Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Důchodová reforma (úvod do problematiky) Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR.
Advertisements

Komunitární program PROGRESS
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Finanční aspekty projektů šablon.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_52_INOVACE_01/A17 AutorIng. Marie Grygarová Období vytvořeníprosinec.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Integrace romské komunity v Moravskoslezském.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Příležitost dělá(t) zaměstnance
1 Dotace MPSV jako zdroj financování zaměstnanců v sociálních službách Praha, květen 2014 Mgr. Antonín Shejbal Odbor sociálních služeb.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 15Číslo.
Jak realizovat vzdělávací aktivity v projektu Přímá podpora.
Další vzdělávání v terciárním vzdělávacím sektoru Současnost a výhled do budoucna MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
Úsporná opatření v působnosti MPSV a daních z příjmů.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
Organizace sociální správy
Daňová reforma - reformní novela 2013 JUDr. Radim Boháč, Ph.D
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 24. března 2014.
„Vzdělávejte se pro růst
Souvislý příklad na mzdy
Realizace aktivní politiky zaměstnanosti – Kritéria a postupy pro poskytování příspěvků z prostředků APZ pro rok 2015 Úřad práce ČR, Krajská pobočka.
Pojistné na sociální zabezpečení a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti
Vzdělávejte se pro růst v Jihočeském kraji reg. č. CZ /1. 1
Projekt „Vzdělávejte se!“
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
ZAMĚSTNANOST. Práce, pracovní síla práce = účelná a cílevědomá lidská činnost přeměňující přírodní látky na statky nebo činnost spojená s poskytováním.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
POJISTNÉ NA SOCIÁLNÍM ZABEZPEČENÍ Zákon č. 589/1992 Sb.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Pojistné na sociální zabezpečení Zákon č. 589/1992 Sb.
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Věra Machová Gymnázium Uherské Hradiště
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
ÚČETNICTVÍ 2 7. KAPITOLA: ÚČETNICTVÍ 2 7. KAPITOLA: ZÚČTOVÁNÍ SE ZAMĚSTNANCI A INSTITUCEMI SOCIÁLNÍHO A ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ Vysoká škola technická a.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Informace ÚP ČR, Krajské pobočky v Ostravě. Nezaměstnanost v Moravskoslezském kraji k
Politika zaměstnanosti Krajská pobočka v Olomouci.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ODMĚŇOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ (základní pojmy) VY_32_INOVACE_11_1_5 ODMĚŇOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ (základní pojmy) Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
Základní síť sociálních služeb ve Středočeském kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ Oblast podpory: Podpora sociální integrace.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Rozpis rozpočtu a normativy
DUM - Digitální Učební Materiál
Transkript prezentace:

Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce COFET, a.s. pobočka Ostrava

Projekt PŘÍPRAVA+ Realizátor projektu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ostravě Dodavatel služeb projektu: COFET, a.s. Projekt je financován z Evropského sociálního fondu a rozpočtu České republiky prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost

Projekt PŘÍPRAVA+ Příspěvky na úhradu mezd (platů) a jejich náhrad včetně pojistného na sociální zabezpečení, příspěvku na státní politiku zaměstnanosti a pojistného na všeobecné zdravotní pojištění v rámci regionálních individuálních projektů byly poskytnuty zaměstnavatelům na vytvoření a udržení pracovních míst. Celkem bylo čerpáno 100 mzdových příspěvků, tj. 100 %.

Projekt PŘÍPRAVA+ Příspěvek byl zaměstnavateli proplácen max. do výše ,- Kč za měsíc Příspěvek byl poskytován v délce 16 – 24 měsíců, Průměrná délka čerpání příspěvku byla 15 měsíců

Projekt PŘÍPRAVA+ Celkem bylo ke schválení podáno 107 žádostí 100 schváleno 7 stornováno

Projekt PŘÍPRAVA+ Přehled čerpání mzdových příspěvků srpen 2010 – září 2011

Projekt PŘÍPRAVA+ Schválené mzdové příspěvky dle pohlaví muži 51 ženy 69

Projekt PŘÍPRAVA+ Nově vytvořená/vyhrazená pracovní místa nově vytvořená 89 vyhrazená 11

Projekt PŘÍPRAVA+ Čerpání mzdových příspěvků dle forem podnikání s.r.o a.s. 5 OSVČ 29 p.o. 5 v.o.s. 1

Projekt PŘÍPRAVA+ Schválené mzdové příspěvky dle kontaktních míst Třinec 4 Ostrava 16 Nový Jičín 10 Opava 18 Bruntál 22 Frýdek – Místek 17 Karviná 10 Havířov 3

Projekt PŘÍPRAVA+ Přeobsazená pracovní místa podpořená mzdovým příspěvkem 15 pracovních míst bylo přeobsazeno

Projekt PŘÍPRAVA+ nejvyšší hrubá mzda při čerpání MP Kč nejnižší hrubá mzda Kč průměrná mzda při čerpání mzdového příspěvku Kč

Projekt PŘÍPRAVA+ Celkově vyčerpaná částka na mzdové příspěvky k činila Kč. V rámci mzdových příspěvků bylo vytvořeno 89 nově vzniklých pracovních míst.

Projekt PŘÍPRAVA+ Děkuji za pozornost Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce COFET, a.s. pobočka Ostrava Hasičská 454/ Ostrava - Hrabůvka