S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERASMUS INTENZIVNÍ PROGRAMY V INŽENÝRSKÝCH VĚDÁCH Intenzivní programy jako jeden z nástrojů internacionalizace VŠ Martina Hudečková Mezinárodní oddělení.
Advertisements

2. INFOSCHŮZKA s 1. ročníky akademický rok 2009/2010.
  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Financování vysokých škol
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
Stipendia. 2 Legislativní rámec Zákon o vysokých školách (§ 91) Stipendijní řád Směrnice Upa č. 6/2013 Pravidla pro přiznávání a výplatu stipendií.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Prospěchové stipendium Mají na něj nárok pouze prezenční studenti Vyplácí se zpětně každý rok (výše je cca kč) po jednotlivých oborech 10% studentů.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Sebehodnotící zpráva oboru speciální pedagogika na PdF MU
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
ERASMUS 2012/2013 mobilita studentů Oddělení mobilitních programů Rektorát VUT v Brně Antonínská 1.
I Institut tvůrčí fotografie je součástí Filozoficko- přírodovědecké fakulty a později Slezské univerzity v Opavě od roku 1990.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Vedoucí KHI: Katedra historie FP TUL Sokolská 8, budova S, 2. P. Vedoucí KHI:
 systematická tvůrčí činnost v oblasti inkluzivního vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v základní škole  s důrazem na implementaci.
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
Rada VŠ - Komise pro přípravu učitelů řešení problematiky strukturovaného studia učitelství - šetření na vysokých školách.
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
Partnerství m ě st Brno a Rennes. Partnerství m ě st Brno a Rennes : od r Prvotní motivace: „napravit Mnichov“ V letech 1990 – 2000 d ů raz kladen.
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Sněm Rady vysokých škol1 Rozpočet vysokých škol v roce 2007.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Fakulta zdravotnických studií
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
1 Poplatky spojené se studiem a stipendia (nejen) na MU.
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
2008 Možnosti pracovní stáže v programu Erasmus Miroslava Cedidlová – Mezinárodní oddělení.
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Sněm Rady vysokých škol1 Informace o financování vysokých škol v roce 2007.
Inovace kurikula studijního programu Všeobecné lékařství. Reg.č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Analýza stipendií v r Stipendijní politika MU - seminář
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Stipendijní programy FSpS Ladislav Bedřich. … kteří se podílí na přípravě projektů, grantů a jiných podkladů, vyžadující tvůrčí přístup a nebo za dosažení.
ENERGO-PRO GROUP Working in compliance with nature.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Bc. Tomáš Lády  program Evropské unie pro podporu:  mobility jednotlivců na všech úrovních  strategických partnerství mezi.
Praha, prosinec 2009SPAV - diseminační seminář1 Strukturované studium Projekt „Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky a dalšími.
KATEDRA PRÁVNÍCH OBORŮ, ŘÍZENÍ A EKONOMIKY MARTIN ŠIMÁK KOLEGIUM DĚKANKY 8. ČERVNA 2012 Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Možnosti studia v zahraničí Mgr. Tomáš Uher Univerzita Karlova Informační, poradenské a sociální centrum.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
ODBOR MARKETINGU A VNĚJŠÍCH VZTAHŮ Mgr. Petra Švambergová FREEMOVERS, STÁŽE A DALŠÍ STIPENDIA.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Doktorské studium na FLD
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Informační schůzka k programu
Doktorské studijní programy v biomedicíně
Zapojení odborníka z Univerzity v St
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU

A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale i praktického zaměření dané katedry. V rámci oborového zaměření katedry se může student zapojit do odborných a výzkumných aktivit a zdokonalit se ve svých profesních kompetencích. určeno všem studentům

P EDAGOGICKÁ A HUMANITÁRNÍ ČINNOST pro studenty, kteří se svojí činností (bezplatně) nad rámec svých studijních povinností významnou měrou zaslouží o pomoc sociálně znevýhodněným, handicapovaným, nemocným nebo jinak potřebným dětem, mládeži a dospělým. určeno všem studentům

P ROSPĚCHOVÉ STIPENDIUM PRO VYNIKAJÍCÍ STUDENTY podpora a motivace studentů, kteří v předchozím akademickém roce dosáhnou mimořádně dobrých studijních výsledků (celkový prospěch za předchozí akademický rok do váženého studijního průměru 1,20 a získali minimálně 60 kreditů ). určeno studentům PS – Bc., Mgr. a NMgr.

R EPREZENTACE FAKULTY A UNIVERZITY smyslem programu je motivovat studenty k rozvoji aktivit (např. hudební vystoupení, realizace výstav, účast na literárních soutěžích, mimořádné sportovní akce ) s cílem přispět na částečné pokrytí jejich nákladů spojených s danou aktivitou a ocenit je za reprezentaci fakulty a MU určeno všem studentům

P REZENTACE VÝSLEDK Ů TV Ů R Č Í Č INNOSTI Smyslem stipendijního programu je podpora aktivní účasti studentů na českých i zahraničních odborných akcích (semináře, konference, kongresy, workshopy apod.). určeno všem studentům

P ODPORA VÝZKUMNÝCH A TVŮRČÍCH AKTIVIT BAKALÁŘSKÝCH A MAGISTERSKÝCH STUDENTŮ Smyslem programu je podpora výzkumných a tvůrčích aktivit studentů v bakalářských a magisterských studijních programech, které jsou realizovány v rámci přípravy bakalářské nebo diplomové práce nebo jsou navázány na projekty (výzkumné a rozvojové) realizované na PdF MU. určeno studentům PS – Bc., Mgr. a NMgr.

P ODPORA STUDIJNÍCH POBYTŮ Smyslem stipendijního programu je podpora účasti studentů na zahraničních nebo domácích vzdělávacích akcích nebo stážích v institucích, které se bezprostředně vztahují k předmětu studia (projektu, výzkumnému záměru, grantu apod.). určeno všem studentům

P ODPORA TALENTOVANÝCH PREZENČNÍCH DOKTORANDŮ Smyslem programu je podpora výjimečně nadaných studentů doktorských studijních programů PdF MU a vytvoření finančních podmínek pro jejich plné zapojení do excelentních výzkumných úkolů. Stipendium může být přiznáno až do výše 150 tis. PS - DSP