Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského Nádražní 120, Ostrava.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
ô BARVY ŽIVOTA odkaz: Pozitivní noviny AInformace o projektu SENIOŘI K POČÍTAČŮM! (pro další šíření v médiích) ● POZITIVNÍ NOVINY jsou tvůrcem.
ECVET A NÁVRH ZPŮSOBU JEHO ZAVÁDĚNÍ V ČESKÉ REPUBLICE Lenka Chvátalová.
ECVET v Programu celoživotního učení
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Europas JUDr. Milan Tomeš AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EU JAKO PROJEKT č. COMM/PRG/008-1 V RÁMCI „AKCE NA PODPORU INFORMOVANOSTI A DISKUSE OEVROPSKÉM ROKU.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
KURZY PRO VYSOKOŠKOLSKÉ PEDAGOGY doc. Ing. Pavel Krpálek, CSc
Na začátek malý test: Poznáte poněkud „zašifrovaná“ česká rčení
INKLUZÍVNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ SE SVP
Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Kde nás najdete? Centrum 2299 Karviná – Mizerov.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
IVIG Praha, Odborná pomoc veřejných knihoven informačním a studijním centrům škol.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Základní škola Mendelova Adresa: ulice Einsteinova 2871, Karviná - Hranice Na škole pracuje: 30 učitelů 3 vychovatelé ŠD 2 asistentky pedagogů 16.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Filozofické fakulty a příprava budoucích učitelů Filozofická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci Jiří Lach – děkan.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Role vysokoškolského pedagoga ve WBL PaedDr.Vanda Hájková, Ph.D
Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání, s. r. o.
EUROPASS EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
EUROPASS Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Mgr. Eva Šreibrová 2009.
Otevírá dveře ke studiu a práci v Evropě Ing. Karin Jajtnerová Národní ústav odborného vzdělávání Eurocentrum Liberec, 21. února 2007.
Volný čas dětí ve 21. století Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo prioritní osy: 7.1 Název prioritní.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
současná medicína vyžaduje dokonalé technické zázemí,
Michala Čičváková Národní centrum Europass ČR Portfolio dokumentů Europass.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Katedra počítačů ČVUT FEL
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
Evropské jazykové gymnázium s.r.o.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Oblíbený předmět Public Relations Koudelová Lenka, 1.A.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Samková Petra.
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení Jana Bydžovská KULATÝ STŮL MŠMT – PŘEDSTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO NÁRODNÍHO PROJEKTU
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
václav havlíček uchazeč o volbu kandidáta na rektora čvut v praze
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Cyklus kvality z pohledu kariérového poradenství
Prezentační a komunikační dovednosti
Transkript prezentace:

Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského Nádražní 120, Ostrava

Jsme studenti vzdělávacího programu Mediální komunikace.

Čím chceme profesně být? novináři, reportéři, redaktoři, tiskoví mluvčí, pracovníci pro styk s veřejností (PR), pracovníci v reklamních a marketingových agenturách.

Učíme se nejen ve školních lavicích, …

… trénujeme také v profesionálně vybaveném studiu.

Pracujeme v reálných podmínkách přímo v terénu!

Neobejdeme se bez fotoaparátu!

Stojíme před kamerou i za kamerou.

Vedou nás sympatičtí vyučující aktivně působící v mediálním prostředí Mgr. Jolanda Pilařová, vedoucí útvaru koordinace vysílání České televize, TS Ostrava Mgr. Marek Síbrt, tiskový mluvčí OKD, a.s. PhDr. Mgr. Ivo Šebestík, šéfredaktor, překladatel, asistent poslanců v Evropském parlamentu v Bruselu Mgr. Gabriela Juránková, moderátorka, redaktorka MgA. Jiří Martuška, grafik Mgr. Šárka Maternová, Nakladatelství Wolters Kluwer, a.s. a řada dalších osobností …

Poznáváme zajímavé osobnosti…

Publikujeme nejen ve svých školních médiích!! ČTĚTE: SLEDUJTE:

Zkoušení se nám nevyhýbá.

Námaha a píle po letech studia přináší konečně výsledky…

Co škola nabízí svým současným a budoucím studentům?

Výuku se zaměřením na individuální přístup a rozvoj osobního potenciálu každého studenta. Důraz na svobodné a tvůrčí klima školy, vzájemný respekt pedagogů a studentů. Akceptování práva studentů na odlišný názor a odlišnou životní filozofii. Rozšiřování komunikačních dovedností studentů pomocí podpory vzájemných diskusí. Intenzívní výuku anglického jazyka a získání jazykových certifikátů. Moderní počítačovou učebnu. Připojení na internet ve všech prostorách školy.

Vybavenou školní knihovnu. Stáže v regionálních i celostátních médiích a reklamních agenturách, možnost zahraničních studijních stáží. Zprostředkování dostupného ubytování. Stravování v blízkosti školy. Možnost rozdělení platby školného. Absolventi školy obdrží EUROPASS, mezinárodní doklad o nabyté kvalifikaci.

Zaujal tě život v naší škole? Neváhej a přijď mezi nás …

Více informací najdete na našich webových stránkách