Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava www.fbi.vsb.cz vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava www.fbi.vsb.cz vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia."— Transkript prezentace:

1 Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava www.fbi.vsb.cz
vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia a talentovaní studenti“ v akademickém roce 2016/2017 pro studenty 2. a 3. ročníku bakalářského studia a 1. ročníku navazujícího magisterského studia v prezenční formě: 2. kolo výběru studentů do programu: „Podpora talentovaných studentů“ Co nabízíme: prohloubení znalostí v daném oboru studia (např. konzultace některých předmětů v anglickém jazyce aj.); odborné vedení supervizorem, tj. akademickým pracovníkem fakulty; možnost zapojení se do experimentální činnosti v laboratořích; navázání spolupráce s praxí (průmysl, služby...). Zájemci o zapojení do tohoto programu zašlou do na adresu motivační dopis: stručný životopis; důvody, proč chce student být do programu zařazen; event. předchozí aktivity studenta (např. spolupráce na řešení projektů SGS aj., účast na akcích SVOČ, výjezd v rámci ERASMU nebo jiné formy mobility, spolupráce s průmyslem, členství (kandidatura) v Akademickém senátu, účast na soutěžích v Požárním sportu apod.); aktivity, o které by student měl v programu péče zájem. Za aktivní účast v tomto programu bude studentům přiděleno mimořádné stipendium. * * v souladu se Stipendijním řádem VŠB-TUO a Stipendijním řádem FBI VŠB – TUO


Stáhnout ppt "Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava www.fbi.vsb.cz vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia."

Podobné prezentace


Reklamy Google