Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to bude v roce 3000? Jak asi bude vypadat starý New York? Kolik přibude a ubude životních forem? Pokud ano, je pro vás.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kde to vlastně žijeme? Vesmír Mléčná dráha Sluneční soustava
Advertisements

Jak na to, aniž bychom se zničili
Den Země. Den Země v datech  Roku 1970 poprvé slaven v Americe.  Rok poté začala Den Země slavit OSN.  Jakožto mezinárodní den se začal slavit roku.
Strategické aliance HOLDING.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Název: Honoré de Balzac Autor: Mgr. Jiřina Kadlecová
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Kdo to byl William Shakespeare
SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
Podnikatelské organizace (firmy, podniky, popř. jejich dílčí části) tvoří součást sociálně ekonomické struktury společnosti. Z tohoto hlediska je pro.
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
Země ve vesmíru.
SCI-FI Vítejte do světa sci-fi do světa, kde se fantasie stává skutečností!!!
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/15/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Nikola Šimůnková.  Americký animovaný seriál  Vytvořen režisérem Mattem Groeningem  První snímek byl vytvořen během 15 minut.
Stravovací zvyklosti živočichů Sociální učení: Potrava.
AMERIKA obyvatelstvo.
Představení klubu manažerů
1.Maják v písku Na vrcholu skály Jutland v Dánsku byl postaven roku 1900 maják Rubjerg Knude.
Darwin a divoši Evoluční psychologie
Technologie.
JOHN GALSWORTHY Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/12/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Specifický typ osobnosti
ASIE Křížem krážem Asií
Nela Bártová Opava,2010 Březen
Profesní etika JUDr. Maxim Tomoszek.
Kulturní dějiny 23. března 2011 Mgr. Ondřej Kunc.
Lucie Mištová David Šupita Petr Horák
Definice managementu.
Můj domov.
Profesně pracovní způsobilost člověka a její edukační utváření
Ludvík Blažek Petra Kadlecová Petra Kačírková
Má být mobil vlevo nebo vpravo od talíře?.
M ě s í c.
Sluneční soustava.
Životní Styl Mládeže(podle průzkumu) celkově bylo 144 tázaných průzkum probíhal od do téměř všichni odpověděli bez větších problémů autor.
MARCELA HRADILOVÁ.
JAY WRIGHT FORRESTER TERI LS 2015, S. Fialová, A. Zachariášová, N-96.
6. Profesní kompetence jako pracovní způsobilost Dagmar Svobodová.
Kanada Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. David Mánek. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Autorita Schopnost získat si respekt podřízených. Rozlišujeme formální, neformální a odbornou autoritu Autoritativní styl řízení Styl řízení založený.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Oblíbený předmět Public Relations Koudelová Lenka, 1.A.
Osobnostní rozvoj Znalost a aplikace principů M.M. Pravidla Komunikace a zdvořilostní formy chování Mravní hodnoty Já rodina okolí Zralá osobnost dítěte.
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Úlohu vypracovala Pavla Leitgebová. Komu z nepřátel tajné postavy patří tento znak? 1. Chobotňák Chobotňák 2. Lebkoun Lebkoun 3. Hydra Hydra.
Futurama. Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen (autoři seriálu Simpsonovi). První čtyři produkční série.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Jolana Navrátilová NÁZEV:VY_32_INOVACE_09_Sluneční soustava TÉMATICKÝ.
Sluneční soustava. Sluneční soustava (podle Pravidel českého pravopisu psáno s malým s, tedy sluneční soustava) je planetární systém hvězdy známé pod.
Aktuální projekty kin AERO a SVĚTOZOR Ivo Andrle Praha, 23. dubna 2008.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_Výchova k občanství TEMA: VZTAHY V RODINĚ ČÍSLO.
Místní demokracie a participace na veřejném životě
Švýcarsko Open presentation.
GRAHAM BELL VY_32_INOVACE_F15
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Země – modrá planeta.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Kanada Obr. 1 – Mapa Kanady
Česká republika – součást společenstva hospodářsky vyspělých států
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_231_PR5 Předmět: Přírodověda.
Konflikt, koření života
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Název školy: Speciální základní škola Louny, Poděbradova 640,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Planety sluneční soustavy. Sluneční soustava Sluneční soustava je planetární systém hvězdy známé jako Slunce. Tvoří jej především 8 planet, 5 trpasličích.
Výuka matematiky v 21. století na středních školách technického směru
SLUNEČNÍ SOUSTAVA Člověk a jeho svět (Prvouka pro 3. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Transkript prezentace:

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to bude v roce 3000? Jak asi bude vypadat starý New York? Kolik přibude a ubude životních forem? Pokud ano, je pro vás Futurama ideální seriál. Jak jsem řekla. Futurama je americký animovaný seriál, který vytvořili Matt Groening a David X. Cohen.

Philip J. Fry Smolař Fry je ústřední postavou. Je zmatkař, smolař, žabař, nula, zoufalec a ještě k tomu idiot s IQ rozbitého vysavače…. Původně pracoval jako poslíček, když byl zmražen na 1000 let. Ve 31. století ho zaměstnal jeho jediný žijící příbuzný H.J. Farnsworth jako intergalaktického poslíčka ve firmě Planet Express.

Turanga Leela jednooká Leela je jediným členem posádky kosmické lodi Planet Express se smyslem pro zodpovědnost, proto zastává funkci kapitána. Vyrostla v sirotčináriu, před kterým ji jako novorozeně našli odloženou. Původně se domnívá, že je mimozemšťan neznámé rasy, po setkání se svými rodiči ale zjistí, že ve skutečnosti je „pouze“ mutant. Obvykle je tím, kdo ostatní vytahuje z problémů. A má talent na bojová umění.

Bender Bending Rodriguez Bender, robot vyrobený okolo roku 2996 v Mexiku a určený k ohýbání traverz, se dostává do firmy společně s Fryem. Obvykle se netají svou záští k lidem a přivádí své kolegy do nesnází, aniž by mu to jakkoli vadilo. Kromě kouření, neúspěšných pokusů o vaření a pití alkoholu je jeho největší zálibou kradení čehokoliv cennějšího při jakékoli příležitosti.

Prof. Hubert J. Farnsworth je Fryovým velmi vzdáleným prasynovcem, je mu okolo 160 let. Zabývá se vynalézáním pozoruhodných věcí a je šéfem zásilkové společnosti Planet Express, kterou založil, aby jejím prostřednictvím financoval svou podivnou vědeckou činnost.

Dr. John Zoidberg Zoidberg, tvor mimozemského původu. Je zaměstnán jako firemní lékař, ačkoli jeho znalosti medicíny jsou více než pochybné. Ostatními je téměř neustále přehlížen a někdy i utiskován.

Hermes Conrad je Jamajčan, pracující jako manažer ve společnosti Planet Express. Je profesionálním byrokratem a jeho vášní je dodržování předpisů, byrokratických postupů apod.. Krom toho je také bývalým vrcholovým sportovcem v disciplíně podlézání.

Amy Wong Amy je dcerou bohatých čínských rodičů, kterým patří celá západní polokoule Marsu. Ve firmě je na stáži, na universitu se dostala díky vlivu svých rodičů.

Tak, to je vše o mém oblíbeném seriálu Futurama…. DOPORUČUJI !!! Miška Slavíková