29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Každý z nás je individualita…. Někteří z nás jsou stateční a cílevědomí.
Advertisements

Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
MENTAL POWER PRAGUE FILM FESTIVAL je mezinárodní filmový festival (ne)herců s mentálním a kombinovaným postižením, jehož pořadatelem a organizátorem.
Umělecká agentura Monte Christo ve spolupráci s agenturou AROKO uvádí VIII. ročník mezinárodního festivalu česko – německo – židovské kultury Devět.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
18. ročník MEZINÁRODNÍ HUDEBNÍ FESTIVAL V LETOHRADĚ Pořadatelé: Město Letohrad Společnost F.V. Heka Město Jablonné nad Orlicí Římskokatolická farnost Letohrad.
SLAVNOSTNÍ ZÁVĚR VI. ROČNÍKU SOUTĚŽE MÁ VLAST V SRDCI EVROPY Poznej ji a chraň 24. září 2014 Národní památkový ústav, Valdštejnské náměstí 162/3, Praha.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Dětská práce jako průřezové téma ve výuce - odkazy zmíněné během semináře na konferenci Evvoluce v Třebíči 4. října 2012 Pavla Začalová Rozvojovka – Člověk.
ČESKÁ SPOLEČNOST PRO JAKOST VÁŠ PARTNER NA CESTĚ ZA VYŠŠÍ KVALITOU „Následujte úspěšné – nejlepší praxe“ „Follow Their Business Success“ Konference vítězů.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Kampaň pro ženy s rakovinou prsu 2008.
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.
VÍTEJTE V NAŠÍ ONLINE PORADNĚ! Váš poradce:David Kříž telefon: www: Poradna Lepší kondice.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Rodina a vzory Existují kladné vzory pro dnešní rodinu?
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Mgr. Hana hoberlová, ZŠ Rajhrad
Poutníci v Mladé Boleslavi –
Vyhlášení výsledků 8. ročníku fotografické soutěže Foťte naše město Sponzoři soutěže:
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Drážní společnost Kdo jsme Parta studentů, kterou zajímá železnice a městská doprava Lidi, co pro Vás RÁDI pořádají exkurze.
Informace... a mluvte nám do toho. Úvod Dana Hančová, předsedkyně komise sportu a cestovního ruchu Plán udržitelné městské mobility a dánská výstava „Města.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.
2. Benefiční akce Cvičení Antropologie občanské společnosti Alena Řiháková Podzim 2009.
Projekt - Kdo jiný? ZŠ Komenského náměstí Kralupy nad Vltavou Daniela Hofmannová, Denisa Válková, Adéla Holomková, Karolína Fousková, Markéta Bendová,
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Prezentace studentské společnosti FimArt, o. s. – FimArt, o. s. – studentská společnost.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
PRAHA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/
OBDOBÍ KAMPANĚ: – REALIZÁTOR KAMPANĚ: Hl. m. Praha Centrum sociálních služeb Praha CÍL KAMPANĚ: Upozornit Pražany a návštěvníky.
Proč RESPEKTUJ 18! Mladistvých, kteří konzumují alkohol, v městské části Praha 14 přibývá MČ se rozhodla jít cestou osvěty projekt Plzeňského.
Program pro celou rodinu na nedělní odpoledne
A Visual Travel to Traditions
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Erasmus Slovensko - Nitra.
Základní škola Valašské Klobouky
Top internetové fotografie roku
PŘIPRAVUJEME NA PROSINEC
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
BSE České Budějovice o. s.
Ústavu botaniky a zoologie
Online portál, dostupnost odkudkoliv, možnost stahování
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Proč RESPEKTUJ 18! Mladistvých, kteří konzumují alkohol, v městské části Praha 14 přibývá MČ se rozhodla jít cestou osvěty projekt Plzeňského.
VÁŠ SK GURMÁN SPOLU S SDH A OV SVATÝ KŘÍŽ
Transkript prezentace:

29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?

Jeden svět je největší filmový festival s tématikou lidských práv v Evropě. Co je festival Jeden svět?

Člověk v tísni a Studentský klub při OA Tanvald pořádají projekce v našem městě. Tanvald jedním z festivalových měst

Festival podporuje řada významných osobností v čele s Václavem Havlem. Záštitu nad tanvaldskou sekcí převzal starosta Petr Polák

Mám právo vědět! Svou účastí pomůžu tam, kde je třeba. Proč navštívit festival Jeden svět?

Následné debaty s odborníky. Jeden svět – více než filmy

Dokument je důkazem toho, že i lidé s handicapem mohou žít normální život. Projekce a debaty se zúčastní jeden z aktérů dokumentu. Nevítaní, režie Tomáš Škrdlant Pondělí 29. března, 18:00 hod

Snímek naplno odkrývá podobu čínské okupační politiky v Tibetu. Film získal cenu poroty v kategorii dokumentů. Tibet zpívá, režie Ngawang Chöephel Úterý 30. března, 18:00 hod

Prodej namibijského zboží, výstava „Štěstí a vítr jedno jsou“, ochutnávky národních jídel, pěvecké vystoupení a představení sportovního klubu handicapovaných Sluníčko. Doprovodný program

Výtěžek z festivalu poputuje z části na sportovní klub handicapovaných Sluníčko a z části na programy organizace Člověk v tísni. Charitativní podpora

Pořádající organizace Sponzoři a partneři Pan Hamřík Pan Tůma – Ekotranz Pan Vávra - Teplárna

Festival dokumentárních filmů o lidských právech. 29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald Těšíme se na Vaši návštěvu! Více na webu Filmový festival Jeden svět 2010