HASIČI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Integrovaný záchranný systém
Advertisements

Orientace ve městě.
Statistické šetření.
VY_32_INOVACE_18_ Lidé kolem nás Povolání (SADA ČÍSLO 2)
Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí.
Jednotky požární ochrany
Vítejte u dopravní prezentace Abyste si mohli naši prezentaci prohlédnout,musíte nejprve si ji nainstalovat Instalovat.
Honza a Světlana Ahoj děti, jmenuji se dráček HASÍK.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Přírodní katastrofy.
Vážení občané, Bydlíte v menší obci? Trápí Vás špatná dopravní obsluha a spojení s městy? Jste odkázáni na automobil či snad na taxi?
Šetření energie Martin, Houska, Michal, Dann. Voda je stále vzácnější a dražší vodovodní baterie-umožňují jednoduché a rychlé nastavení potřebného průtoku.
Co d ě lá chirurg Chirurg je lékař, který se zaměřuje na operativní ošetření a léčbu onemocnění či zranění. Nápl ň práce diagnostika nemoci či zranění.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Požáry v Australii Požár z roku 2009 se řadí za jeden z největších Austrálie se každoročně potýká s více než 60 tisíci požáry. Téměř polovina z.
HZS ČR organizace a řízení
PŘÍRODNÍ KATASTROFY.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo a název.
VENKOVSKÁ SÍDLA SÍDLA:
První pomoc Přivolání pomoci z okolí
Obec - jednotka PO zřizovaná obcí plk. Ing. Hynek Marák ředitel odboru IZS a služeb HZS Zlínského kraje říjen 2007.
Zlepšujeme ochranu obyvatelstva Investujeme do záchranářů.
Praktická maturita Dana Vaníková, 4.B SDH Chlum DV.
Vedoucí diplomové práce: Ing.Tomáš Peňáz Ph.D.
PANEL humanitárních organizací Ústecký kraj - Ústí nad Labem , Ministerstvo vnitra ČR.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry : Naše obec.
Doprava, obchod, průmysl, vzdělání, kultura Obec, kde žiji.
města vesnice  méně domů  méně obyvatel  Je obklopena přírodou, lesama, polema a loukama.  co bývá ve vesnici?  škola  obecní úřad  kostel  menší.
Tlumočník. Náplň práce překlad materiálů z cizího jazyka překlad materiálů do cizího jazyka vyhledávání odborných materiálů a konzultace s odborníky překlad.
JEDNOTKY SBORU DOBROVOLNÝCH HASIČŮ JSDH
Tato prezentace běží sama.. Ka ž dý den o nich slyšíme.
Dobrovolní hasiči.
Doprava na kartičkách Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Shrnutí programu IS INTERREG III A ČR–Polsko ve Slezském vojvodství Závěrečná konference Interreg III A ČR – Polsko 2004 – , Olomouc Seminář.
* Název školy: Svobodná základní škola, o.p.s. Autor: Radka Nývltová Název materiálu: VY_32_INOVACE_15_PŘÍRODOVĚDA _ 5.TŘ. Název: TÍSŇOVÁ VOLÁNÍ Číslo.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
DUM II. / 17. tísňová volání Bc. Zdeněk Klíma. Tísňová volání Telefonní čísla, kterými zavoláme pomoc.
„Požární ochrana očima dětí pro rok 2016“ KATEGORIE DT 2 Autor: Daniel Hýža Třída: 9. ročník Název školy: ZŠ a MŠ – T. G. Masaryka Brodek u Konice 265.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Studená, okres Jindřichův Hradec Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A03Prv2_Tísňová volání.
VY__III/2__INOVACE__130 Prvouka Frýdlant. AnotaceŽák ve skupině sleduje prezentaci se současným komentářem učitele a odpovídá na kladené otázky. V prezentaci.
Hasiči VY_32_INOVACE_1C_19 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové.
1 FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková vedoucí oddělení krizového řízení.
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ I MIMOŘÁDNÁ UDÁLOST DRUHY MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ VŠEOBECNÉ ZÁSADY CHOVÁNÍ LINKY TÍSŇOVÉHO VOLÁNÍ.
Hasiči a veřejnost Tisková konference 24. července 2008.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Vilkusová Anna Název: VY_32_INOVACE_17_Integrovaný záchranný systém Číslo a název klíčové.
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
PRVOUKA – 2. ročník, DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY
Sbor dobrovolných hasičů Vejprty & Jednotka požární ochrany II/2
Autor: Mgr. Radana Marelová
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Čísla integrovaného systému
FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
VY_32_INOVACE_Sib_III_01 Dopravní prostředky
Čeština: 7. lekce Czech language: 7th lesson
Ochrana člověka při ohrožení zdraví a života:
ANGELBANK.
Anotace Objasnit žákům, co je mimořádná událost a jak funguje integrovaný záchranný systém. Vysvětlit, co je evakuace, jak se při jejím vyhlášení chovat.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ DOLNÍ BENEŠOV
XXII. ročník – Praha, 29. září 2016
Soňa Maruničová Říjen ročník
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.22_Dopravni_prostredky.
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ X
Vymoženosti z měst patří i do menších obcí
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy
Transkript prezentace:

HASIČI

NÁPLň práce Hasiči zasahují nejen u požárů, ale i u povodní, jiných živelných pohrom, ekologických haváriích a pomáhají při dopravních nehodách.

Místo výkonu HZS – seskupení rozpočtových organizací s názvem Hasičský záchranný sbor České republiky, kde vykonávají práci hasiče jako své hlavní povolání. Hasiči májí základnu, ze které vyjíždějí po daných okresech ČR a někdy mohou jet na výpomoc do vedlejších okresů a při nejhorším i do jiných zemí v okolí ČR.

DOJÍŽDĚNÍ Do práce se lidé z okolních vesnic či měst dostávají autem, taxíkem, vlakem nebo autobusem a tak je to i v městech, kde daná práce je. Jeden kilometr je může průměrně vyjít na 7-10Kč. Doprava: autobus, taxi, vlak, auto, (když bydlíte poblíž ¨za rohem¨ tak se dá jít i pěšky) Hasič musí být na pracovišti vždy včas.

Výhody a nevýhody Hasiči mají za výhody: volnější pohyb po městě, zdarma nějaké léky apod., volnější pracovní doba(když není mnoho případů) Nevýhody: brzké vstávání, málo času pro soukromý život, musí být k dispozici.(vždy a všude)

plat Průměrný plat hasiče: 26089Kč

Graf (ZA MĚSÍC)

konec Vytvořila: Eliška Věprovská Zdroje: forjobs.com platy.cz vl. zdroje