Název prezentace, oddělení, jméno, datum1 P O Z V Á N K A Vážené dámy, vážení pánové, Vzdělávací agentura Kroměříž, s.r.o. a ŠKODA AUTO, a.s., ve spolupráci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Akce v Doosan Škoda Power
Advertisements

Novinky v klinické biochemii III 24. – 26. dubna 2009 v Akademickém a univerzitním centru Nové Hrady (v prostorách zámku) Srdečně vás zveme na kurz.
Přijímací řízení na střední školy
Přijímací řízení na střední školy pro školní rok 2013 / 2014
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Přijímací řízení 2013/2014.
Postupy ve zpracování žádosti k projektu ČŘB II v roce 2009  presentace projektu pracovníkům MŽP a SFŽP  vyhlášená 9. kontinuální.
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Projekt IQ auto = IQ Industry VIZE: DOSÁHNOUT SHODY MEZI POTŘEBAMI KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍ SÍLY ZE STRANY PRŮMYSLU A NABÍDKOU TRHU PRÁCE VYMEZENOU ODBORNÝMI.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Novela ZÁKONA č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů PhDr.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Centrum celoživotního vzdělávání
SIMPLY CLEVER Projekt IQ auto Innovation - Qualification of proffessional Preparation Vzdělávací centrum Škoda Auto Vzdělávání - ZCA Vážené.
Projekt IQ AUTO VIZE: DOSÁHNOUT SHODY MEZI POTŘEBAMI KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍ SÍLY ZE STRANY PRŮMYSLU A NABÍDKOU TRHU PRÁCE VYMEZENÝM ODBORNÝMI ŠKOLAMI.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Vzdělávání pedagogů napříč MSK
Prezentace školy.
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
SOCIÁLNÍ PARTNERSTVÍ k podpoře odborného školství a technických povolání Autor projektů IQ Auto a IQ Industry Ing. Jiří Herodes.
Způsob přijímacího řízení na SŠ
Mýtné systémy v ČR a Evropě 0 TRUCK & BUSINESS DAY BRNO, 10. kv ě ten 2010.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Petr Benda Název materiálu: Silniční daň Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO.OA
TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
České předsednictví EU 2009 – Co znamená z organizačního a logistického hlediska pro ČR.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Svaz průmyslu a dopravy České republiky. Aktuální bariéry sociálního partnerství škol a zaměstnavatelů Ing. Miloš Rathouský ředitel sekce RLZ a regionálních.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Abteilung/NameTitelDateiname Geändert: Entwurf Vertraulich KONFERENCE IQ INDUSTRY LIBEREC 1.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
k přijímacímu řízení pro školní rok
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Ing. Eva Kotková & Ing.
Obnova vozového parku v České republice
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Informativní schůzky pro rodiče vycházejících žáků říjen 2008 INFORMACE: SCIO testování žáků podpora řemesel v odborném školství nový způsob přijímacího.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Brno, 2. června Sdružení automobilového průmyslu Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Strategická.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Transkript prezentace:

