Vzdělávací program 75-32-N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015
Advertisements

Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Přijímací řízení na střední školy
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Gymnázium, Hranice, Zborovská 293 Maturitní zkouška 2010.
Přijímací řízení.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Naše mládež miluje přepych. Nemá správné chování. Neuznává autority a nemá úctu před stářím. Děti odmlouvají rodičům, srkají při jídle a tyranizují své.
UKONČENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Každý může potřebovat pomoc aneb K čemu je sociální práce?
Maturitní zkoušky ve školním roce Společná část maturitní zkoušky Definuje ministerstvo školství (MŠMT) MŠMT zadává ve stejném termínu MŠMT.
Specializační vzdělávací program
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Prezentace školy.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
střední odborná škola služeb
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Terénní sociální práce
Způsob přijímacího řízení na SŠ
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov
Maturita 2015.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
GVID – MATURITA 2015 aktuální stav – září STRUKTURA MATURITNÍ ZKOUŠKY Maturitní zkouška (MZ) Společná část MZ Český jazyk a literatura Matematika.
Podprogram Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2014 RNDr. Jarmila Dupejová Odbor životního prostředí a zemědělství.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2014 / Důležité termíny – ředitelé SŠ zveřejní na webu kritéria pro uchazeče do 1.ročníků – ředitelé SŠ zveřejní.
Informativní schůzky pro rodiče vycházejících žáků říjen 2008 INFORMACE: SCIO testování žáků podpora řemesel v odborném školství nový způsob přijímacího.
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
Příprava na výkon povolání
Studijní program /obor Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě MU
Veřejně správní akademie Vyšší odborná škola, s. r. o. BRNO
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Soukromá vyšší odborná škola sociální, o.p.s. Jihlava Matky Boží Jihlava, IČ tel
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/2018
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Přijímací řízení 2016/2017.
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
1. kolo přijímacího řízení
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
KKOV M/01 Maturitní obor 4-letý – denní forma
STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ A VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ MB
Setkání kariérových poradců
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Transkript prezentace:

Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem absolventi získávají titulabsolventi získávají titul diplomovaný specialista v oboru sociální práce – DiS. Nabídka pro školní rok 2014/2015

 Povinné vyučovací předměty: cizí jazyk (Nj, Aj), metody sociální práce, sociální politika, právo, základy pedagogiky, psychologie, filozofie a etika, sociologie, základy ekonomiky, aplikovaná výpočetní technika, základy korespondence, zdravotní nauky, sociální patologie, odborný diplomový seminář, odborná praxe, supervizní seminář  Povinně volitelné předměty: sociologie menšin, drogový seminář, zdravotní tělesná výchova, aktivní politika zaměstnanosti, sociálně právní ochrana dětí, projektování sociálních služeb, krizová intervence, aktivní politika zaměstnanosti

 Uplatnění absolventů: sociální pracovníci ve veřejnoprávních nebo soukromoprávních institucích zaměřených na poradenskou, sociálně právní a humanitární činnost, na ústavní sociální práci a sociální služby  Školné činí Kč za rok (ve dvou splátkách)  Škola disponuje vlastní ubytovací kapacitou

 Dny otevřených dveří: a od 8-12 hodin  Termín pro odevzdání přihlášek: 1. kolo - do , 2. kolo - do kolo - do  Přijímací řízení: 1. kolo , 2. kolo

Kritéria přijímacího řízení na VOŠ sociální Podmínky pro přijetí: podání přihlášky ke studiu ve VOŠ do úředně ověřené vysvědčení za poslední ročník studia na střední škole úředně ověřené maturitní vysvědčení strukturovaný životopis lékařské doporučení ke studiu a výkonu oboru (jako součást přihlášky či samostatně) doporučujeme řádně doložit předchozí praxi a jiné aktivity (viz bod 2)

Přijímací řízení probíhá na základě dodaných materiálů:  1. Výsledky ze střední školy: (posuzuje se průměrný pololetní prospěch ze závěrečného ročníku - podle úředně ověřeného vysvědčení): 1,00=60 bodů do 1,25=50 bodů do 1,50=40 bodů do 1,75=30 bodů do 2,00=20 bodů do 2,25=10 bodů do 2,50= 5 bodů horší než 2,50= 0 bodů

 2. Dosavadní sociálně orientované aktivity: ( započítává se formou potvrzení doložená sociální, pedagogická a podobná praxe získaná v rámci předchozího studia, zaměstnání v sociální oblasti (i ve spolupracujících oborech), aktivní zapojení v oblasti volnočasových aktivit při dobrovolné práci např. s dětmi, handicapovanými jedinci a seniory, dále též prokázaná účast na odborných seminářích či výcvicích se sociálním zaměřením, jakož i úspěšné zapojení do SOČ ve vyšším než školním kole): 300 hodin a více=60 bodů hodin=40 bodů hodin=30 bodů hodin=20 bodů hodin=10 bodů hodin= 6 bodů méně než 15 hodin= 0 bodů