úkoly si poradili velmi dobře. Vzhledem k velmi vysoké konkurenci, kdy se naši soutěžící umístili na 14.-15. místě, lze pokládat jejich účast na soutěži za úspěšnou.


Stáhnout ppt "3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“"

Podobné prezentace


Reklamy Google