Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek."— Transkript prezentace:

1 www.mora.cz HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek s logem MORA Nové sjednocené knoflíky (sporáky, trouby, desky…)

2  nový tvar zaručuje maximální stabilitu nádobí na mřížce  mřížka je velmi bezpečná i pro menší nádoby (bez redukční mřížky)  bezpečný posun nádobí po mřížce ve všech směrech  silikonové stabilizační gumičky zaručují komfort při vaření  možnost mytí i v myčce nádobí Stabilizační gumičky zabraňují kontaktu se smaltovanou deskou. NOVÁ MŘÍŽKA - STABIL PLUS Praktické 2 díly – vhodné do myčky a dřezuBezpečný posun nádobí po mřížce Praktická i pro malé nádoby www.mora.cz

3 PŘEDNOSTI NOVÝCH SPORÁKŮ Smaltovaný panel - víme, které dílce jsou nejvíce namáhány při používání a čištění sporáku. Proto na tyto dílce používáme kvalitní 100% smalt, který má naprostou stálobarevnost, vysoký lesk, odolnost na otěr a téměř neomezenou životnost. Speci á ln í funkce Cmax - tato funkce zaručuje rychlý předehřev trouby na zvolenou teplotu. Po dosažení zvolené teploty, přepnete na požadovanou funkci pro pečení. Funkce š etř í až 50% času než běžný předehřev trouby.

4 www.mora.cz PŘEDNOSTI NOVÝCH SPORÁKŮ Originální pekáč XXL - extra hluboký smaltovaný pekáč MAXI o objemu až 7,5 l má čtvercový tvar. Tento tvar umožňuje pohodlnou manipulaci a vkládání do trouby z každé strany. 7,5 l Úsporný ECO program pečení - vám umožňuje s nejnižší spotřebou energie zachovat ten nejlepší výsledek pečení. Z á kladem ECO programu je kruhov é topn é těleso s centr á ln í m ventil á torem. Teplota při funkci ECO program se nastavuje na termostatu o 15 – 20°C nižší, než u klasického pečení bez ventilátoru. = ECO f unkce =

5 www.mora.cz Speciální program na čištění trouby Water System - pomocí této funkce se vaše trouba čistí velmi snadno, bez velké námahy a téměř sama. PŘEDNOSTI NOVÝCH SPORÁKŮ 0,5 l vody / 60 °C / 30 min Dokonalé pečení s multifunkční troubou - základem této trouby je kruhové topné těleso s centrálním ventilátorem. Tato trouba umožňuje pečení ve více vrstvách najednou i různých druhů pokrmů. Při pečení nedochází k vzájemnému ovlivnění různých chutí například maso s pečivem. Centrální ventilátor v troubě zaručuje rovnoměrnou teplotu při pečení.

6 www.mora.cz PŘEDNOSTI NOVÝCH SPORÁKŮ Úložný prostor u sporáků MORA - všechny sporáky jsou vybaveny praktickým úložným prostorem. Velký objem 42 l umožňuje pohodlné uložení příslušenství, nádobí nebo pečicích forem. Sklopné dvířko Zásuvka Bezpečný odtah páry - odtah horké páry z trouby je v zadní části sporáku. Tímto je eliminováno nebezpečí přímého kontaktu s horkou párou z trouby. Pára se tak snadno dostane do prostoru pod odsavač.

7 www.mora.cz PŘEDNOSTI NOVÝCH SPORÁKŮ Tvarové prolisy bočních stěn - speciální tvarové prolisy zaručují mnohem lepší stabilitu sporáku. Sporák pevně stojí a nemá žádné boční vibrace. Vzduchová mezera v prolisech zabraňuje také nadměrnému oteplování bočních stěn nábytku. Sklokeramické desky MORA - jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, který má velmi kvalitní vlastnosti. Povrch desky je rovný, hladký, tvrdý a bez pórů. Sklokeramická deska MORA odolá statickému zatížení více než 100 kg.

8 www.mora.cz PŘEDNOSTI NOVÝCH SPORÁKŮ Nová elegantní 3D rukojet´- dává sporáku a osobitý vzhled. Tvar rukojeti je sladěn s novými knoflíky s kterými společně vytváří čisté linie sporáku MORA.


Stáhnout ppt "HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek."

Podobné prezentace


Reklamy Google