Chovatelská stanice: Barzoj

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
ENERGIE ve výživě koní.
VÝŽIVA – základní složky potravy
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
„EU peníze středním školám“
Tuky Mgr. Lenka Fasorová.
živiny z přírodních zdrojů
ZÁVADY V JAKOSTI LÉČIV © 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV.
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
Didaktické testy pro ověřování znalostí
Použití Power Pointu v hod. zeměpisu.
Zdravá výživa VY_32_INOVACE_20 - ZDRAVÁ VÝŽIVA.
Potraviny rostlinného původu
Bílkoviny Mgr. Lenka Fasorová.
VÝŽIVA – MÝTY A SKUTEČNOST
Bonita se věnovala s úspěchem pachovým pracím. Je maminkou Colina a Dorky. V době aktivní práce byla krmena PREMIUM ADULT. Během letošní březosti a laktace.
Vypracovali: Marcela Kučerová Martina Ševců Radka Šebková
Stravitelnost luštěnin Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Zuzana.
Prožili jsme období, kdy nebyla jiná šance, než pejskovi vyvařovat. Bez debaty každý pejsek dá takové vařené stravě vždy přednost. Asi nemusím zdůrazňovat,
Domácí rostliny Otakar Kvaček.
Sacharidy a jejich význam ve výživě člověka
Zdravá výživa Michaela Šrámková.
HOBITI.
Jak jsme hledali a našli PROFORMANCE…a zvítězili Informace o krmivu PROFORMANCE se objevila v odborném kynologickém časopise a protože mne jeho složení.
Mýty rodičů ve výživě dětí z pohledu pediatra
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Zdeněk Pilka Název šablonyIII/2.
Základy výživy a krmení hospodářských zvířat
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Základy výživy a krmení hospodářských zvířat
Předmět: Odborný výcvik Ročník: Téma: Chov Zvířat
Základy výživy a krmení hospodářských zvířat
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
Výživa v dětí do 2 let - úvod Mgr. Petra Sedlářová.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_284 Ročník: 2.
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Produkce obilovin Obiloviny výrazně ovlivňují výživovou bilanci světové populace ve všech světadílech a mají mezi ostatními zemědělskými produkty výsadní.
Rozhodnutí o kvalitě místa bydlení dle různých atributů Projekt do ISR Jaromír Hloch ARI.
ČOKOLÁDA A JEJÍ PUTOVÁNÍ PO TĚLE Biologicko-chemický projekt.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
Alena Soukalová 4.D Střední škola KNIH.  Obecné informace o vitamínech  Rozdělení vitamínů  Příjem vitamínů  Poruchy související s vitamíny  Minerály.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
Chemické a fyzikální vlastnosti vody
TISKOVÁ KONFERENCE KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 9. ročníku a slouží k výkladu nového učiva. Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Tereza Hrabkovská Název.
Potrava
OBILOVINY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: obiloviny, charakteristika, složení, pšenice, žito, ječmen,
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Látky tvořící naše tělo Název projektu: OP VK
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Základy ekologie pro střední školy 1. CZ.1.07./1.5.00/
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Potraviny a výživa
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Vlastnosti pevných látek Vypracoval: Lukáš Karlík
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Sacharidy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Polysacharidy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Sada 3 Rozmanitost přírody ZŠ a MŠ Dešná
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Transkript prezentace:

Chovatelská stanice: Barzoj Majitelka: Marcela Pařízková Počet psů: 20 barzojů Adresa: Palackého 1034, Český Brod Telefon: 321 623 315 Chovnou stanici provozuji od r. 1988. Za tuto dobu jsem vyzkoušela celou řadu krmiv, počínaje premiovými a konče superprémovými. Zaujala mne informace o novém krmivu dovezeném z USA zn. PROFormance. Na základě vyžádaných materiálů a zhodnocení složení krmiva (PROFormance Puppy 32/21, Pro Power 30/20, Maintenance 21/12, Premium Adult 26/18), kdy krmivo neobsahuje těžce stravitelné obiloviny (pšenice, ječmen, sója aj.) jsem se rozhodla krmivo vyzkoušet předem na svých problémových „miláčcích“. Důležitým faktorem při rozhodování o vyzkoušení byl také fakt, že krmivo neobsahuje Beta karoten, který způsobuje následné nežádoucí obarvení srsti. O kvalitě a chutnosti krmiva mne záhy přesvědčil tříletý pejsek z chovné stanice. Narodil se jako nedonošené štěně s velmi problematickým příjmem stravy, přičemž granule přijímal velmi sporadicky a z tohoto důvodu byl dosud živen pouze masem s přílohami. Po vyzkoušení PROFormance Premium Adult mne výsledek velmi překvapil. Tento „masožrout“ se na granule vrhnul s velkou chutí. Dodnes je má velmi rád a přijímá je bez jakýchkoliv okolků. V chovu mám ještě jednoho problematického pejska, který je po vážném úrazu čelistí. Těžce přijímá jakoukoliv nabízenou stravu. Podané, navlhčené granule PROFormance Maintenance změknou, ale zároveň si zachovávají svůj tvar - nerozpadají se, a výsledek? Opětovně s chutí přijato – i tento pejsek si vybral krmivo, které mu vyhovuje a zároveň dodává ostatní důležité vyživující látky. A výkaly? Malé, pevné a díky složení krmiva s obsahem výtažku Yucca Shidigera jsou bez nepříjemného zápachu! Vysoká stravitelnost. O přijímání PROFormance Puppy se snad ani více rozepisovat nemusím. S poměrem 32/21 nemohu svým psům dopřát více – nehledě na perfektní nastartování zvířete pro další vývoj. A konečné zhodnocení krmiva? Po vyzkoušení a následném vyhodnocení mohu konstatovat, že se jedná o vysoce kvalitní krmivo. Při podávání PROFormance mohu odbourat podávání jakýchkoliv dalších doplňků stravy jako jsou např. vitamíny, minerály a stopové prvky, jelikož krmivo vyrobené na přírodní bázi obsahuje veškeré potřebné živiny s příznivým dopadem na celkový zdravotní stav mých psů. Souhlasím se zveřejněním výše uvedené reference, týkající se krmiva PROFormance a s její následnou propagací.