Horní menu OK, jen místo MODERÁTOŘI dát DISKUSE? Moc hezké, z čeho se to bude brát? za letopočet ještě název dne, pak čas Jazyky jsou okrajová věc, OK.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čísla stran v Microsoft Office Word
Advertisements

Zde najdete informace pro vlastní web vytvo ř ený na Blog.cz Návod: Jak na blog Info:
snadná tvorba www stránek zadarmo
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
X EXEL.
Vizuální Systém Fotbal
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Základy html pro úplné začátečníky.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
Název školy Adresa školy Číslo projektu Číslo materiálu v sadě Předmět Anglický jazyk Téma (název prezentace) Opakovací hra – slovíčka At home – 4. ročník.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.
Václav Martínek. Evidence předení koček Vytvoření nové databáze - Po přihlášení se k databázovému serveru (Database Engine) si ze všeho nejdříve vytvoříme.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
VY_32_INOVACE_4.3.IVT1.17/Oc Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jaroslav Ochodek CZ.1.07/1.5.00/ Tvorba webových.
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
FACEBOOK - anketa ( © 2010 Načítání…
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
KEG Použití vzorů při vyhledávání na webu Václav Snášel.
Anotace Žák dokáže v aplikací MS Word vytvořit tabulku Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže v aplikaci MS Word vytvořit, upravit a formátovat.
MS Word Snímek č. 2 MS Word Revize dokumentu a komentáře  Pokud zapnete funkci Sledování změn, aplikace Word vloží značky tam, kde provedete.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Hromadná korespondence
TEXTOVÝ EDITOR.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
RÁDIO PROGLAS Kristýna Tůmová.
TNPW1 Cvičení
TNPW1 Technologie pro publikování na webu Cvičení č. 7 Menu Martin Adámek.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Cvičení, 3.4. Matematická soutěž Mařík Petr zpracováno pro výuku na ZŠ Mařík Petr zpracováno pro výuku na ZŠ.
CSS Cascading Style Sheets Kaskádové styly
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Anotace Žák se seznámí se základy psaní textu ve Wordu a pohyb po dokumentu. Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže napsat, opravit a smazat.
1. Tranzity V Solar Fire jsou pro práci s tranzity dva skvělé nástroje: a) Pohyblivé kolečko Je optimální pro rychlou orientaci v momentálním dění. Jeho.
CO NÁS ČEKÁ ve cvičení 5 Oč. - KIT PEF CZU 1. O DKAZY Chceme-li, aby čtenář naší html stránky někam odklepnul..... Oč. - KIT PEF CZU.
Namalujte si ikonu Pokud se podíváte na pracovní plochu,uvidíte na ní mnoho malých obrázků(říkáme jim ikony), o kterých víme,že zastupují programy.Zkusíme.
Postup pro aktualizaci seznamu doporučené literatury a učitelů uvedených u předmětu ve studijní agendě STAG.
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
Nonogram, kódovaný obrázek
Tabulky v Microsoft Excel Vypracovala: Mgr. Drahoslava Drábková Dne: ICT2/1/3/15.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_24_6TR_INF Autor: Mgr. David Ryška.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Datová schránka – odeslání zprávy VY_32_INOVACE_07 Sada 12 Základní.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_Čj8 –přídavná.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Název nástroje není saxofón, ale saxofon
Riskuj - pravidla Otázky si skupina může zvolit libovolně
1. 2 Hypertextové odkazy Na stránce se mohou nacházet místa, na která když klepnete myší, dostanete se na jinou stránku, na jiný server nebo na jinou.
Název projektu: Modernizace vzdělávání Pořadové číslo projektu:
Marketing pro NNO aneb jak se nenechat semlít Postřehy z letošního ročníku soutěže Být vidět Tomáš Jindříšek & Matěj Novák
Hi hi... Nejlepší hry a aplikace pro Android Natálie Jermanová.
Téma: Využití ICT pro psaní novinových článků Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Hromadná korespondence 2 Word Předmět: Informační a komunikační technologie Autor: Milan Franek.
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr. Jaroslava Kreisingerová Název: VY_32_INOVACE_14 IV Vyvození pádů Téma: J azyk a jazyková komunikace – Český jazyk.
ANOTACE Materiál je určen pro žáky 3. a 4. ročníku. Patří do vzdělávací oblasti Jazyk a jazyková komunikace. Žáci procvičují pádové otázky a doplňují.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_10_16_word.
Části roku Mgr. Lenka Stará
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Hromadná korespondence 2 OpenOffice
PROJEKT MANAGEMENT (pro SEASON 2).
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Začni kliknutím na modré tlačítko.
Microsoft Excel Funkce Když. Microsoft Excel Funkce Když.
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Název projektu: Modernizace vzdělávání Pořadové číslo projektu:
Informační a komunikační technologie
Transkript prezentace:

Horní menu OK, jen místo MODERÁTOŘI dát DISKUSE? Moc hezké, z čeho se to bude brát? za letopočet ještě název dne, pak čas Jazyky jsou okrajová věc, OK Zvětšit rybu, štítek neodlepovací, nebo modrou na modrou. Asi bude třeba někam napsat Radio Proglas. (nápis na rybě se mi zdá nedostatečný). Asi hned vedle ryby. Pěkný nápad zrcadla: ještě zdokonalit – dvouřádkové zrcadlo totožných písmen? Vyjde to užší Normálně: pro uši výrazně, iverzně: pro duši Výborně. 2 položky stačí; zde dát tu fintičku s odlepovacím papírkem Zúžit šířku, bude asi stačit jméno aktivně odkazující na životopis atd. Položku MODERÁTOŘI sem? Na ušetřené místo 2 svátky jako u Noe? Nevim, zda jsme pochopili zcela spravne Popíšu v textu Navrhuji jen textove Souhlas To je prekvapeni Asi nejvetsi problem, nazev by tam mel byt, budeme patrat Zkrácením Pro uši.. viz text

ok kam budou padat starší (mladší) odkazy a co kliknutí způsobí? Co je 20, 27, 28 zamodralá? kliká se na sloupek nebo na slovo? Negraf. otázka: Kontrola opakování? Mít možnost u vybraných anket mít dole řádek: celkem hlasovalo XXX čtenářů ok, raději český ekvivalent, newsletter třeba do bubliny. Přihlášení. Co odhlášení? výborně. Možná: ČERSTVÉ NOVINKY? ta barva irituje. Co červeně jen reprák a čísla rychlosti streamu? Lépe: Symbol rádia s repro máme v perokresbě, pošlu. Lidi pak mohou být bez sluchátek. 1. Stará a mladá nebo 2. stará, střední a mladá osoba. Máme dodat foto? firma se už jmenuje play. play.cz ok Mohlo by to celé moci odkazovat na naseradio? Super, ale co to udělá bez obrázku? RADIO PROGLAS. Vedle práv přidat: K větší slávě Boží správce webu, správce obsahu Souhlas Komentar je v mailu a na proglas.beta.vizus.cz Souhlas

ok. Vedle PARTNEŘI dát ODKAZY? kudy na budoucí zabezpečenou sekci? Odkazem v II. Levelu menu na page Souhlas

1

2

3