Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9. výzva IOP - Komunikační infrastruktura veřejné správy Ing. Jana Břicháčková.
Advertisements

Centrum pro regionální rozvoj ČR; Vinohradská 46, Praha 2; Tel.: ; Fax: Podmínky realizace.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
IOP 3.4 – 11. výzva Centrum pro regionální rozvoj ČR.
Integrovaný operační program – Administrace projektové žádosti a nejčastější chyby v projektových žádostech Ing. Lucie Vopěnková.
Realizace projektu aneb jakých chyb se vyvarovat Mgr. Lukáš Frantál.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
NOVINKY V DOKUMENTACI – NOVÝ SYSTÉM HODNOCENÍ 24.ZÁŘÍ 2013.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Zadávání veřejných zakázek.
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích Centrum pro regionální rozvoj ČR Mgr. Dagmar Musilová.
Nejčastější chyby v žádostech o dotaci
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Jednání Pracovní skupiny
Centrum pro regionální rozvoj ČR
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
Příjem a hodnocení žádostí o podporu
Webová aplikace MS PRAHA.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
Příprava Smlouvy o poskytnutí dotace, podmínky uzavření Smlouvy o poskytnutí dotace, včetně povinných dokumentů Olomouc Zlín 15.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Ljubomir Džingozov Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení Kolová.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Seminář k výzvě IOP č. 9 Seminář k výzvě IOP č. 9 ZAJIŠTĚNÍ PŘENOSU DAT A INFORMACÍ V ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVĚ Představení.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Praha Ing. Petr Šústal, MPA.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Praha, duben 2016.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
Zlepšení prostředí v problémových sídlištích
Seminář pro žadatele IROP
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
Praha, Mgr. Ljubomir Džingozov
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Příprava Smlouvy o poskytnutí dotace, podmínky uzavření Smlouvy o poskytnutí dotace, včetně povinných dokumentů Jeseník Olomouc.
Interní postupy MAS Brdy
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Druhy kontrol projektu:
Brno, Ing. Lenka Skopalíková
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Praha, Mgr. Martina Brandejsová
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Integrovaný regionální operační program – IROP
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23 IOP 3.4 Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23 28. 3. 2014 PRAHA

Rozdělení rolí CRR ČR a MMR Hlavní kancelář (HQ) CRR ČR zajištění veškeré komunikace s příjemcem dotace administrace, příp. schvalování oznámení o změnách kontrola výběrových řízení administrace monitorovacích zpráv a hlášení o pokroku administrace žádostí o platbu konzultace ke způsobilosti výdajů a realizaci projektu kontrola realizace projektu na místě MMR garant výzvy zajištění věcného hodnocení projektové žádosti právní akty schvalování podstatných změn na žádost CRR ČR proplácení žádostí o platbu rozhodovací pravomoc u sporných záležitostí 28.3.2014 Role CRR ČR

Zajištění komunikace CRR a příjemce Komunikace s žadateli/příjemci bude probíhat v rámci Útvaru řízení administrace projektů Hlavní kanceláře CRR → mimo regionální pobočky CRR Oddělení administrace projektů příjem a kontrola projektových žádostí administrace oznámení o změně administrace monitorovacích zpráv a hlášení o pokroku kontrola souladu požadovaných aktivit s aktivitami výzvy aktualizace FAQ Kontaktní osoba: Mgr. Kateřina Dohnalová, dohnalovak@crr.cz, 221 580 268 kontaktní osoba uvedená v PPŽP Ing. Anna Kreutziger, kreutziger@crr.cz, 221 580 252 28.3.2014 Role CRR ČR

Zajištění komunikace CRR a příjemce Oddělení metodiky způsobilost výdajů metodika kontroly výdajů příručka pro žadatele/příjemce kontrola souladu požadovaných aktivit s aktivitami výzvy aktualizace FAQ Kontaktní osoba: Ing. Petr Šústal, sustal@crr.cz, 221 580 226 kontaktní osoba uvedená v PPŽP 28.3.2014 Role CRR ČR

Zajištění komunikace CRR a příjemce Oddělení administrace plateb administrace žádostí o platbu požadavky na doplnění dokumentů k žádosti o platbu zaslání výsledku kontroly žádosti o platbu Kontaktní osoba: Ing. Tomáš Roman, roman@crr.cz, 221 580 236 28.3.2014 Role CRR ČR

