Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a."— Transkript prezentace:

1 ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a vzdáleném. Svůj život nakreslí jako čáru na papír do počítacího stroje (1 cm představuje 1 rok) a zachycují významné události ve svém životě. Mohou pracovat ve skupinách a diskutovat v rámci skupiny, ale praxe ukázala, že největšího efektu lze dosáhnout, když své postřehy děti sdělují celé třídě. V závěru hodiny je dobré žáky navést na otázku, zda se jejich životní osudy podobají nebo jsou každý jiný a proč.

2 ČÁRA MÉHO ŽIVOTA CO UŽ MÁM ZA SEBOU

3 CO UŽ MÁM ZA SEBOU? Den narození První zub Chodím Nástup do školky Nástup do školy První láska

4 Kde právě jsem?


Stáhnout ppt "ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a."

Podobné prezentace


Reklamy Google