Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Navštivte hlavní město České republiky
Poznávací zájezd A n g l i e s cestovní kanceláří.
New York City mistrovství světa v tanci TEREZA SEKAVOVÁ studentka primy.
Vojtěch Šolta student septimy
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT
10 nej z královské Anglie den Londýn.
MISTROVSTV Í MAŽORETEK TEREZA SALIVAROVÁ 2003 – b udoucí studentka primy.
Markéta Horáková Kvinta B
královské město na Temži
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Velká Británie školní zájezd 24/9- 29/ Část čtvrtá.
Zájezd do Velké Británie Konečně jsme na trajektu a loučíme se s francouzským přístavem Calais.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Anglie / školní zájezd JANA CHOCHOLOVÁ  (budoucí studentka prvního ročníku)
Chceš se kouknout do Londýna?Klikni na něj. Chceš vidět Big ben? Klikni na něj. Chceš vidět London eye.Klikni na něj. Jestli jsi viděl Big ben i London.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
Anglie 2007 Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši.
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
Vypracoval-Vojtěch Lépeš Škola- I.zš Zruč nad Sázavou 8.B.
Londýn 5. – schůzka s rodiči
Památky Londýna Vítězslav Traurig.
ANGLIE
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Návštěva Bratislavy Listopad 2013 … Bratislava je hlavní město Slovenské republiky, kde má sídlo prezident v Grasalkovičovom paláci na Hodžově náměstí.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
LONDÝN Hlavní město Spojeného království leží na řece Temži v jihovýchodní Anglii. Žije tu zhruba 7 miliónů obyvatel. Londýn se skládá ze tří částí: původní.
LONDÝN.
Téma hodiny: Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Londýn Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Leží na jihovýchodě země při ústí řeky Temže. Londýn je společně s městy New.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Londýn Vypracoval: Jakub Krišpín
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
I. ZŠ ZRUČ NAD SÁZAVOU LONDÝN + HASTINGS A OKOLÍ 21. – 25. října 2015
Vlastivěda 5 Vypracovala: Lucie Holanová, ZŠ a MŠ Višňová.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
Autor: David Primus. What I liked most: I was most impressed by a meteorite, which was exhibited at the planetarium in Greenwich. I was surprised that.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Dita Nerudová NÁZEV: VY_32_INOVACE_11_Anglický jazyk TÉMA: London ČÍSLO PROJEKTU:
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Londýn II.- oblasti cestovního ruchu Mgr. Simona Steinbauerová Zeměpis cestovního ruchu Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
Nejkrásnější města světa
UNIVERZITNÍ OXFORD S VÝUKOU
Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava
Londýn Class 4 Eva Andrýsková,ZŠ Polešovice
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Londýn.
Spojené království Lukáš Vicherek.
Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska
Londýn, místo, které mě zaujalo
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
Spojené kralovství-památky Téma: Číslo projektu:
VY_32_INOVACE_Spo_III_09 London – práce s textem
LONDON P L A F A C M E O S U S.
zpracovaný v rámci projektu
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
Transkript prezentace:

Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové

Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě slavných památek, a navíc jsem poznala i nová zákoutí Anglie (bary, restaurace…).

Ubytováni jsme byli nedaleko Oxford Street, jedné z nejznámějších obchodních ulic světa. I já jsem měla možnost projít si touto ulicí, i když ne celou.

Ihned po příletu jsem nastoupila do podzemního vlaku, se kterým jsem putovala zhruba hodinu. Mezi první památky, které jsem spatřila, patřil Buckinghamský palác. Tento den zrovna pršelo, a proto mě nepřekvapilo, když v okolí paláce nebylo stopy po nikom jiném. Naše cesta pokračovala k Westminsterskému opatství, které jsme patrně prozkoumali od základů.

Po této prohlídce naše oči spatřily symbol Londýna, a to hodinovou věž Big Ben. Odbíjela zrovna celá a my měli možnost poslechnout si krásnou harmonii, která zaznívala "celým" Londýnem. Naše cesta pokračovala dále k London Eye (Oku Londýna). Stačilo už jen zakoupit lístky, vystát frontu a nechat se vznášet nad celým Londýnem…

V dalších dnech jsme se dostávali hlouběji do nitra tohoto města. Navštívili jsme Trafalgar Square, kde se nám zalíbili ohromní lvi, na které jsme ihned vyskočili a pořídili další fotky do sbírky. Za rohem Trafalgarského náměstí jsme procházeli čínskou čtvrtí Soho a došli až ke středu Londýna, k soše Eros. U této sochy jsme měli také možnost vidět spoustu kin, divadel a hlavně reklam na všelijaké pochoutky a jiné věci.

V dalších dnech jsme se projeli na lodi po řece Temži a spatřili jsme toho spoustu dalšího. Naše vyjížďka na lodi trvala ani ne hodinu a my byli nadšeni.

Zavítali jsme také ke slavnému mostu Tower Bridge a k nultému poledníku, kde jsme nakrmili nezbedné veverky, které tam všude poletovaly, a viděli jsme opět Londýn v celé své kráse… Smutně, ale s plno poznatky jsme opouštěli toto krásné místo. Z výletu jsme měli ohromnou radost a určitě bychom tam letěli znova. Londýn je prostě kouzelný…