1 ČPV po roce 2012 seminář R + T Rejčkov Tomáš BABICKÝ DLT5001 babicky gmail.com JEDNOU BUDEME VŠICHNI VETERÁNI Janů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŠKOLNÍ ZPRÁVY O PŘEDBĚŽNÝCH VÝSLEDCÍCH MZ V ROCE 2011 PRVNÍ Z KROKŮ VYUŽITÍ STÁTNÍ MATURITY PRO ZVÝŠENÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ NA SŠ.
Advertisements

Genderový audit nástroj pro vyhodnocování prosazování genderové rovnosti na úrovni organizace orientován spíše na organizaci jako takovou než na dopady.
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
CePo – cesta k podnik ání seminář pro zástupce cílových skupin Garant: NARP Vyškov, složení účastníků - průběh - výsledky a návrhy k využití.
Hodnota za peníze v projektech PPP: Úvod k pojmům Owain Ellis 12. června 2008.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Hodnocení kvality celostátních závodů v roce 2010 Jan Netuka Seminář Želiv,
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Program činnosti Komise sportu žen ČOV na období
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Hodnocení kvality celostátních závodů v roce 2012 Jan Netuka Seminář Kouty,
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Ing. Miroslav Pivovarčík, MBA
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
TRÉNINK obecné principy úvodní sraz VD – Tři Studně.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
Restrukturalizace akutní lůžkové péče Ing. Petr Nosek náměstek pro zdravotní pojištění
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Josef Keder Hana Škáchová
Akční plán pro Evropu a resortní koncepce výzkumu a vývoje – návrh opatření v kompetenci jednotlivých resortů.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
Luboš Fábera T4.A Množiny. Průnik dvou množin Průnik množin A, B je množina všech takových prvků základní množiny, které patří do množiny A i do množiny.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Úvod do managementu 1. seminář
Zpráva o činnosti STK 2007 Předkládá : Bc. Martin Soušek předseda STK ČSJ.
Specifická příprava na závod Aneb jak porazit stavitele a ne sám sebe.
Zadání cvičení N_FKIK Marek Matějka.
STARÉ SPLAVY, BŘEZEN 2012 P O D P O R A T A L E N T O V A N Ý C H S T U D E N T Ů A Ž Á K Ů ( Absolventi gymnázií – potenciál pro rozvoj vědy )
První plachtařské závody … aneb postřehy pro začínajícího závodníka Marek Švancara.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
SETKÁNÍ S ŘEDITELI STŘEDOČESKÉHO KRAJE květen 2011
POMĚR Prezentace je zaměřená na výklad a procvičení slovních úloh na poměr. Autor: Mgr. Věra Benáková, 2. ZŠ Dobříš 7 : 4 1 : : :
Vlastní hodnocení školy
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Rozbor nejčastějších chyb v odborných pracích 12. Seminář BW.
Praxe na VOŠ Jabok Úvodní přednáška pro 1. ročník.
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
Rozdíly v trénování dorostu a žactva. Školení trenérů 3.třídy Hradec Králové
Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M. Cvanová III. Kontingenční tabulky v Excelu.
10/2007Přednáška č. 21 Modelované procesy (parametrizace) Matematické modelování (MM) Předmět : Matematické modelování ZS, 2007 Přednášky/cvičení : Doc.
EKO VY_32_INOVACE_EKO_12 MARKETINGOVÉ ŘÍZENÍ. Autor: Ing. Hana Motyčková „Autor je výhradní tvůrce materiálu.“ Datum vytvoření: Klíčová slova:
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Hodnocení pracovníků.
MARKETINGOVÝ MIX.
Hodnocení efektivity výzkumu na LF UP Martin Modrianský.
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
_ KOMUNIKAČNÍ A MEDIÁLNÍ STRATEGIE KAMPANĚ NA 1.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Sociální práce s dětmi a mládeží Průběh semináře PROČ? Smysl a cíl CO? Čeho si všímáme? JAK? Způsob zjišťování údajů Pozorování, sběr údajů REFERÁTY Požadavky.
Volný čas dětí a mládeže Průběh semináře PROČ? Smysl a cíl CO? Čeho si všímáme? JAK? Způsob zjišťování údajů Pozorování, sběr údajů REFERÁTY Požadavky.
MPH_FMAN Finanční management jaro 2016
Didaktické formy.
Praxe KS VOŠ JABOK + ETF UK
Postup stanovení ceny s pomocí marketingových nástrojů
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Účetní závěrka ve vybraném podniku
Poskytovatelé ambulantní hemodialyzační péče Dohodovací řízení pro rok 2019 Společný návrh ZP
Volnočasová pedagogika
V. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

