Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková."— Transkript prezentace:

1 Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková

2 Registrační číslo CZ.1.04/1.1.00/D3.00003 Doba realizace 1.6. 2014 – 30.6.2015 Cílová skupina Všeobecné sestry pracující v agenturách domácí péče.

3 Cíle projektu Vytvořit systém celoživotního vzdělávání v komunitní péči za účelem rozvoje a udržení odborných znalostí v komunitní péči, zejména v domácí péči. Zvýšit adaptabilitu a konkurenceschopnost komunitních sester zejména v oblasti domácí péče. Definovat standardy vzdělávání specializované a zvláštní odborné způsobilosti, systém jejich plnění a zajištění specifických znalostí v oblasti komunitní péče včetně zavedení metody vedoucí ke zvýšení kvality a bezpečnosti poskytované péče. Zpracovat návrh na úpravu právních předpisů souvisejících s uplatněním kompetencí komunitních sester. Vytvořit návrh systému na propojení komplexní péče o pacienta/klienta v poskytování zdravotních, příp. sociálních služeb.

4 Aktivity projektu Tvorba systému vzdělávání v komunitní péči a tvorba vzdělávacího programu specializačního vzdělávání Tvorba, realizace a evaluace certifikovaného kurzu Kouč v komunitní péči 14 účastníků Tvorba, realizace a evaluace certifikovaného kurzu Kvalita a bezpečí domácí péče 30 účastníků Odborná konference Budoucnost komunitní péče v ČR

5 Děkuji za pozornost a těším se na spolupráci


Stáhnout ppt "Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková."

Podobné prezentace


Reklamy Google