Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické."— Transkript prezentace:

1

2 Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické aktivity o odborné programy (workshopy,kulturní,sportovní obchodní a společenské akce.

3 Benefity Lokace ve městě. Výborná dopravní dostupnost Rozloha zastřešených i volných venkovních ploch Moderní zázemí pro vystavovatele i návštěvníky

4 2 kryté haly a jejich propojení s krytými venkovními plochami zastřešeným koridorem Vlastní parkoviště pro osobní auta i autobusy Přehlednost a snadná orientace v areálu Unikátní koncept zahrad

5 Zahrady Chloubou výstaviště je 6 stylových zahrad Japonská suchá a mokrá, provensálská sortimentální, divoká a stepní se svými charakteristickými biotopy a typickou zahradní architekturou protkanou vzácnými dřevinami, mosty, vodopády a jezírky.

6 Od jara do podzimu jsou ideálním místem pro relaxaci návštěvníků a získání inspirace.

7 Projekty realizované v roce 2012 „Floria dětem“a „Vítání prázdnin“ akce pro děti a jejich rodiče Výstava historických zemědělských strojů ve spolupráci s městem Kroměříž v rámci krajských Dožínek Pěstitelská výstava Floria podzim. Úspěšné přestěhování výstavy z Věžek do Kroměříže. Rekordní návštěvnost 18000 osob.

8 Floria Bonsai – 1. výstava bonsaí v Kroměříži. Mezinárodní úroveň. Velká výstava Betlémů a Pohoda Vánoc s jarmarkem

9 Výstaviště Floria v číslech 35 tisíc návštěvníků za 6 měsíců. Rekordní návštěvnost podzimní výstavy Floria,18000 lidí. 32 550 m2 venkovní plochy 2500 m2 vnitřních ploch: 2 haly o ploše 550 a 1100 metrů čtverečních Restaurace s kapacitou 100 míst k sezení

10 Prezentace regionů a jejich obyvatel Výstaviště Floria je připraveno stát se regionálním centrem pro kulturu,vzdělání, turistický rozvoj, hobby aktivity a společenský život. Klíčové regiony: Kroměřížsko, Zlínsko, Slovácko, Valašsko a Olomoucko.

11 Regionální projekty  národopisné výstavy (výstava krojů, lidových obyčejů, fotografií,betlémů..)  výstavy zaměřené na urbanismus, architekturu, přírodní a historické zajímavosti dané oblasti

12  turistické workshopy  hudební přehlídky, koncerty.  prezentace obcí,muzeí  akce odborných a hobby sdružení rybáři, chovatelé drobného zvířectva,spolky myslivců,rybářů,včelařů a další.

13  Školy-přehlídky a studijní workshopy Veletrh škol  Akce pro děti a rodiny  Sportovní programy

14 Celostátní a mezinárodní projekty Pěstitelské výstavy Floria Floria Bonsai Chovatelské výstavy (drobná zvířata) Zemědělské výstavy (zvířata, technika) Veletrh Thermo a bydlení Veletrh gastro a cestovního ruchu


Stáhnout ppt "Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické."

Podobné prezentace


Reklamy Google