Halloween Dne 30.10.2014 si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrhářka Navrhovat různé obleky Navrhuji módní obleky a elegantní.
Advertisements

“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Halloween Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
DEN ZDRAVÍ Projektového dne se zúčastnilo 75 žáků (100% účast 2. a 8. třída) Konal se
Halloween.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Projekt: Slované a Velká Morava
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU. Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie.
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
Základní škola a Mateřská škola Soběšovice, příspěvková organizace.
Sčítálek.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Temelín. Dne osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci ve spolupráci se školou Chotouňská připravily akci DEN ZEMĚ.
Přeji nádherný den Vám všem….
Projektový den – „Den dětí“ Čtvrtek „Setkání s netradičními sporty“ ČERVINKA Vladimír 9.A KAŇKOVSKÝ David 8.A DANĚK Daniel 8.A KONVALINKA Dominik.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s pražským centrem zrakově postižených připravili 1. ročník plaveckých závodů pro speciální základní školy zrakově.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
Mateřská škola V KOLOVRATECH MENU dále.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
Mikuláš 2011 V naší škole se dne uskutečnila mikulášská nadílka,
PČ_005_Práce s drobným materiálem_Kašírovaná dýně
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška Anotace: informace navíc Autor: Mgr. Eva Palovská,2011 Ověření ve vyuce: ,
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti.
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Gabriela Hnátková NÁZEV: VY_52_INOVACE_03_PRV_3.
Předmět: Anglický jazyk Ročník: 8. Tematický okruh: Halloween
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/
Halloween.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
HALLOWEENSKOU párty Sobota 29. října 2011 OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
VY_ 32_INOVACE_06_OPAKOVÁNÍ BAREV Mgr. Libuše Stonawská Anglický jazyk
Autor: Mgr. Milena Hainišová Datum: Název: VY_32_INOVACE_11_DĚJEPIS
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_55AJ_345tr_halloween.
Charakteristika výukového materiálu
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
Halloween.
Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
ČLOVĚK A JEHO VNITŘNÍ ÚSTROJÍ
The history of England
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_66_PRV1
PARLAMENT ZÁKLADNÍ ŠKOLY ÚSTECKÉ. PŘEDÁNÍ SBÍRKY PRO PSY A KOČKY V LANŠKROUNSKÉM ÚTULKU.
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Halloween Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Transkript prezentace:

Halloween Dne si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro děti mateřské školy. Žáci se převlékli do halloweenských masek a strašidelných kostýmů. Děti v mateřské školce byly zpočátku ke strašidlům nedůvěřivé, ale později si je maškary svým zábavným programem získaly. Ve škole se děti už tak nebály, ale zato se aktivně účastnily programu, který zahrnoval luštění křížovky, anglické pojmenovávání barev a popisování lidského těla. Každé z dětí bylo odměněno sladkou odměnou. Dětem se halloweenský den moc líbil a rádi si jej zopakují určitě znova. Hana Suchánková, VIII. třída

Halloween