Tak jsme začínali, my, žáci 2. ročníku studijního oboru technické lyceum.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora technického vzdělávání v Plzeňském kraji
Advertisements

E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Život je jako cesta vlakem…
„Od vzdělání k zaměstnání“ ročník veřejné prezentace studijních nabídek a pracovních příležitostí 18. října 2012 Domažlice.
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
Materiál, výrobky.
Bezpečné zacházení s elektrickými zařízeními
NÁTEPNÍ MĚŘÍCÍ SYSTÉM T. Ibr, J. Vnouček, H. Freml.
Rok s kocourkem Matyášem
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
Kontroly a revize elektrických zařízení v elektroenergetice – 2. část
Vlak života Před nějakým časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výjimečně zajímavé čtení pod podmínkou, že jej správně.
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
HEMODIALÝZA.
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
autor: Zuzana Moravcová spoluautoři: Jana Dvořáková Jana Polívková
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
31. října 2012 Kulturní dům Stod, Nádražní 477. Prezentace studijních oborů Střední odborné učiliště, Domažlice, Prokopa Velikého 640.
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
Regionální soutěž ve stolování Střední odborné učiliště, Domažlice MKD Domažlice.
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
„Vybudování centra vzdělávání pro nové i stávající technické obory“ MIEZB.
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Podmínky života na Zemi
ČLOVĚK A JEHO SVĚT VY_32_INOVACE_ 20_Lidé kolem nás
Něco si přej. Něco si přej. Třeba den bez práce Více bezpečí pro naše děti.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
ŠkolaZákladní škola Zlín, Nová cesta 268, příspěvková organizace Vzdělávací oblastČlověk a příroda Vzdělávací oborFyzika 6 Tematický okruhElektrický obvod.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Novinky ve vědě a technice Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta.
Systemický přístup v SP
Informační a komunikační technologie Zabezpečení sítě Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Sociální péče Ročník:
Jaký je naše tělo Kontrola
Životní úroveň obyvatel v České republice
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Handsfree sady I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_076 Jméno autora: Blanka Zbožínková Název práce:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie, o. p. s. AUTOR: Mgr. Ivana Hampejsová NÁZEV: VY_32_INOVACE_181_NÁŠ SVĚT_ELEKTRICKÉ SPOTŘEBIČE V.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_01_16_základy práce na PC.
OSOBNÍ DOPISY OSOBNÍ DOPISY - CHARAKTERISTIKA  NEFORMÁLNÍ, NEOFICIÁLNÍ  CITOVĚ ZABARVENÉ  VYJADŘOVÁNÍ V NÁZNACÍCH  STYL MLUVENÝCH PROJEVŮ – i nespisovné.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
M ĚSTSKÉ JESLE C HOTĚBOŘ. Naše zařízení poskytuje péči o děti ve věku od 0 zpravidla 3 let. Naším úkolem je vést děti ke zdravému, krásnému a čistému.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Reaktor na odstranění organických plynných látek D. Jecha
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
NEPOČÍTAČE – DALŠÍ DIGITÁLNÍ PŘÍSTROJE. OBSAH 1) Počítače Počítače 2) Pojem „digitální“ Pojem „digitální“ 3) Využití dig. technologií ve spotřební elektronice.
Tabulkový procesor Základní informace o kontingenčních tabulkách a grafech Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
Projekt lokalizační a záznamová zařízení LZZ - policejní vozidla nového tisíciletí Praha, 12. února 2009.
ZA PRAMENEM RADBUZY Pramen Radbuzy Bělá nad Radbuzou Poběžovický zámek
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Rok s kocourkem Matyášem
Mgr. et Mgr. Pavel Římovský, Bc. Jaroslav Mudrák
Něco si přej. Něco si přej.
Technická dokumentace pro 1. ročník CZ.1.07./1.5.00/
Automatické (iCare technologie)
Rostliny a houby našich lesů  ŘASY - nejjednoduší rostliny.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
FYZIKA 2.B 5. hodina.
Transkript prezentace:

Tak jsme začínali, my, žáci 2. ročníku studijního oboru technické lyceum.

Naše multifunkční, zvukové, mobilní kuchyňské zařízení RATROUBADLO. přívod vody rádio s anténou časovač myčka

Ratroubadlo peče, myje, produkuje hudbu a to všechno v požadovaném sledu pod kontrolou časovače. trouba myčka s přívodem vody časovač

Návod k použití Vážený zákazníku, dostává se Vám do rukou unikátní přístroj, který byl vyvinut žáky technického lycea v Horšovském Týně, Littrowa 122. Vzhledem k tomu, že byly použity nejmodernější technologie a materiály, zaručujeme Vám, že časovač, hlavní součást zařízení, bude vždy přesný, spolehlivý a nikdy se neunaví. Za pomoci našeho zvukového zařízení dosáhnete pocitu spokojenosti, ušetříte energii a zůstane Vám spousta volného času na Vaše zájmy. Ještě Vás musíme upozornit, že k používání přístroje je třeba přistupovat s radostí, s pocitem sounáležitosti a s citem. Zapnete pouze postupně zelený a žlutý knoflík a trouba peče, ……… Záruční list Náš přístroj je absolutně bez záruky. Ostatně jako všechno naše konání v životě. Mnoho příjemných překvapení a pohody s naším multifunkčním zařízením Vám přejí žáci 2.L.