CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Ostrava
Advertisements

Sociální služby SOZ.
Prezentace výstupů z odborné stáže ve Zvoleně
Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Podpora sociálních služeb „dnes a zítra“ Ing. Pavel Poles, Vedoucí oddělení projektového řízení Krajského úřadu Olomouckého kraje
Pomůcka – bydlení s doprovodným sociálním programem (nejedná se o popis projektu, ale o vysvětlení schématu třístupňového systému bydlení) • NNO Centrom,
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Obecné cíle pro KPSS 1. Vytvoření objektivního a názorného informačního systému pro veřejnost 2. Zlepšení bytové politiky 3. Vznik asistenčních služeb.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
POPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ
Krátké představení vyhlášených výzev oblasti podpory 3. 1 a 3
Ing. Šárka Horáková, statutární město Karviná
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
Možnosti finanční podpory z EU 08/2011 Mgr. Barbora Šolková.
Veřejné projednání návrhu 2
Zhodnocení naplnění 2. Komunitního plánu sociálních služeb města Olomouce v letech Zdislav Doleček Olomouc.
ZD - změny, registrace Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
PODPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ Programu švýcarsko-české spolupráce
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
Možnosti investičních aktivit knihoven v příštím programovacím období Knihovny a strukturální fondy EU Ing. Radka Soukupová Ministerstvo pro.
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
KLÍČOVÁ AKTIVITA Č. 6 – RANÁ PÉČE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ.
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
OBSAH Představení OP Praha Prioritní osa 3 Oblasti podpory – specifické cíle Výzvy Kontakty.
Komunitní centrum. KOSTKA Krásná Lípa  obyvatel  nezaměstnanost 15 – 22%  nízká kvalifikace uchazečů  minimální nabídka pracovních míst  3%
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 6. prosince 2011.
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
KA 05 – Poradenství pro osoby ohrožené recidivou drogové závislosti a osoby blízké Název projektu: Individuální projekt města Chebu na změnu situace sociálně.
Podpora sociálních služeb, komunitního života a sociálního bydlení
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Snídaně starostů , Jedlí
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Investiční záměr Zlínského kraje Veřejné projednání obec Loučka
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013 Oblast intervence 3
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Výzvy mas OP Zaměstnanost Mas boleslavsko, 5
Ing. Stanislava Správková
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV

Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117, Kadaň Celkové náklady akce: Kč Předpokládaný termín realizace akce: Září 2012 – červen 2013

ZÁMĚR Investiční projekt je zaměřen na vytvoření vhodného zázemí pro stávající a nově vytvořené sociální služby a technické zhodnocení objektu č. p. 377 v sociálně vyloučené romské lokalitě Prunéřov u Kadaně.

ZÁMĚR Je naplánována rekonstrukce zázemí pro personál a uživatele ambulantních či terénních sociálních služeb. Jedná se o sociální služby Terénní programy, Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, Odborné sociální poradenství a Sociálně aktivizační služby pro rodinu s dětmi. Výsledkem projektu je rozšíření spektra sociálních služeb v Prunéřově, které budou zacíleny na obyvatele sociálně vyloučené romské lokality. Vytvoření nových a rozšíření stávajících sociálních služeb je zaměřeno na sociální integraci obyvatel lokality.

STÁVAJÍCÍ STAV

V prostoru pro Terénní program je nyní vybavení, které je pořízeno z dotace OPLZZ, oblast podpory 3.2. V prostorách neproběhla žádná rekonstrukce z veřejných prostředků ani z rozpočtu obce.

CÍLOVÝ STAV vytvořit zázemí pro personál, uživatele zajistit občanům dostupnost sociálních služeb přímo v lokalitě – vznikne Centrum sociálních služeb snížit budoucí energetické náklady na provoz vybudovat nové multifunkční hřiště pro obyvatele sociálně vyloučené romské lokality Prunéřov

VYBAVENÍ PROSTOR pro personál a uživatele Projekt je zaměřený na vytvoření vhodných prostor pro poskytování sociálních služeb v Prunéřově. K plánovaným činnostem, aktivitám je důležité používat jednotlivá zařízení, vybavení a pomůcky. Vybavení bude sloužit zaměstnancům a uživatelům/kontaktům v jednotlivých provozech Centra sociálních služeb Prunéřov. Drobné vybavení s pořizovací hodnotou za jednotku nebo soubor do Kč s DPH bude pořízeno z veřejných prostředků operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Město Kadaň se rozhodlo využít veřejné prostředky investiční a také navazující neinvestiční. Na vybavení prostor se budou podílet vybraní poskytovatelé sociálních služeb.

CÍLOVÝ STAV prostory pro terénní program

CÍLOVÝ STAV nízkoprahové zařízení pro děti a mládež

CÍLOVÝ STAV odborné poradenství, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi

CÍLOVÝ STAV hřiště