Guild Wars 2 MMORPG fantasy hra. CO JE TO GUILD WARS 2 ? Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bitva na řece Sommě Bitva na řece Sommě Zpracovaly: Gansová Lucie
Advertisements

HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
LARP.
Vypracovala: Nikola Dreslerová. Osnova O nás Aktivity Ceník Předměty Kontakt O nás Aktivity Ceník Na památku Kontakt.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Historie OS 2. část Od firmy Microsoft. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Co firma vlastně je? Co vyrábí? Jaké má pravidla? Kdo jí řídí? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®
Mac vs. PC. PC Označení pro osobní počítače, původně od společnosti IBM (Lenovo) - Označení pro osobní počítače, původně od společnosti IBM (Lenovo) Hardware.
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Svět na rozcestí Evropa Supervelmoci – SSSR, USA Atomové zbraně.
Counter Strike - Source
Světová literatura po 1. světové válce
III/2 XV A
Jednoduché aplikace ve Windows Název materiálu: VY_INOVACE_xxx_aplikace_widows Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Vzdělávací oblast: Informační a komunikační.
Počítačová 3D grafika Daniel Beznoskov, 1IT A.
VY_32_INOVACE_28-03 Antická filosofie Hérakleitos z Efesu.
Hra, která Vás zvedne ze židle Martin Matuna Ingressia.cz INGRESS.
Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Název VM
 Zcela nový koncept naší fantasy akce  Odloučení od zajetého systému „trilogie“ Přísahy Spravedlivého,Hněvu Nesmrtelného a Stesku Padlých Důvody:  Atmosféra.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
= MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game) počítačová hra společnosti Blizzard Entertainment 1.
Science fiction & fantasy
Pokračování pondělní hodiny
Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci.
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Informatika I 7. a 8. hodina 4. týden. Operační systémy I Operační systém (dále také OS) je základní programové vybavení počítače (SW), které je zavedeno.
Počítačová verze hry pro Windows
VY _12_INOVACE_D.6.19 KELTOVÉ – 6. ROČNÍK Autor: Mgr. Renata Koprová Datum: 14. října Ročník: 6. ročník Vzdělávací oblast: Člověk a společnost.
Lukáš Havlíček.  Vimeo je internetová stránka založená filmaři pro sdílení převážně uměleckých videí. Uživatelé zde mohou nahrávat, sdílet a sledovat.
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
EPICKÉ ŽÁNRY Mgr. Michal Oblouk
Zpracovaly:Veronika Jandová,Dominika Bolomová
J.R.R. Tolkien Berenika Králíková. John Ronald Reuel Tolkien 1892 – 1973 narodil se v Africe, ale žil v Anglii studoval klasickou angličtinu a literaturu.
Metin2!!! Vytvořili:Jiří Adámek Pavel Tichánek. Úvod První co musíte udělat je stáhnout si samotný metin: Instalaci provedete tak,že si.
VY_32_INOVACE_Čj-Li 6.,7.07 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici lyriky, její hlavní znaky a dělení. Vzdělávací oblast: český jazyk a literatura.
Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční.
MS OFFICE - WORD TEXTOVÉ EDITORY Ing. Petr Hanáček
FANTASTICKÁ LITERATURA
je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s.
Tablety (mobilní zařízení)
Counter - Strike Global Offensive
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
JAK ZDŮRAZNÍME GESTIKULACÍ SVÁ SLOVA? A KTERÁ GESTA BYCHOM POUŽÍVAT NEMĚLI.
MAPY.
INFORMATIKA 9 Defragmentace disku III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
AMERIKA USA – Základní údaje III2-Z7-I-12
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
4Story Iberia Vytvořil : Gebron. 2 Světy Derion  Země magie  Hlavní město - Markut  Hlavní ves - Yesode  Válečné oblasti : Prérie Ardrie, Tyconteroga.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
INFORMATIKA 8 Windows do r III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
On-line Hry Hana Smolanová.
INFORMATIKA 8 Windows od r do r III2 – I8- 09.
Aplikace vývojových technik Augmented Reality hra Bronislav Ryba, Štěpán Mračko.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Vývoj operačních systémů Obrazová část Studijní materiály najdete na adrese:
Victory HMS je nejstarší válečná loď. Je stále v provozu. Byla lodí admirála Horatia Nelsona velitele britského loďstva, který porazil francouzsko-španělské.
Co je hra? Jaroslav Švelch,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_230 AutorMgr. Romana Rybiařová.
KDE – Lukáš Tinkl - KDE – desktop pro uživatele i vývojáře Lukáš Tinkl
Německé státy – od roku 1815 členy Německého spolku. nejsilnější stát = Prusko. součást spolku = Habsburská monarchie.
Internetový prohlížeč
SOFTWARE Operační systémy.
Srovnání operačních systémů
Rusko vs USA Porovnání.
Internet - historie.
TEORIE ROZHODOVÁNÍ.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Lukáš Kozák A1
Transkript prezentace:

