Turistická oblast Těšínské Slezsko

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpracoval: Rastislav Steranka
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Jak budovat turistický potenciál města?. Známé destinace PÍSEK KARLOVY VARY ČESKÝ KRUMLOV BRANDÝS NAD LABEM Turisté nezůstávají přes noc. Průměrná délka.
Přehled a srovnání některých trestných činů ve městech okresu Karviná Porovnávaná období: - leden až říjen leden až říjen 2005.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
Naučné stezky Stezky bývají zřizovány na přírodně nebo kulturně zajímavých místech s vyznačením míst s tabulemi Nejčastější témata stezek -lesnické -hornické.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Udržitelný rozvoj služeb cestovního ruchu Zpráva o průběhu projektu v období leden – červen 2006 Valná hromada Mikroregionu Hranicko Spolufinancováno.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, cestovní,
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Náš kraj - Moravskoslezský kraj
Volnočasové projekty a EU financování
Poznejte své město a okolí
Sportovní vyžití v Karviné
Procházka historií a současností města Karviné
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Prezentace turistické oblasti
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
INFOREG 2006 Společný česko-polský projekt Regionálního sdružení pro česko- polskou spolupráci Těšínského Slezska a Stowarzyszenia Rozwoju i Współpracy.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Moravskoslezský kraj Jana Němcová
Moravskoslezský kraj.
MORAVSKOSLEZKÝ KRAJ je jedním ze 14 vyšších územních samosprávných celků v Česku  Celé jeho území leží v Severomoravském kraji Z větší části leží v Českém.
OPAKOVÁNÍ III. Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_710_3TR_PRV Autor: Mgr.
Stezka technických atraktivit
Školení: vhodné fungování a zapojení nástrojů územních politik Ostrava,Hotel Brioni
Regionální konference v MSK
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Socioekonomická sféra
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Albert Weis Albert Weis. HLAVNÍ MENU Úvodní stranaKde je? PamátkyNa dovolenou? FotogalerieKonec.
Venkovská turistika podnikatelské minimum
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Turistická sezona, cestovní ruch a služby ve Středočeském kraji Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Projekty na území Mariánské a Valdštejnovy zahrady Prezentace kulturního dědictví Mariánské a Valdštejnovy zahrady –Fiche 1 - Zahrada s historií je zahradou.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků.
2 Řeka Jizera Největší pravostranný přítok Labe (cca 165 km). Pramen na svahu hory Smrk v Jizerských horách. Soutok s Labem u Lázní Toušeň a Káraného.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
1 Střední škola, Základníí škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace Karviná/ DUM/ Vydmuchov/ Owczarzová/ Člověk a příroda/ 012 Autor: Mgr.
Turistická Oblast Těšínské Slezsko Petr Kolčárek.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
statutární náměstkyně hejtmana
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Můj domov, má vlast Obec.
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola, Hradec Králové
Organizačně-právní podmínky fungování ekonomiky cestovního ruchu v Polsku Dr. Piotr Gryszel, Ph.D.
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Transkript prezentace:

Turistická oblast Těšínské Slezsko Petr Kolčárek 10.12.2009 Regionální rada rozvoje a spolupráce se sídlem v Třinci

TO Těšínské Slezsko

TO Těšínské Slezsko Historicky téměř původní Těšínské Slezsko Česká část Euroregionu Těšínské Slezsko Bývalý Okres Karviná a část Okresu Frýdek- Místek Města: Jablunkov, Třinec, Český Těšín, Karviná, Havířov, Bohumín, Orlová, Petřvald, Rychvald,

Produktové destinace TO Těšínské Slezsko Těšínské Beskydy – zaměření na horský a venkovský cestovní ruch podpořen typickým folklórem Karvinsko – nabízí atributy městské turistiky se zaměřením na léčebné lázeňství Pro svou různorodost a rozdílnost obou má Těšínské Slezsko potenciál uspokojit rozličné požadavky turistů

TO Těšínské Slezsko Destinace Karvinsko Lázně Darkov – hlavní faktor cestovního ruchu Rekonstruované a opravené památky (zámky v Karviné a v Havířově, rekonstrukce darkovského mostu, přestavba vodárenské věže v Bohumíně na penzion) Zámek Fryštát se zámeckým areálem, projížďky historickým kočárem Kostel sv. Petra z Alkantary – „česká Pisa“

TO Těšínské Slezsko Destinace Karvinsko Aquapark v Bohumíně Dinopark v obci Doubrava Cyklostezka podél řeky Olše Rozvoj vodácké turistiky Archeopark v Chotěbuzi - Podoboře

TO Těšínské Slezsko Destinace Karvinsko

TO Těšínské Slezsko Destinace Karvinsko

TO Těšínské Slezsko Destinace Karvinsko Produkty Den pro dva Velká romantická jízda Polárium – aneb nechte se zmrazit Vyjížďka do terénu Cyklotrasy fajnym městem a další

TO Těšínské Slezsko Destinace Těšínské Beskydy Hlavní faktor – aktivní cestovní ruch Skiareál Mosty u Jablunkova – víceúčelový areál pro letní i zimní aktivity Volnočasový areál Ameryka – Jablunkov Trojmezí Prales Mionší Gorolský folklór Golf v ropici – golfový ráj na prahu Beskyd Český Těšín - Cieszyn

TO Těšínské Slezsko Destinace Těšínské Beskydy Kempaland v Bukovci Modernizace Ski areálu Řeka Rozvoj lyžařského areálu Armáda v Dolní Lomné Relax centrum Třinec Vitality Slezsko (Vendryně a Bystřice)

TO Těšínské Slezsko Destinace Těšínské Beskydy

TO Těšínské Slezsko Destinace Těšínské Beskydy

TO Těšínské Slezsko Destinace Těšínské Beskydy Produkty Ondrášovo Nordic Walking Park Gorolia Trojmezí – genius loci Bikeland Gorolia

TO Těšínské Slezsko Destinace Těšínské Beskydy INFOTUR integrace stávající nabídky služeb a atraktivit cestovního ruchu do produktů cestovního ruchu a jejich propagace

TO Těšínské Slezsko Každý návštěvník (za)touží….. Projít se pravým pralesem Mionší Pocítit sílu karvinského léčivého moře Užít si relaxace i adrenalinu v Těšínských Beskydech Poznat atmosféru dávných časů v Archeoparku v Chotěbuzi a na zámku Fryštát Setkat se s Gorolským folklórem na trojmezí třech států Vyfotit se u České Pisy – nejšikmějšího kostela ve střední Evropě

TO Těšínské Slezsko Do budoucna Pro svou různorodost a rozdílnost má Těšínské Slezsko potenciál uspokojit rozličné požadavky turistů Vybudovat prosperující turistickou oblast založenou na vzájemné spolupráci veřejného a soukromého sektoru Marketing postavit na dvou produktových destinacích a konkrétních produktech cestovního ruchu

Děkuji za pozornost Petr Kolčárek Regionální rada rozvoje a spolupráce se sídlem v Třinci s přispěním Ing. Ingrid Szczypkové statutární město Karviná