11.6.2015 – 14.6.2015 14. ročník výstavy pro lidi, kteří nezůstávají sedět doma 16. ročník výstavy ze soutěže „ pro radost a potěšení“ POD ZÁŠTITOU: MINISTERSTVA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Koněvova 18, , Ústí nad Labem
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PACIENTŮ S. IDIOPATICKÝMISTŘEVNÍMI
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU  Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
SPORTOVNÍ PRODUKT Brigita Stloukalová.
1 Promotion kampaň Národního orgánu pro koordinaci říjen / listopad 2008.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
S námi máte informační předstih!
Cena eTwinning Ve dnech 20. a 21. září 2005 se vyučující Ing. Tomanová a Mgr. Solničková s 6 zástupci tříd 4Z a 4Y, které se v loňském roce pracovali tříd.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Kanceláře k pronájmu Křižíkova 1377, Frýdek-Místek
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
Letní turistická sezóna 2007 Cestování Čechů po českých regionech Rostislav Vondruška Ředitel CzechTourism.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Volnočasové projekty a EU financování
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
P. SHRNUTÍ DOBRÉ PRAXE ZE ZAHRANIČÍ Lenka Hrkľová Odborný garant mezinárodního projektu Péče o děti jako mezigenerační most Nikola Křístek odborný expert.
Vážení přítomní. ve dnech až
Televizní vysílání v České republice
Fakultní nemocnice Ostrava
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
FINANČNÍ GRAMOTNOST REKLAMA ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
FOKUS Vysočina v průběhu 20 let. FOKUS začal poskytovat služby na Vysočině již začátkem devadesátých let jako součást celostátní organizace Fokus – Sdružení.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Kampaň Žít déle doma Informační osvětová kampaň o. s. Život 90 pro rodiny seniorů a seniory Kdy: říjen 2013 Kde: celá ČR Hlavní partner: MPSV Jak: billboardy,
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
Marketingová analýza společnosti Pivovar Ferdinand s. r. o.
24. ročník mezinárodní výstavy koní a všeho, co k nim patří
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Regionální potravina ve Středočeském kraji
Aktuální dotační příležitosti IROP
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
INFORMACE O LÉCÍCH A PROPAGACE LÉKŮ
Český dům Moskva Jiří Podhola.
I. ročník prodejní přehlídky koní
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Sociálně aktivizační služby
Transkript prezentace:

– ročník výstavy pro lidi, kteří nezůstávají sedět doma 16. ročník výstavy ze soutěže „ pro radost a potěšení“ POD ZÁŠTITOU: MINISTERSTVA PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ HEJTMANA STŘEDOČESKÉHO KRAJE

Hlavní zaměření: * zařízení sociální péče všech typů * pomůcky a zařízení pro různé handicapy * integrace postižených * možnosti vzdělávání * pracovní příležitosti * léčebná, rehabilitační a lázeňská péče * volný čas a dovolená * volnočasové, kulturní a sportovní aktivity * potravní doplňky, alternativní medicína * zboží pro každodenní život

Doplňkové obory: Zdravotnická technika Diagnostické a terapeutické přístroje a zařízení Bazény, whirlpooly, sauny, solária Fitness Masáže Wellness Dietologie Ošetřující a léčebná kosmetika Hlavní zaměření: Lázeňská léčebná, rehabilitační a relaxační péče Odborné vzdělávání Lázeňská místa Zdravotní pojištění 6. výstava léčebné, rehabilitační a relaxační péče

* příležitost pro pěstitele a zahradníky * * svátek pro milovníky květin * * nádherná podívaná * * možnost nákupu za přátelské ceny * * rostliny přímo od českých pěstitelů * 5. celostátní výstava růží, letních květin a zahradnické trhy

Platební podmínky: komerční subjekty firmy soc.péče Registrační poplatek 1750,- Kč 1250 Kč Pronájem venkovní výstavní plochy 950,-Kč 550 Kč Pronájem plochy bez proved. stavby 1 250,- Kč 650 Kč Pronájem plochy včet. proved. Stav 1 500,- Kč 900 Kč Zavedení elektrického proudu 220W 3 150,- Kč Ceny jsou uvedeny bez DPH Mobiliář stánku a služby nad rámec základního vybavení jsou účtovány podle ceníku VLL.

Platební podmínky: Registrační poplatek 1750,- Kč Pronájem venkovní výstavní plochy 950,- Kč Pronájem plochy bez proved. stavby 1 250,- Kč Pronájem plochy včet. proved. stavby 1 500,- Kč Zavedení elektrického proudu 220W 3 150,- Kč Ceny jsou uvedeny bez DPH Mobiliář stánku a služby nad rámec základního vybavení jsou účtovány podle ceníku VLL.

PROPAGACE VÝSTAVY - Denní tisk (MF DNES, Právo, Metro, Blesk, 5+2, Deníky Bohemia, Golempress…) - Odborná periodika (Agrospoj, Receptář, Zahrádkář, Zdravotnické noviny, Sanoma Media Praha, Altera Media…) - Internetové portály - Rozhlasové stanice (Černá Hora, Blaník, Country Radio, Impuls) - Televizní pořady (Receptář Prima nápadů) -Další (2 500 plakátů po celé ČR, na železničních stanicích, billboardy, distribuce Výstavních novin, letáků apod.) -Teletext

Výstaviště Lysá nad Labem, spol. s r. o. je jediným soukromým subjektem toho druhu v České republice. Postaveno bylo od základů na parcelách v těsné blízkosti vlakového nádraží v Lysé nad Labem, v roce O pět let později došlo k rozšíření krytých výstavních ploch přístavbou dvoupodlažní haly na nynějších m2 (včetně klimatizace a vybavení moderními výstavnickými technologiemi). Venkovní dlážděná plocha nabízí m 2.

V září 2013 došlo v Lysé nad Labem k slavnostnímu otevření nového pavilonu výstaviště. Moderní multifunkční hala splňuje ta nejpřísnější kritéria současných výstavních zařízení – m2 vnitřní výstavní plochy a vysoký standard včetně nových kongresových prostor slibuje vystavovatelům i návštěvníkům veškerý dostupný komfort a kvalitu moderních veletržních areálů.

Manažerka výstavy: Alena Šuková Telefon: Mobil: