Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávání pro konkurenceschopnost mýty a příležitosti Ing. Markéta Novotná Praha.
Advertisements

V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Seminář TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Evropský sociální fond v ČR
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí stáž 23. dubna 2013.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt.
Praha a fondy EU Programové období 2007 – 2013 Markéta Reedová náměstkyně primátora HMP.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Pedagogické minimum – lektorské dovednosti
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
ADAPTACE NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ - STRATEGIE Vzdělávání mezi ploty CZ.2.17/1.1.00/33257 EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
ADAPTACE NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ – HISTORIE LÉČEBNY
ESF v ČR realizace Jana Kouřilová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Připravované výzvy Lucie Pudivítrová odbor fondů EU, MŽP.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Daniel Jirkovský Ústav ošetřovatelství UK 2. LF a FN Motol
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků EVROPSKÝ.
Dejvice Matěj Volf Seminář Město v dějinách Aktivita č. 1 Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem.
„Zvýšení kompetencí pedagogických pracovníků Střední školy zemědělské, p.o.“ CZ.1.07/1.3.44/
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 1 Počáteční vzdělávání Oblast podpory 1.3. Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Vlastnosti OS Windows Číslo DUM: III/2/VT/2/2/23 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
EU peníze školám VI. Finanční gramotnost Koordinátor: Luboš Zajíc VI/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti VI/3 Vzdělávání.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Závěrečná konference OPPA a OPPK PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj.
Možnosti podpory celoživotního učení v programech financovaných Evropskou unií Ing. Marek Mora Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 10. května.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Anotace Prezentace pro žáky k finanční gramotnosti, seznámení s podobou českých mincí Autor Čekalová Sylva Jazyk Čeština Očekávaný výstup Vyjasnění pojmů.
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Evropský sociální fond
Výpočty mezd Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Název projektu: Ve škole po škole
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Š A B L O N Y II.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Mgr. Ludmila Luxová

Základní údaje o projektu Schválení v rámci 6. výzvy OPPA Registrační číslo - CZ.2.17/1.1.00/36344 Prioritní osa - Podpora rozvoje znalostní ekonomiky Finanční rozsah - 1 335 834,- Kč podpora z OPPA 1 202 250,- Kč z toho 954 000,- Kč - přímé náklady na vzdělávací aktivity) Doba realizace projektu - 9/2013 – 07/2014 Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Rozvoj komunikačních, jazykových i počítačových dovedností Cíle projektu Zkvalitnění a další rozvoj odborné dovednosti pracovníků NÚV prostřednictvím dalšího vzdělávání a zlepšení jejich produktivity i adaptability na různé pracovní úkoly Rozvoj komunikačních, jazykových i počítačových dovedností Prevence syndromu vyhoření a rozvoj kognitivních funkcí tréninkem mozku Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Zaměstnanci do 30 let věku Zaměstnanci nad 50 let věku Cílová skupina Zaměstnanci do 30 let věku Zaměstnanci nad 50 let věku Zaměstnanci - rodiče na rodičovské dovolené, případně do jednoho roku od návratu po rodičovské dovolené Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Komunikační dovednosti Péče o psychohygienu zaměstnance Oblasti vzdělávání Komunikační dovednosti Péče o psychohygienu zaměstnance Jazykové dovednosti Počítačové dovednosti Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Komunikační dovednosti Vzdělávací aktivity Komunikační dovednosti Konstruktivní komunikace Prezentační dovednosti Koučink Péče o psychohygienu zaměstnance Prevence syndromu vyhoření a nácvik relaxačních technik Brainjogging Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Počítačové dovednosti - MS Office 2013 Vzdělávací aktivity Jazykové dovednosti Odborná angličtina s rodilým mluvčím pro zaměstnance na úrovni B2 – C1 Prezentační dovednosti v anglickém jazyce Anglický jazyk pro zaměstnance na úrovni A2 Počítačové dovednosti - MS Office 2013 Word Excel PowerPoint Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Harmonogram projektu Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

Linda Luxová – obsahové řízení projektu Realizační tým Linda Luxová – obsahové řízení projektu Telefonní linka č. 437, ludmila.luxova@nuv.cz Iva Kašpárková – finanční řízení projektu iva.kasparkova@nuv.cz Radka Rejtharová – koordinace aktivit Telefonní linka č. 251, radka.rejtharova@nuv.cz Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoli dotazem  Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti

DĚKUJI ZA VÁŠ ČAS I POZORNOST      Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti