Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne 12. 10. 2007 www.for-garden.cz www.for-garden.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Deník veřejné knihovny na rok 2009 Změny v evidenci činnosti knihoven.
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Výstavba sportovního areálu 20
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
• Sanitární technika, topení a klimatizace v Německu • Kongres AOV, 14. března 2012 v Praze • Achim Gurke, Německý Svaz velkoobchodních prodejců sanitární.
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Datum konání sobota 30. a neděle 31.ledna 2010 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro.
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Přednáška na téma Rozbor udržitelného rozvoje území a vyhodnocení vlivů vyhodnocení vlivů zásad územního rozvoje a územního plánu na udržitelný rozvoj.
Personální managament
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
INVEX 2008 Mezinárodní veletrh informačních a komunikačních řešení pro rozvoj podnikání.
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
1.1. RADA VYSOKÝCH ŠKOL  V akademickém roce 1999/2000 zahájily výuku první 3 soukromé vysoké školy  Dnes „aktivně“ působí 44 soukromých vysokých.
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Beskydy pro všechny Výroční konference CIP EQUAL 19. listopadu, Praha Jarmila Šagátová KAZUIST, spol. s r.o., Třinec.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
Vývoj vzdělávacích programů celoživotního vzdělávání v oblasti péče o krajinu a její tvorby.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Dnešní přednášku sponzoruje Firma RENETA Odborná prodejna pro zahrádkáře.
Prezentace Česká republika. Page 2 Page 3 Organizuje a zastřešuje Mezinárodní veletrh Mnichov Asociace německých inženýrských institucí VDMA.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
11. odborný seminář PROKOS listopadu Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů – veletrh BIOSTYL 2008 Obchodní oddělení Francouzského.
– ročník výstavy pro lidi, kteří nezůstávají sedět doma 16. ročník výstavy ze soutěže „ pro radost a potěšení“ POD ZÁŠTITOU: MINISTERSTVA.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Plán činnosti prezidia pro rok 2009 Dana Jurásková Luhačovice.
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
OTVÍRÁNÍ JARA 2015 První ročník na podporu a propagaci oboru floristiky a zahradnictví.
Slavnostní večer For Family Předávání cen.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
Konference Brno - město pro rodiny Poradní sbor Rady města Brna pro rodinu Shrnutí realizovaných pro-rodinných činností Mgr. Ing. Pavel Šmýd,
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne

Obsah Základní údaje Základní údaje Souběžné akce Souběžné akce Profil akce - charakteristika Profil akce - charakteristika Nomenklaturní členění akce Nomenklaturní členění akce Cenová politika Cenová politika Plánované záštity a spolupráce Plánované záštity a spolupráce Struktura vystavovatelů Struktura vystavovatelů Struktura návštěvníků Struktura návštěvníků Doprovodný program Doprovodný program Plánované soutěže Plánované soutěže Mediaplán projektu Mediaplán projektu Časová osa projektu Časová osa projektu Personální obsazení Personální obsazení

1. veletrh: 1. veletrh: Pražský veletržní areál Letňany Pražský veletržní areál Letňany ∙ 42 vystavovatelů ∙ m2 ( m2 celková) ∙ návštěvníků (FOR FAMILY) 2. veletrh zahradní architektury, nábytku a techniky 2. veletrh zahradní architektury, nábytku a techniky 6. – – Základní údaje

Souběžné akce FOR HABITAT FOR HABITAT 15. veletrh bydlení, nábytku, vybavení interiérů a renovací FOR KIDS FOR KIDS 4. veletrh potřeb pro děti FOR SENIOR FOR SENIOR 2. veletrh pro plnohodnotný aktivní život ve zralém věku FOR TRAVEL FOR TRAVEL 1. veletrh cestovního ruchu, vybavení, ubytovacích a stravovacích zařízení SUSO SUSO Regionální kolo soutěže učňů stavebních oborů BEZ BARIÉR BEZ BARIÉR Cyklus konferencí z projektu FOR FAMILY 2008 = veletrhy pro bydlení, rodinu a volný čas!

Profil akce - charakteristika Budujete zahradu nebo vylepšujete tu stávající? Budujete zahradu nebo vylepšujete tu stávající? Jak na to? Jak na to? Kam s rostlinami? Kam s rostlinami? Jaký venkovní nábytek? Jaký venkovní nábytek? A jaké pomocníky pro údržbu zahrady? A jaké pomocníky pro údržbu zahrady? Tyto a další otázky zodpoví veletrh FOR GARDEN. Tyto a další otázky zodpoví veletrh FOR GARDEN. Zahrada – místo pro odpočinek, relax a vizitka majitele. Zahrada – místo pro odpočinek, relax a vizitka majitele. Informace, inspirace, porovnání kvality a ceny. Informace, inspirace, porovnání kvality a ceny. Veletrh pro všechny, kdo mají zahradu a mají ji rádi! Veletrh pro všechny, kdo mají zahradu a mají ji rádi!

Nomenklaturní členění akce 1. Zahradní architektura 9. Zahradní nábytek 2. Dřevo v zahradě 10. Zahradní a komunální technika, mechanizace 3. Ostatní zahradní stavby 11. Zahradnické nářadí, nástroje a pomůcky 4. Funkční vybavení zahrady 12. Pracovní pomůcky a oděvy 5. Zahradní doplňky 13. Financování, leasing a pojištění 6. Zahradní osvětlení 14. Svazy, zájmová sdružení, školy, učiliště 7. Rostliny a přípravky k jejich 15. Odborná literatura, software, pěstování poradenství 8. Floristika

Plánované záštity a spolupráce ▪ Svazy, Asociace (SZUZ, ČBA, SZKT, VUKOZ, Svaz školkařů ČR, Svaz květinářů a floristů), školy Cenová politika

Struktura vystavovatelů ▪ Veletrh FOR GARDEN je určen pro všechny vystavující firmy zabývající se zakládáním a údržbou zahrad, výrobou a prodejem zahradního nábytku a techniky, vybavením zahrad jako jsou rostliny, osvětlení, závlahy, drobné stavby, textilní doplňky a různé dekorace. Struktura návštěvníků ▪ FOR GARDEN je určen takovému návštěvníkovi - laikovi, který právě řeší (nebo se chystá řešit) zahradu. Buď svoji první zahradu buduje nebo tu stávající vylepšuje a chtěl by získat přehled a kontakty na firmy, jejichž služby nebo výrobky mu jeho potřebu pomohou vyřešit. Dále je určen pro menší firmy a fyzické osoby, které se jednotlivými obory zabývají profesionálně a hledají další kontakty pro rozšíření svého podnikání. Doprovodný program ▪ semináře, přednášky, poradenství, názorné ukázky Struktura vystavovatelů ▪ Veletrh FOR GARDEN je určen pro všechny vystavující firmy zabývající se zakládáním a údržbou zahrad, výrobou a prodejem zahradního nábytku a techniky, vybavením zahrad jako jsou rostliny, osvětlení, závlahy, drobné stavby, textilní doplňky a různé dekorace. Struktura návštěvníků ▪ FOR GARDEN je určen takovému návštěvníkovi - laikovi, který právě řeší (nebo se chystá řešit) zahradu. Buď svoji první zahradu buduje nebo tu stávající vylepšuje a chtěl by získat přehled a kontakty na firmy, jejichž služby nebo výrobky mu jeho potřebu pomohou vyřešit. Dále je určen pro menší firmy a fyzické osoby, které se jednotlivými obory zabývají profesionálně a hledají další kontakty pro rozšíření svého podnikání. Doprovodný program ▪ semináře, přednášky, poradenství, názorné ukázky Plánované soutěže Plánované soutěže ▪ pro vystavovatele: GRAND PRIX, TOP EXPO ▪ pro vystavovatele: GRAND PRIX, TOP EXPO ▪ pro návštěvníky: internetové soutěže, grilování ▪ pro návštěvníky: internetové soutěže, grilování

Mediaplán projektu Kampaň zaměřená na vystavovatele a návštěvníky: ▪ tištěná (inzeráty a PR články) ▪ internetové servery ▪ ostatní (spoty v radiu, TV, billboardy, plakáty) Časová osa projektu ▪ příprava akce – červen – srpen 2007 ▪ 1. termín uzávěrky přihlášek – ▪ 2. termín uzávěrky přihlášek – ▪ fakturace, rozeslání umístění a katalogu služeb – prosinec 2007 ▪ uzávěrka závazných přihlášek Mediaplán projektu Kampaň zaměřená na vystavovatele a návštěvníky: ▪ tištěná (inzeráty a PR články) ▪ internetové servery ▪ ostatní (spoty v radiu, TV, billboardy, plakáty) Časová osa projektu ▪ příprava akce – červen – srpen 2007 ▪ 1. termín uzávěrky přihlášek – ▪ 2. termín uzávěrky přihlášek – ▪ fakturace, rozeslání umístění a katalogu služeb – prosinec 2007 ▪ uzávěrka závazných přihlášek Personální obsazení ▪ vedoucí projektu: Ing. arch. Maria Wohlrabová ▪ manager projektu: Ing. Jana Dlouhá ▪ produkce: Jana Pánková ▪ stavba stánků: Ing. arch. Aleš Vyjidák