1 ČPV po roce 2012 seminář R + T Rejčkov Tomáš BABICKÝ DLT5001 babicky gmail.com JEDNOU BUDEME VŠICHNI VETERÁNI Janů

z historie ČPV 2001 – ročník 2 jediná dlouhodobá celostátní soutěž jednotlivců RQ hlavním cílem podpora a hodnocení aktivity RQ v kombinaci s výkonností pro kategorii mužů a žen, bez rozlišen í věkových kategorií automaticky zahrnuty výsledky všech registrovaných RQ na závodech zařazených v seznamu závodů započítává 10 nejlepších výsledků v příslušném kalendářním roce RQ jsou v hodnoceni podle počtu získaných bodů za účast za umístění (limitováno + bonifikace)

ČPV Statistika nuda je, má však cenné údaje, neklesejme na mysli, ona nám to vyčíslí... 3 registrovaných závodníků celkem 2001 / / ,7 % z toho RQ 2001 / ,8 % 2012 / ,0 % % DV 679 / % HV 1288 / %

ČPV počet závodů celkem hodnoceno a více závodů a více bodů bodů

Závěr : 5 ČPV neplní předpokládané funkce, cíl a poslaní !! ZRUŠIT

Cíle, východiska i požadavky zůstávají. 6 Když ne ČPV – něco jiného ? Je potřeba vůbec celostátní dlouhodobou soutěž RQ? Pokud ano jakou soutěž? Jaký má mít cíl, smysl, hodnocení … ? Otázky: Obecný c í l – hled á me n á stroj pro zvý š en í aktivity RQ spokojený RQ = aktivn í RQ Aktivn í RQ – trénuje, pořádá, mapuje, organizuje, bafuňař í, platí... a tedy zpětnou vazbou způsobuje, že se to líbí i ostatn í m !

Kdy bude RQ spokojený? VOLBA svobodné rozhodnutí při zachování soutěživosti k tomu potřebuje RG včasné a hodnověrné INFORMACE co kde s kým za kolik – co získám

MOTIVACE Jak motivovat RQ k činnosti? Jak motivovat pořadatele k pořádání? vzájemně provázané 8 primární východisko: OB = sport soutěživost a výsledek = dominantn í prvek uspokojen í

návrhy zrušit ČPV - zavést VeteRanK důsledně označovat výkonnostní kategorie s RQ (A, B, C, D např. H45C, D35A, T4 ~ H35D … ) na tyto stavět trtě zavést výkonnostní licence i pro RQ (A,B,C,D, i E x M) jako motivaci i pomoc pro pořadatele pořadatel min. 4 dny před uzávěrkou přihlášek uvádět délky tratí, obtížnost terénu, výk. kategorie, publikovat seznam přihlášených i předpokládanou výk. úroveň kategorie (dá se spočítat) max. zjednodušit pořádání místních závodů (jen 3-4 tratě), ale i tyto započítávat do VR výzkum a propagace v OB 9

VeteRanK (Forst) Jeden z nástrojů motivace (sám o sobě nestačí). Využít zkušeností z R – pro RQ úpravy na výkonnostn í m srovnání výpočet obdobný R + ostaršení + omlazení kvalita (úroveň) každého závodu (kategorie) bude definována kvalitou (úrovn í ) startujících (ne KZ z R) do VR všechny závody (kategorie), kde startovalo alespoň xy RQ závodn í ků (a výsledky doručeny k výpočtu) počítá se xy (10-15) nejlepš í ch výsledků za xx (12-18) měs.? ….. 10