Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, 170 00 Praha 7

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Advertisements

Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR Europass: Novinky ve struktuře dokumentů.
Evropský sociální fond v ČR
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Představení Fondu dalšího vzdělávání
Projekty financované ze zdrojů ESF a aktivity CEVAP-a Zuzana Španerová Centrum vzdělávání a poradenství.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí stáž 23. dubna 2013.
Aktuální uplatnění praktických zkušeností na trhu práce z pohledu FDV
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Konference „Cílené další profesní vzdělávání: konkrétní cíl - konkrétní výsledky“ Brno, FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Program konkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 15Číslo.
Kulatý stůl k individuálnímu projektu národnímu Stáže ve firmách - vzdělávání praxí „Praxe je nejlepší učitelka“ Marcus Tullius Cicero Stáže.
Ing. Stanislava Správková
Národní soustava povolání III Konference Národní soustava povolání - moderní nástroj světa práce Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Podpora sociálního podnikání ve stávajícím období a příprava na období 2014+
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Krátké představení aktuálních výzev pro NNO zaměřených na podporu zaměstnanosti (3.3 a 2.1 OP LZZ) Seminář pro NNO Rumburk,
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR S Europassem se neztratíte.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Stav realizace 2011 Ondřej Rut Rada ředitelů AutoSAP
OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST Podpora rovných příležitostí žen a mužů v Operačním programu Zaměstnanost Jihlava.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
Srovnání současného a budoucího programovacího období v ČR Ing. Jarmila Modrá Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 8. listopadu 2006.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Možnosti podpory celoživotního učení v programech financovaných Evropskou unií Ing. Marek Mora Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 10. května.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Ing. Stanislava Správková
Projekty META o.s. zaměřené na komunitní tlumočení
Cesta k uplatnění na trhu práce
Transkript prezentace:

Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Základní informace o projektu Realizátor projektu: Fond dalšího vzdělávání Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (OP LZZ), Prioritní osa 4.2a, oblast podpory Posílení aktivních politik zaměstnanosti Registrační číslo CZ.1.04/2.1.00/ Rozpočet projektu: 71 mil. Kč Období realizace: září 2012 – srpen 2015 Počet podpořených osob: 840 žáků a studentů Stáže: červen/červenec 2013 – červenec 2015

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Cíle projektu Zvýšit zaměstnatelnost a konkurenceschopnost budoucích absolventů na trhu práce. Podpořit individuální rozvoj budoucích absolventů. Možnost získat pracovní návyky a praktické zkušenosti prostřednictvím stáže. Navázání nových pracovních kontaktů mezi zaměstnavateli a potenciálními zaměstnanci.

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Cílová skupina Žáci posledního ročníku středních škol. Studenti posledních dvou semestrů vyšších odborných škol a vysokých škol: Žák/student prezenčního studia s trvalým pobytem v ČR. Stážista nesmí být OSVČ. Stáž pouze v oboru, který zájemce o stáž studuje. Zájemci o stáž musí být v době zahájení stáže žákem/studentem školy, kterou studují. Pro projekt je rozhodný status dle školského zákona, nikoliv dle zákona o sociální podpoře.

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Přínos pro cílovou skupinu Pracovní zkušenosti v oboru studia zájemců o stáž. E-learningový kurz – Vybrané měkké dovednosti. Individuální poradenství – pro snadnější vstup na trh práce. Nové pracovní kontakty. Hrubou hodinovou mzdu 60 Kč (DPP).

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Poskytovatel stáže Firmy realizující svoji podnikatelskou činnost na území ČR, které: jsou zapsány v OR (s.r.o., a.s., k.s., v.o.s.), podnikají na základě živnostenského oprávnění nebo jiného oprávnění podle zvláštních předpisů. Subjekty neziskového sektoru. Poskytovatelem nemůže být subjekt veřejného sektoru.

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Délka stáže 1 až 3 měsíce (délku stáže volí poskytovatel). Počet hodin: žáci střední škol - minimálně 50, maximálně 300; studenti vyšších odborných škol a vysokých škol – minimálně 100, maximálně 300. Mimoškolní aktivita – student se účastní stáže ve svém volném čase, stáže jsou realizovány nad rámec školního kurikula.

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Nabídky pracovních pozic Obory: Stavebnictví Strojírenství Informační technologie Ekonomika, administrativa, personalistika, správa Obchod, marketing, reklama Management Seznam pozic se bude v průběhu celého projektu postupně rozšiřovat.

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Další informace o projektu Webové stránky projektu: ová adresa: Telefonní linka: (Po – Pá: 9 – 16 hod.)

Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Děkuji Vám za pozornost.