Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Advertisements

Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ministerstvo zemědělství Odbor Řídící orgán OP.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
HANDI JOBS, občanské sdružení
„Finanční gramotnost jako nejlepší prevence předlužení občanů“ S ENÁT P ARLAMENTU Č ESKÉ REPUBLIKY 31. března 2009.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Finanční možností svépomocných skupin
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Projekty financované ze zdrojů ESF a aktivity CEVAP-a Zuzana Španerová Centrum vzdělávání a poradenství.
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Firemní školky – praktický návod JAK NA TO
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Agentura pro sociální začleňování Sociální podnikání - Šance podnikat jinak Úřad vlády České republiky nábřeží Edvarda Beneše – Malá.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Občanský a družstevní sektor. překrývání sociální ekonomiky státu s občanským sektorem /nejsou totožné/ České organizace občanského sektoru občanská sdružení.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
MAS Lípa pro venkov z.s.. Složení členské základny v roce zástupců obcí 17 zemědělců 6 podnikatelských subjektů 4 podnikatelé v lesnictví 29 nestátních.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
EUROCENTRUM LIBEREC Informace pro podnikatele Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Sociální zemědělství Nová možnost sociálního podnikání
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
1 SOZE Sdružení občanů zabývajících se emigranty Libor Studený
Dotační projekty Vysokého Mýta
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Ekonomika Zdroje finančních prostředků pro neziskové organizace 3. Ing. Miroslava Farmačková VY_62_INOVACE_FAR_EK.3_1_09.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
 Evropský sociální fond  Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost  Doba realizace projektu: –
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem. FINANČNÍ GRAMOTNOST ZADLUŽOVÁNÍ RODIN Spolek pro obnovu venkova Senát Parlamentu.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Nabízené služby společnosti
Nabízené služby společnosti
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
Komunitární program PROGRESS
V. Setkání se starosty obcí
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?

Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v rámci hlavní činnosti nabízí: -Vytváření zázemí pro poskytování informací v sociální oblasti, v oblasti volno-časových aktivit, kulturního vyžití, pohybových aktivit, zdravého způsobu života a vzdělávání, - Publikační činnost a příprava tematických analýz, - Spolupráce s jinými sdruženími s podobnými cíly a posláním, - Pořádání diskusních setkání, tematických přednášek a vzdělávacích akcí.

V rámci doplňkové činnosti se naše organizace věnuje: -Organizování stejné činnosti korespondující s hlavními cíly a posláním pro jiné zájemce (organizace), -Poskytování informací o možnostech finanční podpory z EU a jiných dotacích, pomoc s vypracováním projektů a podáním žádosti, -Zakázkové služby na nekomerčních vydavatelských a nakladatelských projektech, -Poskytování poradenství a zpracování informací v oblasti účetnictví a daní.

Živnostníky (OSVČ) Malé firmy (s.r.o.) Neziskové organizace (o.s., p.o.) Rozpočtové a příspěvkové organizace Naše služby jsou určeny především pro: … ale rádi poradíme i občanům, kteří chtějí teprve začít.

Naši zaměstnanci jsou držiteli odborných certifikátů k odborným způsobilostem dle IMS v jednotlivých oblastech dané problematiky.

Pracujeme s aktuálními dotačními programy pro léta : Z a m ě ř e n í: ESIF „Evropské strukturální a investiční fondy“ Ministerstvo pro místní rozvoj ČR OP Lidské zdroje a zaměstnanostMinisterstvo práce a sociálních věcí ČR OP VÝZKUM, VÝVOJ A VZDĚLÁVÁNÍ OBDOBÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR Media, audiovizuace, VISK 2, VISK3 a VISK 8B Ministerstvo kultury ČR OP rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Státní zemědělský intervenční fond ČR

Kontaktujte naší kancelář.: Tel: +420 / 732 – Hornická 840/19 Havířov – Prostřední Suchá