Wentworth Miller Herec Datum narození:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zájmena a pády Adjust the pronouns between slash marks to fit the context. Remember to use the correct case. Vzor: Pozdravuj od /já/ rodiče. Pozdravuj.
Advertisements

Johnny Cash.
Vypracovala: Konzultant: Aneta Pernicová Mgr. Věra Chlupová
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Angelina Jolie Cedidlová Martina OBSAH.
FILM Nikdy to nevzdávej
Ocenění……nominace…   Ocenění  Ceny 2006 People's Choice awards  nejoblíbenější TV seriál  Tater Awards 2006  Největší objev : W  enworth Miller.
Zvolený jako nejlepší mail roku. Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně...
Pavel Kříž  Narodil se v Brně  Emigroval do Velké Británie a později do Kanady kde roku 1988 vystudoval univerzitu ve Vancouveru  Počátkem.
Zvolený jako nejlepší mail roku Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně:
Co je to divadlo, kde se hraje, zpívá a tančí?
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
D A V I D DUCHOVNYDUCHOVNY.  David se narodil jako druhé dítě Amramovi Ducovnému, spisovateli a novináři, a Margaret, skotsko-americké učitelce. Zbytek.
Jmenuji se Michaela Petrová
Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království.
Mafie Historie Vznik v Itálii – Sicílie Vznik v Itálii – Sicílie Mafie = krása a vznešenost Mafie = krása a vznešenost Z arabštiny Z arabštiny Chránit.
Miroslava Dvořáková 8. B 2013/2014
Současná česká a světová literatura
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „ Výuka na gymnáziu podporovaná.
Ona a on: Masculine & Feminine Pronouns In each of the following sentences, replace ona with on, and vice versa. Remember to keep the pronoun in the correct.
Galileo Galilei ( ).
LUCIE VONDRÁČKOVÁ.
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:OV Ročník:3. Téma:Česká.
RODINA Mgr. Michal Oblouk.
Testy, testové úkoly. Testy, testové úkoly 1. Charakterizujte publicistický styl 2. Které útvary najdeme v novinách? 3. Charakterizujte reportáž 4.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Moc soudní Pavel Šuranský.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Ladislav Fuks životopis, romány,
Underworld Underworld,megafilm z roku 2003,je akční snímek založený na boji mezi Upíry a Lykany(vlkodlaky).I když je to již velmi obehrané téma,Underworld.
Miley Cyrus.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Moje osobní prezentace
Daniel Landa.
Který or Jaký? Insert the proper form of který (which one?) or jaký (what sort of?), depending on the sense of the sentence. Vzor: V(e) ____ jazycích máte.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Česká soukromá televizní stanice Janoštíková Tereza IV.E.
T. G. Masaryk Tereza Fojtíková.
PŘEDMĚT PŘÍSLOVEČNÉ URČENÍ
Povolání: herečka , zpěvačka Datum narození: Věk:17
○ Narodil se 6.února 1905 v Praze. ○ A zemřel 31.řijna1980 v Praze. ○Byl český divadelní a filmový herec, dramatik, filmový scénárista a spisovatel.
SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Michał Żebrowski (herec).
NORBERT LICHÝ MATĚJ GREGOR TOMÁŠ KONVIČNÝ MICHAL ODSTČILÍK ZÁKLADNÍ ŠKOLA HRABOVÁ.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu INOVACE_32_Nicolas.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Rodina, náhradní rodinná péče
Slaďování pracovního a rodinného života podle dat VŠPS
ŽIVOTOPIS Mgr. Michal Oblouk.
Míša Kratinová – moje kamarádka
Jan Jánský Ano jsem zpět Jan Jánský.Můj příběh začal v Praze na Smíchově v rodině obchodníka. V roce 1892 jsem vystudoval smíchovské gymnázium.Po maturitě.
Jan Amos Komenský
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Zvolený jako nejlepší mail roku
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Albert Camus Název : VY_32_inovace_13 Český jazyk a literatura –
Connecting Sentences with který
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Tak tohle je ta „moderní doba“ (v kresleném humoru)
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
ŽIVOT V ČESKÝCH ZEMÍCH PO HUSITSKÝCH VÁLKÁCH
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Transkript prezentace:

Wentworth Miller Herec Datum narození: 02.06.1972 Místo narození: Anglie Znamení: Blíženci Měří: 1,85m Tereza Haufová 8. A

Životopis Wentworth Miller vystupuje poprvé v celovečerním filmu právě v The Human Stain, poté, co zaujal v oblíbeném moderním televizním seriálu Dinotopia. Miller hrál v mnoha televizních seriálech např. Buffy,přemožitelka upírů , Popular a ER. Nedávno také hrál v upírské fantasii Underworld s Kate Beckinsale. Narodil se ve Velké Británii, ale vyrostl v newyorském Brooklynu a vystudoval na Princentonské Univerzitě, kde se začal věnovat herectví, a kde také zpíval v univerzitním sboru.Jeho rodiče jsou američané, ale v Americe nežijí moc dlouho.

Filmografie 2005: Útěk z vězení (TV) Prison Break ...Michael Scofield 2005: Stealth: Přísně tajná mise (Stealth) ...EDI 2003: Underworld (Underworld) ...Dr. Adam Lockwood 2003: Lidská skvrna (The human Stain) ...Young Coleman Silk 2002: Witness from Dinotopia ...David Scott 2002: Evolution: The Making of 'Dinotopia' ...David Scott

Útěk z vězení Role: Michael Scofield Děj: Proč Michael Scofield, mladý, vzdělaný, vysoce inteligentní a finančně zajištěný muž, přepadne banku? Proč při soudním jednání přistoupí na všechny podmínky a bez odvolání přijímá pětiletý trest ve vězení Fox River? Protože v tomto vězení čeká na popravu jeho bratr Lincoln Burrows. Michael věří v jeho nevinu a tak s dokonale promyšleným plánem útěku přichází, aby jej zachránil. Ve vězení se však věci nemají úplně tak, jak si představoval a tak musí krom všudy přítomnosti bachařů věnovat pozornost i zvídavému postoji některých spoluvězňů, kteří by rádi utekli též. Navíc se v nebezpečí ocitá i Lincolnova rodina, protože někdo vysoce postavený tahá za nitky a jeho poprava je pro něj velmi důležitá.

Fotky ze seriálu