Název prezentace, oddělení, jméno, datum1 P O Z V Á N K A Vážené dámy, vážení pánové, Vzdělávací agentura Kroměříž, s.r.o. a ŠKODA AUTO, a.s., ve spolupráci se Sdružením automobilového průmyslu, partnerem projektu IQ Industry, si Vás dovolují pozvat na technickou vzdělávací konferenci zaměřenou na INOVACE VE SPOLEČNOSTI ŠKODA AUTO Termíny konference: 16. ledna a 23. ledna 2015 Průběh konference: 08:00 prezence 09:00 zahájení 09:15 První přednáškový blok „Nové technologie v oblasti motorů pro snižování emisí“ 11:00 Café break 11:30 Druhý přednáškový blok: „Pohon vozidel ŠKODA na CNG“ a „Asistenční systémy ve vozech ŠKODA“ 13:30 oběd 14:30 Exkurze do provozů lisovna, svařovna, montáž M13 a motorárna Cíl konference: Podpora dalšího vzdělávání učitelů odborných předmětů a praktického vyučování a učitelů environmentálního vzdělávání středních škol, podpora odborníků na kariérové poradenství ÚP a informování odborné veřejnosti o trendech výroby nových automobilů ve společnosti ŠKODA AUTO Rozhodnutí: Technická vzdělávací konference je pořádána ve smyslu zápisu 131. zasedání Představenstva Sdružení automobilového průmyslu (25. října 2013) k podpoře udržitelnosti projektu IQ Industry a plnění společné kampaně Svazu průmyslu a dopravy ČR, MŠMT, MPO a MPSV vyhlášené na rok 2015 „Rok průmyslu a technického vzdělávání“. Místo zahájení a konání prvních dvou přednáškových bloků: Servisní Tréninkové Centrum ŠKODA AUTO

Příjezdová cesta k STC – Servisní tréninkové centrum Dálnice R10 z Prahy - směr Mladá Boleslav, Kosmonosy Servisní tréninkové centrum Boleslavská ul Kosmonosy GPS: 50°26'2.326"N 14°55'31.799"E

Parkování pro účastníky akce Parkování pro účastníky je zajištěno na parkovišti u 13. brány ŠKODA Transport účastníků z parkoviště k Servisnímu a tréninkovému centru je zajištěn autobusy 3

4 1. Účastnický poplatek ve výši 800 Kč uhraďte na účet Vzdělávací agentury Kroměříž, s.r.o.: číslo účtu: , DIČ:CZ Jako v. s. uveďte IČO Vaší organizace. Potvrzení o úhradě obdržíte při prezenci. 2. Na návratce uveďte rozhodnutí uhradit účastnický poplatek při prezenci. 3. Důležité upozornění: Protože se konference se stejným programem koná ve dvou termínech, bude prvních přihlášených účastníků zařazeno na termín 16. ledna. Každý účastník bude informován o zařazení do termínu konference 16. nebo 23. ledna. 4. Závěrka všech přihlášek je stanovena na 9. leden Z důvodu Vánočních a Novoročních svátků se doporučuje odeslat návratku ještě do konce roku 2014! Návratky odešlete na: poštou na adresu: Vzdělávací agentura Kroměříž, s.r.o., Ludslavice 133, Míškovice, nebo faxem na Učitelé odborných předmětů a praktického vyučování obdrží o účasti Osvědčení (konference je předložena k akreditaci) Závěrem: Vážené dámy, vážení pánové. Poslední technická vzdělávací konference ve společnosti ŠKODA AUTO se konala v červnu 2008 za účasti 300 účastníků z řad ředitelů a učitelů škol, úřadů práce i odborné veřejnosti. Protože se jedná o zcela mimořádnou vzdělávací akci, děkuji vedení společnosti ŚKODA AUTO a členovi představenstva pro personalistiku Ing. Bohdanu Wojnarovi a jeho spolupracovníkům za podporu projektu IQ Industry. Symbolicky konference zahajuje společnou kampaň Svazu průmyslu a dopravy ČR, MŠMT, MPO a MPSV „Rok průmyslu a technického vzdělávání 2015“. Těším se na osobní setkání! Ing. Jiří Herodes, Vzdělávací agentura Kroměříž, s.r.o. ORGANIZAČNÍ POKYNY

Nová ŠKODA Fabia

Citigo Monte Carlo 5dveřové

ŠKODA Roomster GreenLine

Akční model Rapid Spaceback GreenLine Fresh

ŠKODA Octavia Combi Scout

ŠKODA Yeti Monte Carlo

ŠKODA Superb Combi GreenLine

CONFIDENTIAL Na shledanou na technické vzdělávací konferenci ve společnosti ŠKODA AUTO! 12Název prezentace, oddělení, jméno, datum