„Vše o všem“… Vše pro volný čas....

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HARRY POTTER.
Advertisements

Jakub Šťastný I4.B.  Britská spisovatelka, která se proslavila nejvíce díky sérii knih o Harrym Potterovy  Narozena 31. července 1965  Rodné město.
Fantasy Harry Potter a Eragon.
Harry Potter a Tajemná Komnata
Věděli jste, že je nemožné si olíznout jazykem vlastní loket ?
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Aj 4.-5.r. St. Valentine´s Day - reálie
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Pohané v polovině února uskutečňovali oslavy, které nazývali „Lupercalia.“ Tyto slavnosti oslavovaly především lásku, plodnost, ale také přírodu.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království.
SVATÝ VALENTÝN.
Sv.Václav.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 2. ročník ZŠ Předmět: Prvouka Autor: Mgr. Martina Marková Základní.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
napsala Stephenie Meyerová
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Současná česká a světová literatura
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Moje kniha.
Science fiction & fantasy
Arabská hudba Matěj Konopík.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Autor  Autorkou knih o Harrym Potterovy je britská spisovatelka Joanne Kathleen Rowlingová.  Narozená v Yate v roce  Je dvanáctou nejbohohatší.
Vizovice Simona Tichá.
LOL.
Kouzelnický učeň Harry Potter
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
CHUDOBA.
Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Materiál slouží při výuce učiva „OSOBNOST“..  Český hokejista  Narozen  Od 18-ti let hraje v NHL  Je jedním z nejúspěšnějších hokejistů.
Práva dětí Petr Machala.
Hlavní postavou je zde Veronika Millerová, která si říká Ronnie. Její rodiče se rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku do malého městečka na pláži.
J. K. ROWLINGOVÁ - HARRY POTTER
Test – Harry Potter Autor: Erika Konečná.
Šest čtyři pět tři osm deset sedm devět dvě jedna.
Joanne Rowlingová (31. července 1965, Yate).
Abraham Harold Maslow „To, co člověk může být, to musí být.”
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Egon Erwin Kisch (1885 –1948) Petra Henychová. „Zuřivý reportér“
Harry Potter Knihy které dobyly svět!. Joanne Kathleen Rowlingová ● Narozena ● 1992 – začala psát knihy Harryho Pottera ● Vyhlášena osobností.
 Aneb to nejlepší, co nás mohlo potkat….  Na počátku Bůh stvořil nebe a zemi (Gen 1,1)  Bůh stvořil člověka, aby byl jeho obrazem, jako muže a ženu.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Dagmar Šaflová Název:VY_32_INOVACE_M Téma:Vánoce, vánoční přání Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Karel Hynek Mácha Máj 8.třídy. Karel Hynek Mácha - život  Narodil se na Újezdě na Malé Straně  Vedle studia, četby a lásky bylo zdrojem Máchových zážitků.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_LITERATURA PRO DĚTI_ VĚDECKOFANTASTICKÁ LITERATURA.
Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_32_INOVACE_.
M ARGARET M EADOVÁ Vypracovaly: Veronika Marešová, Dana Peremská.
Voda Věc,která nás všechny spojuje Daniel Kanaloš a Eliška Lhotáková, ZŠ CHRASTAVA.
Svatý Václav ROK V JEHO PROMĚNÁCH A SLAVNOSTECH. Rok v jeho proměnách a slavnostech – Sv. Václav Základní škola Choltice, okres Pardubice – „Učíme se.
HARRY POTTER. - Harry Potter je název řady fantasy románů britské spisovatelky J. K. Rowlingové. - Romány zachycují dobrodružství mladého čaroděje, Harryho.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
Vzdělávací oblast: Teoretické vzdělávání Tematická oblast:
Ludovico Einaudi Monika Kupková.
Harry Potter Káťa Fencl (POTTERHEAD)
Erich Maria Remarque VY_12_INOVACE_Rů_I_36
Přehled zahraničních dětských spisovatelů a jejich díla
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
KRONIKA Chtěl bys být kronikářem? Co vše můžeš najít v kronice?
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Blíže se seznámí s hudebním skladatelem Antonínem Dvořákem.
Otázka za 100 bodů Jak se jmenuje hlavní postava knihy Harry Potter? Harry Potter.
Vlastivěda – obrazy ze starších dějin
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
AUTOR: MGR. HANA GINTEROVÁ DATUM VYTVOŘENÍ:
Transkript prezentace:

„Vše o všem“… Vše pro volný čas...