Zajištění komunikace CRR a příjemce Oddělení administrace veřejných zakázek kontrola průběhu realizace veřejných zakázek požadavky na doplnění dokumentace k veřejným zakázkám zaslání stanoviska ke kontrole průběhu veřejné zakázky Kontaktní osoba: Mgr. Jan Orel, orel@crr.cz, 221 580 275 28.3.2014 Role CRR ČR

Před předložením projektové žádosti před předložením projektové žádosti na HQ CRR je možné si nechat zkontrolovat již zahájené nebo ukončené výběrové řízení na pořízení vozidel ZZS (aktivita č. 2) ALE je nutné, aby si žadatel nejdříve provedl porovnání položkové specifikace dané zakázky s Přílohou PPŽP č. 5 „Podporované aktivity“ včetně porovnání souladu s normou ČSN EN 1789+A1 je třeba zajistit, aby položky v technické specifikaci veřejné zakázky byly v souladu s normou ČSN EN 1789+A1, pořízení položek nad rámec normy je třeba řádně zdůvodnit (nepředpokládáme, že by nebyl zajištěn soulad s normou) položky veřejné zakázky pro pořízení zdravotnického vybavení, které nejsou uvedeny ve výčtu způsobilých položek v PPŽP, je nutné ocenit – jedná se o nezpůsobilý výdaj 28.3.2014 Role CRR ČR

Před předložením projektové žádosti Průběh kontroly veřejné zakázky na pořízení vozidel (aktivita č. 2) na CRR: v případě, že prvotní kontrola žadatele proběhla v pořádku (viz předcházející snímek) následuje: Kontrola souladu předmětu zakázky s podporovanými aktivitami (věcná způsobilost) provedou pracovníci Odd. administrace projektů: Mgr. Kateřina Dohnalová, dohnalovak@crr.cz, 221 580 268 Ing. Anna Kreutziger, kreutziger@crr.cz, 221 580 252 včetně dožádání dokumentů, doplnění, vysvětlení zajištění komunikace s žadatelem v průběhu kontroly sdělení výsledku kontroly žadateli Pokud kontrola předmětu zakázky proběhne v pořádku, bude následovat další posouzení z hlediska průběhu realizace VZ 28.3.2014 Role CRR ČR

Před předložením projektové žádosti Průběh kontroly veřejné zakázky na pořízení vozidel (aktivita č. 2) na CRR: 2) Kontrola, že veřejná zakázka proběhla v souladu se zákonem o veřejných zakázkách a Závaznými postupy provede pracovník Odd. administrace veřejných zakázek: Mgr. Jan Orel, orel@crr.cz, 221 580 275 včetně dožádání dokumentů, doplnění, vysvětlení zajištění komunikace s žadatelem v průběhu kontroly sdělení výsledku kontroly žadateli Pokud je kontrola dle bodu 2) v pořádku, je možné veřejnou zakázku zahrnout do projektu a žádat o proplacení zrealizovaných výdajů (způsobilé jsou výdaje zrealizované po 1. 1. 2007) 28.3.2014 Role CRR ČR

Po předložení projektové žádosti Posouzení přijatelnosti projektu posouzení, zda je projekt v souladu s podmínkami Výzvy a zda je v souladu s cíli a aktivitami příslušné oblasti intervence CRR může žadatele 2 x vyzvat k doplnění či vysvětlení žadatel musí doplnit požadované dokumenty na CRR do 15 pracovních dní od převzetí výzvy Kontrola formálních náležitostí posouzení, za byla projektová žádost podána v předepsané formě Ex-ante kontrola posouzení projektu z hlediska přijatelnosti, realizovatelnosti a udržitelnosti – ověření skutečného stavu projektu žadatel může být vyzván k doplnění či vysvětlení po ukončení kontroly je projekt doporučen k financování a je vydán Právní akt 28.3.2014 Role CRR ČR

Kontaktní osoby příjemce Prosíme zaslat na emailovou adresu: dohnalovak@crr.cz kontaktní údaje administrátora projektu jméno kontaktní údaje (email, telefon) funkci v rámci administrace projektu v případě poradenské firmy uvést pro jakého žadatele provádí administraci projektu 28.3.2014 Role CRR ČR

DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST Mgr. Kateřina Dohnalová E-mail: dohnalovak@crr.cz Telefon: +420 221 580 268 28.3.2014 Role CRR ČR