Případová studie internetového projektu Skladuj.cz Praha 8.3.2007 Tomáš Formánek, Logio.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sreality.cz Trendy topování, novinky Jan Mertl / manažer Sreality.cz.
Advertisements

Logistika v silniční dopravě
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Černoch Michal Školoudová Lenka
Logistické náklady Ivan Gros
Představení společnosti
1 Podpora ČEB českým exportérům při vývozu mimo Evropskou unii Seminář Export mimo Evropskou unii, jak na to? Brno, Výstaviště BVV 16. září 2009.
Vědecko-technologické parky, technologická centra – zkušenosti z budování a provozu (Ostrava, Praha) Jaromír Dudek Bratislava,
Optimalizace zásob ŠKODA AUTO a.s..
Služby jako fenomén dnešní doby. Úloha služeb Rozvoj terciéru Podniky obohacují svou nabídku o doprovodné služby Servis je něco více než jen dodávka Společnost.
Internet marketing Přednáška pro PROKOS Ratibor Líbal
Reality.iDNES.cz – neustále se rozvíjející portál s nemovitostmi bytydomykancelářepozemky.
Distribuční politika Petra Krajníková.
Nabídka personálních služeb
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
CK – činnosti touroperátora
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky Pozice ERÚ seminář VSE 28. května 2007 – Praha Josef Fiřt - ERÚ.
ODPOVĚDNÉ DODAVATELSKO – ODBĚRATELSKÉ VZTAHY? ANO JUDr. Michaela Chaloupková, MBA Členka představenstva a ředitelka Divize nákup, Skupina ČEZ.
Organizace logistiky Ivan Gros
Program Czechinvestu pro II. fázi rozvoji klastru v rámci Operačního programu průmysl a podnikání MPO plánované období dotace pro klastr 3 -
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
Vznik JČP obchodní, s.r.o. Řešitel: Václav Pech Školitel: Prof. Ing. Jan Váchal, Csc. Bachelor of Bussines Studies 2004/2005 Institute of Technology, Sligo.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Outsourcing a Facility Management
MARKETING FINANČNÍCH SLUŽEB E :00 – 13:30.
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
 Jsme RK, která se specializuje na poptávky klientů  V případě prodeje investiční nemovitosti máme databázi 850 nejbohatších investorů do nemovitostí.
Nákup ( kap. 12).
P3 - Marketingový plán „Jsou tři typy firem: ty, které předvídají, ty které reagují na podněty, a ty, které se diví tomu, co se stalo.“ Které jsou nejúspěšnější?
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
Koncepce marketingového řízení
-v tržním hospodářství zaujímá klíčovou pozici
Systémové pojetí hospodářské organizace
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
8 Případové logistické studie Servisní logistika prof. Ing. Václav Legát, DrSc. Ing. Martin Stávek Katedra jakosti a spolehlivosti strojů Technická fakulta.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
AMILO CAR A.S. Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Prodáváme a pronajímáme prémiové vozy Česko a Slovensko pro B2C / EU pro B2B Vize.
Integrovaný projekt Třebíčskem po vodě a po souši.
Odbyt Ing.František Balák Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Organizace práce a ergonomie. Základní terminologie Organizace: –1. účelné pořádání, uspořádání, řízení, správa, organizování; účelně opravený řád Ergonomie:
Podnik a výroba 8. – Obsah Základní ekonomické pojmy Podnik a výroba – úvod do problematiky Podniky v Evropě Obrat podniku Sociální a environmentální.
8. Marketing.
Miroslav Somr jednatel společnosti.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Materiály pro účastníky pilotních kurzů konaných v rámci realizace projektu SOVA SYSTEMS Č.R., spol. s r.o. Brno „Vyšší úroveň dalšího vzdělávání v klíčových.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Materiály pro účastníky pilotních kurzů konaných v rámci realizace projektu SOVA SYSTEMS Č.R., spol. s r.o. Brno „Vyšší úroveň dalšího vzdělávání v klíčových.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
1 Materiály pro účastníky pilotních kurzů konaných v rámci realizace projektu SOVA SYSTEMS Č.R., spol. s r.o. Brno „Vyšší úroveň dalšího vzdělávání v klíčových.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
LOGISTIKA LOGISTIKA LOGISTIKA - vychází (z logis, ubytování) znamená původně přechodné ubytování a zásobování vojska - nauka, která se zabývá fyzickými.
Marketingový plán podniku
Vypracovali: Tomáš Dula Jakub Konečný Richard Kalužík Jan Jaspar
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Vysoká škola technická a ekonomická
Velkoobchod Autor: Ing. Sikorová Renata VY_32_INOVACE_Sikorová_
Marketingový mix hotelových a restauračních sužeb
Distribuční politika klíčová slova
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Organizace práce a ergonomie
Představení společnosti AutoCont CZ a.s.
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Transkript prezentace:

Případová studie internetového projektu Skladuj.cz Praha Tomáš Formánek, Logio

Představení Logio Poradenská společnost pro oblast logistiky a supply chain –Předpověď poptávky + plánování výroby –Nákup –Řízení zásob –Optimalizace dopravy a distribuce –Layouty skladů –Dopravní obslužnost areálů –Logistický audit a další … Vlastní software pro podporu předpovědi poptávky a řízení zásob Planning Wizard Klienti: Škoda Auto, Unipetrol, Kofola, Coca- Cola, Poděbradka, TTESA, Elmarco …

Představení Skladuj.cz Specializovaný internetový portál, kde se potkává nabídka a poptávka po volných skladových kapacitách Určeno pro –Majitele skladů –Firmy hledající volné skladové kapacity a nové možnosti skladování –Developerské firmy –Zájemce o problematiku skladování Datum spuštění leden 2006 Realizace interní tým Logio

Princip Skladuj.cz

Detailní monitoring skladů

Interaktivní mapa skladů ČR

Statistiky návštěvnosti

Základní statistiky Skladuj.cz ~90% českého trhu skladových kapacit m 2 Celková kapacita 380 poptávek 200 zajímavých obchodních případů aktuální číslo 25 poptávek/měs. hodnota skladů na prodej 245 mil. Kč

Jak to změnilo Logio? O Skladuj.cz se nyní stará tým logistiků Report o trhu skladových kapacit ČR 2006 –Dokonalý přehled o trhu –Monitoring nabídky + poptávky Využití znalostí při logistických projektech pro naše klienty –Cenová mapa ČR Doplnění portfolia služeb o realitní činnost –Přímé zastoupení skladů Zajímavý vedlejší zdroj z reklamy Silná marketingová podpora

Co nás čeká? Logio si uvědomilo obrovský potenciál internetových projektů Větší podpora Skladuj.sk 2 nové projekty jsou ve výrobě Silné cílení na specializované tržní niky z našeho oboru Provázanost jednotlivých projektů Internetové projekty se staly součástí běžného života Logio

Děkuji za pozornost!