Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní."— Transkript prezentace:

1

2 O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní aktivitou je poskytování služeb ekonomického poradenství. Společnost byla založena v rámci projektu Studentské minipodniky severovýchod v němž má za úkol pomáhat v rozvoji všem zúčastněným firmám.

3 O SPOLEČNOSTI Název společnosti: Ekohelp, s. r. o. IČ: 654 225 12 DIČ: CZ654 225 12 Adresa: Obchodní 282, 542 25 JANSKÉ LÁZNĚ Kontakt: fif.ekohelp@gmail.com Bankovní spojení: 600658/9990 u CEFIF BANKA Webové stránky: ekohelp.fiktivnifirma.cz

4 PŘEDMĚT PODNIKÁNÍ Předmětem podnikání společnosti je ČINNOST ÚČETNÍCH PORADCŮ, VEDENÍ ÚČETNICTVÍ, VEDENÍ DAŇOVÉ EVIDENCE Nabízíme účetní služby a finanční poradenství na vysoké úrovni, náš kvalitně vyškolený tým Vám poskytne služby od vedení účetnictví až po založení nové firmy.

5 SLUŽBY Účetnictví Daňová evidence Mzdy Doplňkové služby

6 ÚČETNICTVÍ Konzultace s poradcem Vedení účetnictví Majetková a leasingová evidence Vyhotovení účetní uzávěrky Inventarizace účtů Rozvaha, výkaz zisků a ztrát Záznamní povinnost pro DPH Měsíční výkaznictví Kontrola účetnictví

7 DAŇOVÁ EVIDENCE Zpracování daňové evidence FO Záznamní povinnost pro DPH MZDY Zpracování přehledů ČSSZ a ZP Zpracování mzdové agendy Zastupování při jednání a kontrolách

8 DOPLŇKOVÉ SLUŽBY Zakládání nových společností Prodej a nákup společností Optimalizace daňových povinností Poskytnutí sídla společnosti

9 VEDENÍ ÚČETNICTVÍ Službu zpracování a vedení účetnictví nabízíme malým, středním ale i velkým firmám. Zpracujeme za Vás veškerou agendu, tak aby bylo podnikání radostí a ne starostí. Dle Vašich požadavků Vám připravíme průběžný přehled hospodaření, ať už jste živnostník nebo větší společnost.

10 ZBOŽÍ Účetní program STEREO STEREO je účetní a ekonomický software pro vedení agendy pro podvojné účetnictví nebo daňovou evidenci. Jeho prostřednictvím můžete zpracovávat účetnictví, vystavovat faktury, evidovat objednávky, sledovat zásoby, zpracovávat personalistiku a mzdy atd. Licence programu nabízíme v mnoha variantách.

11 PARTNEŘI

12 TĚŠÍME SE NA VAŠÍ NÁVŠTĚVU

13


Stáhnout ppt "O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní."

Podobné prezentace


Reklamy Google