Na mojí stránce můžete najít vše co se týká: Horoskopů Zumby Harryho Pottera Francie Itálie Španělska Reklamy Propagandy …a něco málo o Mariah Carey a SWEDISH HOUSE MAFII

Harry Potter …je sedmidílný příběh, který se skládá z těchto kapitol: Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Vězeň z Azkabanu Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Princ dvojí krve Harry Potter a Relikvie smrti

Harry James Potter je hlavní postava stejnojmenné série od J. K Harry James Potter je hlavní postava stejnojmenné série od J. K. Rowlingové. Jeho rodiči byli James Potter a Lily Potterová. Byli však zavražděni zlým černokněžníkem jménem lord Voldemort. Harry útok přežil a byl vychováván u své tety a strýce. Byli to mudlové a chovali se k Harrymu skoro celých deset let jako ke kusu hadru. Mezi čaroději je známou celebritou. Ačkoliv téměř nikdo neví, jak to udělal, stal se nejen jediným, kdo přežil Voldemortův útok kletbou Avada kedavra, ale navíc přitom Voldemorta těžce zranil. Později se dozví, že důvodem jeho přežití byla oběť jeho matky. Navíc bylo předpovězeno, že Harry a Voldemort jsou spojeni věštbou, podle níž ani jeden z nich nemůže žít, jestliže druhý zůstává naživu, tedy že jeden musí zabít druhého.

Sova Hedvika Hedvika je Potterova sova. Harry se později rozhodne sovu pojmenovat Hedvika, protože najde toto jméno ve své nové učebnici Dějiny čar a kouzel. Hedvika s Harrym prožívá všechny roky jeho studia na Škole čar a kouzel v Bradavicích. Většinu času žije ve školním sovinci. Hedvika zemře v sedmém díle knihy (Harry Potter a Relikvie smrti). Při převozu Harryho ze Zobí ulice do bezpečí jí zasáhne smrtící kletba jednoho ze Smrtijedů.

Mariah Carey Profese: Herečka, zpěvačka, návrhářka Datum narození: 27.03.1970 Místo narození: New York, USA Znamení: Beran

Mariah Carey je americká popová zpěvačka, textařka, herečka a návrhářka. Se svými 230 miliony prodaných hudebních nosičů je nejprodávanější zpěvačkou na světě. Také jako jedna z mála zazpívá až pět oktáv. Má celkem 18 skladeb na prvním místě v hitparádě USA. Před ní jsou už jen Beatles. Jako jedna ze tří žen, které se živí zpěvem se umístila na šestém místě jako nejbohatší žena v zábavním průmyslu (325 milionů dolarů). Za prodejnost alb získala 70 x platinové ocenění.

Svátek zamilovaných Svatý Valentýn je opravdu historicky doložená postava a tudíž je tento svátek stejně významný jako jiné historické události, ikdyž většina dnešních Čechů ho považuje za americkou převzatost. V tento den si zamilovaní po celém světě prokazují v svoji lásku Valentýnkou, na počest svatého Valentýna, kněze, který za lásku položil svůj život.

První „valentýnka“ se poslala někdy na počátku 19. století První „valentýnka“ se poslala někdy na počátku 19. století. Nekupovala se, ale celá se vyráběla ručně. Byla většinou bohatě zdobena, kreslily se na ni různé ornamenty a zdobila se květinami, semínky a jinými přírodninami. Valentýn je opředen spoustou pověstí, zvyků a tradic, o kterých už dnes asi nikdo nezjistí, jestli jsou opodstatněné či nikoli. Ale každopádně není nic špatného na tom, dát svému okolí alespoň jednou za rok najevo, že vám na nich záleží a darovat, alespoň kvůli jejich radosti, když už ne kvůli pověsti o sv. Valentýnovi, malý dáreček či přáníčko.

Děkuji za pozornost Vypracovala: Veronika Dragonová Konec