Peníze až na prvním místě 7.9.2014, VIKTOR BALÁŽ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : • Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí. • Nejdůležitější, a pro nás na prvním.
Advertisements

ČR pro Ježíše Termíny ŠVM v Malenovicích pro školní rok 2005/06 ŠVM II. AC/ECM - první víkend druhý víkend druhý.
Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov,
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
DUCHOVNÍ POTŘEBY (NEJEN) UMÍRAJÍCÍCH PACIENTŮ A JAK SE K NIM STAVĚT
Zamilovaná církev - aneb láska, která nepomíjí Vyškov, , Viktor Baláž.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Integrita bezúhonnost
Ludvík XIV Autor: Martin Pelák z 1.E . Vytvořeno 28.října 2004.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů. Překrásný květový týden přátelé !! pátek, 12. září 2014pátek, 12. září 2014pátek, 12. září.
Dej a bude Ti dáno !!!. Dej a bude Ti dáno !!!
MÁM PROT EBE 10 KRÁSNÝCH FRNDIČEK
TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT?:
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Proč je důležité studovat Principy
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
PODĚKOVÁNÍ JÁNU ZÁKOPČANÍKOVI A TOBĚ Děkuji Jánu Zákopčaníkovi za jeho kouzelné „Slunce v duši“
TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT:
1.To jak nakládáme s penězi ovlivňuje náš vztah s Bohem Matouš 25:21 Jeho pán mu řekl: ‚Dobře, otroku dobrý a věrný, byl jsi věrný nad málem, ustanovím.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Vzkříšení z mrtvých a druhý příchod Ježíše Krista
ÚSTNÍ MODLITBA Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Ve společenství s Matkou Boží
 1 Janův 2:12 Píšu vám, děti, že jsou vám odpuštěny hříchy pro jeho jméno.13 Píšu vám, otcové, že jste poznali toho, který je od počátku. Píšu vám, mládenci,
1. Loď, která církví zvána je, dob brázdí oceán. Cíl, jenž jí ukazuje směr, je Boží věčnost zván. Tak pluje, bouří zmítána, úzkostí, nocí, tmou, pochybnost,
Následuj zbožnost 1. Timoteovi 6, 3 – 12 ….Ty však se tomu jako Boží člověk vyhýbej? Následuj spravedlnost, zbožnost, víru, lásku, trpělivost, mírnost………
Každý budoucí inženýr se učí jak správně a jednoduše matematicky zapsat sumu dvou reálných čísel, například Tato forma zlá, neboť je banální není na úrovni.
Slovo života listopad 2012 „Kdo mě miluje, bude zachovávat mé slovo a můj Otec ho bude milovat a přijdeme k němu a učiníme si u něho příbytek.“ (Jan.
Slovo života životaSlovo Listopad 2009 „Spíš projde velbloud uchem jehly, než vejde bohatý do Božího království.“ (Mt 19,24)
Abrahamův život víry Řím 4:1-4 Abrahamův život Povolání Gn 12;1-3 Smlouva Gn 15;1-6 Znamení smlouvy Gn 17;1-5,10 ZákonMojžíš.
KŘESŤANSTVÍ V RANÉM STŘEDOVĚKU
26. Izraelský národ se během let v Egyptě rozrostl.
TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT: TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT: 4... Bůh se Vás nezeptá kolik jste vydělal peněz, ale jakým způsobem?
Člověk a jeho svět V naší obci Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Peníze jsou jazykem světa. Boží Slovo je překlad, který vede k Finanční svobodě.
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí.
„Přitahuj mě a poběžíme…“ února března 1896 fotografie z roku 1894 Sestra Anežka od Ježíše je zvolena převorkou Karmelu.
ARNOŠT Z PARDUBIC A JEHO DOBA Mimořádný ročník dějepisné soutěže 2014.
Rousínov, Uvidíme velké věci! Rousínov,
Ř. 5/12-14 Ř. 5/ ADAM: 1. byl stvořen – z prachu země 2. k prachu země se navrátí – je smrtelný 3. tvořen jako tělo 4. Bůh s ním uzavřel smlouvu.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Věřím v CÍRKEV.... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z Ducha.
Setkání manželek trvalých jáhnů Ostrava 23. ledna 2010 P. Mgr. Martin Šmíd
Jdi druhou míli a budeš zázrakem pro mnohé Kdo tě donutí k službě na jednu míli, jdi s ním dvě. Matouš 5:41 Matouš 5:41.
ŠEPTANDA, ANEB MOC POMLUVY VIKTOR BALÁŽ, VYŠKOV, Věz, že v posledních dnech nastanou zlé časy. Lidé budou... pomlouvační… 2 Timoteovi 3:1.
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
Rozhodnout se musíš SÁM!!!. Dej pozor, co si přeješ Ukázka.
Efezským 2: 1, 2v nichž jste dříve žili podle běhu tohoto světa, poslušni vládce nadzemských mocí, ducha, působícího dosud v těch, kteří vzdorují Bohu.
Vliv rodiny na víru a život. 2. Timoteovi 1,5 Připomínám si tvou upřímnou víru, kterou měla už tvá babička Lóis a tvá matka Euniké, a kterou máš, jak.
Věřím v Svatých obcování
Radujte se, bratři, neboť blízko je Pán, blízko je Pán, blízko je Pán, radujte se, bratři, neboť blízko je Pán, neboť blízko už je Pán. 1. O nic se nestrachujte,
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Neviditelná realita – cesta k záchraně Vyškov, Viktor Baláž.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
Jakým chci být mužem, až budu starý ?
Jirka Pospíšil, AC Ivanovice
Víra, náboženství, církve, sekty 3 – Křesťanství
Ježíš.
Slovo života Listopad 2012.
Byl jednou jeden svět… Luk. 17
TUŠÍTE, NA KTERÉ VĚCI SE BŮH NEBUDE PTÁT:.
Boží vůle IV. – Vstup a vytrvání v Boží vůli
Poznání Boží vůle.
BIBLE Autor: Mgr.Dana Vagenknechtová
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Teorie výdělku.
Anotace Vysvětlit, jak správně hospodařit s penězi. Popsat, co je rozpočet a objasnit žákům, jak sestavit svůj měsíční rozpočet a rozpočet rodiny. Objasnit.
Transkript prezentace:

