Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN 1802-4785.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN 1802-4785."— Transkript prezentace:

1 České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 1 Kč

3 2 Kč

4 5 Kč

5 10 Kč

6 50 Kč

7 Zdroje obrázků: 1 Kč : ThecentreCZ. Wikimedia
Zdroje obrázků: 1 Kč : ThecentreCZ. Wikimedia.org: 1CZK obverse [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < 2Kč: ThecentreCZ. Wikimedia.org: 2CZK obverse [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < 5 Kč: ThecentreCZ. Wikimedia.org: 5CZK obverse [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < 10 Kč: ThecentreCZ. Wikimedia.org: 10CZK obverse [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < 50 kč: ThecentreCZ. Wikimedia.org: 50CZK obverse [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN 1802-4785."

Podobné prezentace


Reklamy Google