Lenka Prosecká Ondřej Pešek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Beckiland Firemní párty.
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
♠Firemní akce ♠ Teamspirit ♠ Incentiva ♠ Vzdělávání ♠ Teambuilding ♠Zážitek ♠Neformální atmosféra ♠Komunikace Plavby na tradi č ních 50-ti metrových plachetnicích.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Česká spořitelna, a.s. Představení společnosti Den Firem.
Spolupráce s firmami – cesta k partnerství školy a praxe Doc. RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D.
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
Komenský by se radoval aneb škola hrou
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
specialista na firemní květinový servis
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
© Oldřich Staněk. 35 let OVB Společnost OVB vznikla roku 1970 a poskytuje klientům obsažné, individuální a objektivní majetkové a finanční poradenství.
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
„RESTART ŠKOLNÍCH METODIKŮ“. Aktuální situace Koncepce státu  ICT koordinátor  Enviromentalista  Koordinátor ŠVP Kariérní řád.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
IveHale s.r.o..
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
EVENT MARKETING.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Firemní kultura - změna motivační strategie
PŘEDSTAVENÍ FIRMY HUMAN´S Koučování Terapie Psychologie Poradenství
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Petra Tázlarová „personální poradenství“
Co mám dělat pokud chci pracovat v nadnárodní IT firmě?
Strana 1 Projekt Reflex Flexibilní odborníci ve společnosti znalostí Nové požadavky na terciární vzdělávání v Evropě Jan Koucký Středisko vzdělávací politiky.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Období snižování nákladů Důvody proč vzdělávat a jejich zřetelnost Hynek Rais Česká pojišťovna 22. července 2004.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Vzdělávací portál Edumenu.cz a jeho funkce pro uživatele systému ORTEX Kurzy a školení Konferenční a seminární prostory Studia na školách Konference a.
Personální strategie mezinárodní firmy
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Občanské sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Adresa: Centrum ORION Panská 1493 Rychnov nad Kněžnou Telefon:
Hlavní MENU  Kdo je FAJN? Je pohodová agentura, která navrhne a zrealizuje jakoukoliv akci na míru!…  Naše nabídka aneb co pro Vás můžeme udělat Incentivní.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
PŘÍPADOVÁ STUDIE: SCHŮZKA S KLIENTEM – ZJIŠTĚNÍ VSTUPNÍCH INFORMACÍ V průběhu kampaní je pečlivě dbáno na maximální účinnost a kvalitu poskytovaných.
Je řada způsobů, jak obdarovat své významné zákazníky, obchodní partnery nebo odměnit své zaměstnance za výtečnou práci... Naše společnost HARAKIRI kite.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
. Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA – pro Magistrát města Frýdku-Místku Dolní Lomná zpracovala: Lucie Dužíková Manažerské dovednosti.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
LP catering & events s.r.o.
Představení společnosti na MFF UK
Vzdělávací portál Edumenu.cz a jeho funkce pro uživatele systému ORTEX
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
účetnictví, daně a controlling
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
KOUČOVÁNÍ jako nástroj pro ROZVOJ ZMĚN POSTOJŮ A CHOVÁNÍ Jak vybírat kouče ??? Tim Šlapák Akreditovaný profesionální kouč ČAKO Acredited Senior Practitioner.
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Týmová hra Roman Šmiřák Jednatel
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
I. Setkání se starosty obcí
Vedení týmu. Vedení týmu Teambuilding budování týmu vzdělávání a stmelování týmu prostřednictvím zážitků snaží se odpoutat pracovníky od pracovního.
Transkript prezentace:

Lenka Prosecká Ondřej Pešek EVENTY FIREMNÍ AKCE TEAM BUILDING PARTY INCENTIVNÍ CESTY DO ZAHRANIČÍ KONFERENCE ŠKOLENÍ OUTGOING PP EVENTS s.r.o. - profil Lenka Prosecká Ondřej Pešek PP Events s.r.o. ▪ Vinohradská 16 ▪ 120 00 ▪ PRAHA 2 ▪ www.ppevents.cz

Profil firmy Naší předností je osobní přístup ke každému klientovi, jazyková vybavenost a naprostá spolehlivost a otevřenost v jednání a především nápadité programy, které jsou klíčem k Vaší spokojenosti a navíc nás naše práce baví!  Dynamický a kreativní tým je připraven vyhovět individuálním nárokům a představám každého klienta. Garantuje svým klientům odborný přístup, maximální soustředění se na detail a preciznost. Zorganizujeme akce všech typů, na které přijdou hosté v různém počtu. Vám jen záleží na tom, aby vše proběhlo hladce. Jsme flexibilní, protože potřeby klienta se v čase vyvíjí; zkušení, neboť řadu věcí člověk musí zažít a nestačí se je jen naučit; plná perfekcionistů, protože dobrý nápad bez špičkové realizace nikdo neocení a v neposlední řadě jsme realističtí a vždy se snažíme najít rovnováhu mezi skvělými nápady a Vámi stanoveným rozpočtem.

Reference ARAMARK s.r.o. CANON s.r.o. ČESKÁ SPOŘITELNA a.s. DOUGLAS s.r.o. DEUTSCHE TELECOM GmbH DUŠNÍ3 FARMAX s.r.o. LG Electronic s.r.o. LAFARGE CEMENT a.s. LIBRALEX LUMEN ENERGY a.s. MUNDIPHARMA GmbH NEOVIZE s.r.o. NESPRESSO s.r.o. OMEGA OPTIX OPOJISTENI CZ RED BULL s.r.o. ORIFLAME s.r.o. PEPSI AMERICAS a.s. SCHWABISCH HALL GmbH UNICREDITLEASING a.s. WUSTENROT a.s.   Podílíme se na pořádání :Halové mistrovství Evropy v atletice 2015 v Praze V lednu 2014 organizujeme eventy pro: ČESKÁ SPOŘITELNA, DOUGLAS a NESPRESSO s.r.o.

Naše služby Firemní akce Výjezdní zasedání Konference Seminář nebo jejich doprovodné akce. Doladíme program tak, abyste si vše bez stresu užili a mohli se věnovat odborné stránce akcí.   Incentivní zájezdy Naším cílem je nabídnout Vám originální a nezapomenutelné zážitky. Během předchozích let jsme s našimi klienty prokřižovali doslova celý svět. Díky našim zkušenostem a kontaktům Vám zajistíme atraktivní a nezapomenutelný program Teambuilding Zlepšujeme týmovou spolupráci, stmelujeme pracovní kolektivy, budujeme firemní kulturu. Naší ambicí je měnit skupiny jednotlivců ve výkonné týmy a manažery v lídry. Sportovní akce Pozvěte své zaměstnance nebo klienty na sportovní den ! Hlavní prioritou je pobavit se a poznat se opět z jiné stránky.

5P proč spolupracovat s naší firmou PROGRAMY NA MÍRU Poskytujeme výběr toho nejlepšího, co náš obor nabízí   PARTNEŘI A DODAVATELÉ Pečlivý výběr obchodních partnerů a dodavatelů založený na dlouhodobé spolupráci PROJEKTOVÝ MANAŽER OD ZAČÁTKU AŽ DO KONCE AKCE První objednávka - finální vyúčtování. K dispozici jeden kvalifikovaný projektový manažer PROPOJENÍ ZNALOSTÍ A POTŘEB KLIENTŮ Cesty , zážitky, vzdělávání a zábavu – dokážeme spojit v jedno PROFESIONALITA S LEHKOSTÍ PP Events s.r.o. ▪ Vinohradská 16 ▪ 120 00 ▪ PRAHA 2 ▪ www.ppevents.cz