Peníze až na prvním místě , VIKTOR BALÁŽ

Kdo je na prvním místě?  2 Timoteovi 3:1 Věz však, že v posledních dnech nastanou nebezpečné časy. 2 Lidé totiž budou samolibí, milující peníze (chamtiví, chtiví peněz), vychloubační, pyšní, rouhaví, neposlouchající rodiče, nevděční, bezbožní, 3 bezcitní, nesmiřitelní, pomlouvační, nezdrženliví, hrubí, nepřátelé dobra, 4 zrádci, ukvapení, nadutí, milující rozkoše více než Boha.  Je to duchovní a důležité téma  Bůh nebo majetek?

Vztah k majetku  Jsou peníze zlé?  1 Timoteovi 6:10 Neboť kořenem všeho zla je láska k penězům ; když po nich někteří dychtili, zbloudili od víry a sami se naplnili mnoha bolestmi.  Jak na to byl Barnabáš x Ananiáš a Safira? Skutky 4,23 – 5,11  Jak na tom byl Jidáš a Marie? Jan 12,4 - 6

Co formuje správný vztah k majetku a Bohu 1. Pochopení čí je majetek 2. Pochopení, kdo nám pomohl jej vydělat 3. Pochopení, jaký cíl s nimi mám naplnit  Dávání – klíčová věc pro vztah k Bohu i penězům (sbírky, desátky, almužny)  Vrána nebo orel?  Pěst nebo dlaň?