Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO
Střední odborná škola logistická a střední odborné učiliště Dalovice
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Mgr. Josef Slovák člen Rady Zlínského kraje pro oblast školství, mládeže a sportu Celoživotní učení – Kroměříž 2010 Systémové aktivity Zlínského kraje.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Sídlo školy: Bratislavská 2166, Varnsdorf Vznik školy: sloučením.
Realizace a výstupy zakázky „Kvalitní management ve vzdělávání – cesta k úspěchu“ Realizátor zakázky: Asistenční centrum, a.s. Sportovní Most.
Další vzdělávání v terciárním vzdělávacím sektoru Současnost a výhled do budoucna MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
Obor informační technologie
Ostravská univerzita v Ostravě
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
European Computer Driving Licence Informační a poradenské centrum PEF.
Fyzikou a chemií k technice
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Centrum zelených vědomostí Integrovaný projekt spádového území obce s rozšířenou působností Bystřice nad Pernštejnem II. etapa.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Příprava na výkon povolání
Organizační struktura
EUROPASS EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Ostrava 30. září 2002 ECDL pro učitele Libor Koníček Přírodovědecká fakulta Ostravská univerzita.
© 2007 Sdružení pro Informačně poradenský systém tvořené společnostmi KPMG Česká republika,s.r.o, Gradua-CEGOS, s.r.o. a OKsystems s.r.o. Všechna práva.
European Computer Driving Licence
Aktuální situace v oblasti DV Procesy uznávání a rekvalifikace
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
UNIV 2 KRAJE středních škol Karlovarský kraj Střední odborná škola logistická a SOU Karlovy Vary - Dalovice PaedDr. Vladimíra Štrynclová - ředitelka.
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Rozvoj inovace a integrace studijních programů a oborů pro učitele a pracovníky ve školství Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
ELearning na počátku nového tisíciletí a pět let poté Miloslava Černá Petra Poulová.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Ing. Vítězslav Prokop – vedoucí praktik Střední škola strojírenská.
Kariérní systém učitelů PhDr. Jitka Miklová, MŠMT
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Setkání expertní skupiny v rámci partnerské sítě TTnet Téma - polytechnické vzdělávání Ing. Tomáš CIMBÁLNÍK Mgr. Petr Paníček Praha,
PaedDr. Věra Kolmerová vedoucí oddělení vyššího odborného a dalšího vzdělávání MŠMT konference projektu UNIV 3 Nesuchyně, Aktuální situace.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Základní informace o spolupráci KAP a MAP Martin Majcík 1.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Národní ústav odborného vzdělávání Aktuální úkoly v příštím období Jitka Pohanková Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol Špindlerův Mlýn,
ANALÝZA POTŘEB V ÚZEMÍ Návrh struktury. ANALÝZA POTŘEB V ÚZEMÍ „Analýza vývoje trhu práce a vzdělávacího systému Plzeňského kraje pro potřeby KAP“  Povinná.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Organizační struktura
Cyklus kvality z pohledu kariérového poradenství
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
Transkript prezentace:

Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat! VOŠ a SŠ Varnsdorf Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!

Škola VOŠ a SŠ Varnsdorf: Středisko Vyšší odborná škola. Vyšší odborná škola zakončená absolutoriem. Středisko oborů služeb a cestovního ruchu. Středisko technických a uměleckých oborů . Čtyřleté studijní obory zakončené maturitou.

Počty žáků a studentů SŠ VOŠ 1500 žáků IT obory 150 studentů denního studia 100 studentů dálkového studia

IT Obory IT: Elektronické počítačové systémy. IT: Počítačové sítě a programování. IT: Multimédia a komunikace. IT: Ekonomika a řízení energetiky (ČEZ a.s.). IT: Počítačová grafika v technických oborech. IT: Informatika v bankovnictví a ekonomice. IT: Informační služby.

Projekty Zelená energie Koordinátor S1 Kurikulum S Cesta ke kvalitě SIPVZ OPRLZ Projekt Internet - datová síť Pilot S UNIV UNIV 2 Kraje Centrum celoživotního vzdělávání AAG 2007 Europas Kariéra Řemesla Aktivita Comenius 1.2 - Přes společné řemeslo najít společnou řeč KOMPAS

Celoživotní vzdělávání Charakteristika a působnost centra celoživotního vzdělávání - Šluknovský výběžek Činnost CCV-ŠV zahrnuje sekundární, postsekundární, terciální vzdělávání a další vzdělávací aktivity v rámci celoživotního vzdělávání. Cíle centra celoživotního vzdělávání - Šluknovský výběžek Zvýšit úroveň vzdělávání a míru vzdělanosti, posílit konkurenceschopnost a praktickou dovednost lidských zdrojů ve Šluknovském výběžku. Vytvořit funkční síť místních center celoživotního vzdělávání představovanou středními školami, gymnázii, učilišti a dalšími subjekty, které mají zájem rozvíjet lidské zdroje. Pro Šluknovský výběžek být vzdělávacím, koncepčním, koordinačním, metodickým, evaluačním a poradenským zařízením v oblasti celoživotního vzdělávání.

Certifikáty školy Cisco Networking Academy Program (Netacad) VOŠ a SŠ, Varnsdorf, p. o. je od začátku roku 2007 součástí programu Cisco Networking Academy a připravuje síťové odborníky v celosvětovém programu společnosti Cisco.

Certifikáty školy Testování ECDL a přípravné školení v akreditované učebně ČSKI VOŠ a SŠ, Varnsdorf, p. o., nabízí možnost získání mezinárodně uznávaného ECDL Certifikátu (European Computer Driving Licence), který je jakýmsi „řidičským průkazem pro počítače“ a bývá zárukou pro zaměstnavatele v otázce počítačové gramotnosti.

Certifikáty školy Autodesk VOŠ a SŠ, Varnsdorf, p. o., nabízí možnost získání mezinárodně uznávaného Autodesk Certificate of Completion certifikát společnosti Autodesk.

Děkujeme za pozornost.