Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jan Jánský Ano jsem zpět Jan Jánský.Můj příběh začal v Praze na Smíchově v rodině obchodníka. V roce 1892 jsem vystudoval smíchovské gymnázium.Po maturitě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jan Jánský Ano jsem zpět Jan Jánský.Můj příběh začal v Praze na Smíchově v rodině obchodníka. V roce 1892 jsem vystudoval smíchovské gymnázium.Po maturitě."— Transkript prezentace:

1 Jan Jánský Ano jsem zpět Jan Jánský.Můj příběh začal v Praze na Smíchově v rodině obchodníka. V roce 1892 jsem vystudoval smíchovské gymnázium.Po maturitě jsem pokračoval ve studiích lékařství na lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Po promoci jsem nejprve nastoupil jako asistent u profesora Kuffnera a posléze jako lékař na psychiatrickou kliniku v Praze.U něj jsem získal spoustu zkušeností.Stal jsem se soudním znalcem z psychiatrie a moje posudky přispívaly k vážnosti oboru u soudu.Bylo to zajímavé.V roce 1907 jsem rozřadil krev na 4 skupiny pojmenoval jsem je římskými čísli dál jsem se však krvy nevěnoval.Dále jsem se věnoval například problematice mozkomíšního moku. V roce 1916,jsem po prodělaném srdečním infarktu zproštěn služby a vrátil se do vlasti Zemřel jsem v Černošicích nedaleko Prahy na následky anginy pectoris v pouhých 48 letech věku.


Stáhnout ppt "Jan Jánský Ano jsem zpět Jan Jánský.Můj příběh začal v Praze na Smíchově v rodině obchodníka. V roce 1892 jsem vystudoval smíchovské gymnázium.Po maturitě."

Podobné prezentace


Reklamy Google