Guild Wars 2 MMORPG fantasy hra

CO JE TO GUILD WARS 2 ? Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou si můžete do značné míry upravit podle sebe. Nabízí strhující soubojový systém zaměřený na intenzivní akci, jedinečnou a hráčům na míru šitou příběhovou linii, rozlehlý živoucí svět, který mohou hráči svými volbami skutečně změnit, intenzivní akci hráčů proti hráčům a nádhernou ručně tvořenou vizuální stránku.

HERNÍ TŘÍDY Guardian EngineerMesmer Warrior Thief Ranger Elementalist Necromancer

HERNÍ TŘÍDY Thief: je zabiják, který používá neviditelnost a teleporty. Warrior: využívá brutální síly a těžkých zbraní a vydrží i ten nejsilnější náraz. Mesmer: využívá iluzí a klonů ke zmatení nepřítele, zatímco na něj sesílá oslabující kouzla a pak ho bez námahy dorazí. Guardian: zachází dobře s kladivem, sekyrou, štítem i magickou holí. Dokáže taky povzbudit a podpořit ostatní dobrodruhy. Engineer: je postava co používá pušky, pistole, granáty, turrety, ale i léčivé lahvičky, či plamenomet. Necromancer: je mág využívající temné síly k oslabení nepřítele, zatímco jeho armáda nemrtvých přisluhovačů bojuje v prvních liniích. Elementalista: vládce 4 živlů ohně, vody, země, blesků,které dohromady tvoří skvělého mága. Ranger: je hraničář silně spjatý s přírodou vyzbrojený nejčastěji lukem a sekyrami. A vždy má po boku svého věrného mazlíčka.

RASY CharrHuman Norn Asura Sylvari Lidé - Velmi nábožensky založená rasa, používají pokročilé architektonické prvky. Charrové - Válečný národ kočkovitých a rohatých stvoření, jenž používají vyspělou technologii a mají velkou sílu. Norni - Severský národ lovců a legendárních bojovníků. Uctívají duchy přírody a jejich snem je stát se legendou. Sylvari - Nejmladší národ v Tyrii, zrozeni z Bledého stromu. Využívají sílu přírody, s níž jsou velmi spjatí. Jejich obydlí jsou vypěstována z rostlin. Asury - Velmi inteligentní rasa nízkého vzrůstu, která skloubila magii a technologii, jejíž příslušníci se k ostatním rasám chovají nadřazeně.

DĚLENÍ SVĚTA PvP Hráči proti Hráčům Practice Cvičné bitvy Ranked Bitvy započtené do světa WvW Stát proti Státu Eternal Battleground s Místo kde se setkají státy Stát č.1 Sídlo daného státu Stát č.2 Sídlo daného státu Stát č.3 Sídlo daného státu PvE Hráči proti Počítači Dungeony Místa na vydělaní Bossové Stovky hráčů vs. 1nepřítel Příběhy Tvoření svého příběhu  Název kontinentu je Tyria.  Hlavní město je Lion‘s Arch.  Další velká města jsou: Divinity‘s Reach, Black Citadel, Hoelbrak, Rata Sum, The Grove.  Tyria má dohromady 21 krajů.  Mají 2 jazyky: Asurštinu a Normální, který používají všechny rasy.

INFORMACE Vývojáři: ArenaNet Vydavatel: Ncsoft Žánr: MMORPG Datum vydání: 28.srpna 2012 Prodáno kopií: 3,5milionů Platformy: Microsoft Windows, Mac OS X Engine: Guild Wars, Havok Dominik Vele 8.B