Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, 401 13 Ústí nad Labem IČ: 254 88 627 společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Advertisements

Komunitární program PROGRESS
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
VEŘEJNÁ PODPORA CO LZE A CO NELZE hledání optimálních možností financování zdravotnictví Praha, 24. dubna 2008.
Zdravotnictví po „velkém třesku“ Zdraví, zdravotnictví a evropské fondy Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
LUKÁŠ MELNIČÁK FINANCE A MARKETING VE VYSOKÉM ŠKOLSTVÍ.
Finanční možností svépomocných skupin
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Seminář ředitelů ZZ února III. pracovní seminář ředitelů nemocnic a zdravotnických zařízení Martin Zeman Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem,
1 © AGIT AB Efektivní zdravotnictví v podmínkách Ústeckého kraje v Ústí n.L. Koncepce budování informačního systému v nemocnicích Ústeckého.
Facility management při transformaci 5 nemocnic Ústeckého kraje
Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Komunitární programy Ústí nad Labem Ing. František Jochman Datum:
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
1 © AGIT AB IT Projekt roku 2007 Systém objednávání pacientů přes Internet Martin Zeman, Jan Pejchal, Aleš Daniel Workshop „eHealth a veřejná správa –
Kvalita a bezpečnost IT ve zdravotnictví
1 © AGIT AB Dostupnost, formy a obsah dotací z evropských fondů pro zdravotnická zařízení Zkušenosti s evropskými programy v českých nemocnicích Martin.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
1 © AGIT AB IT Projekt roku 2007 Zdravotnictví Ústeckého kraje on-line Lenka Jeřábková ČD - Telematika a.s. Martin Zeman, Jan Pejchal Krajská zdravotní,
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka.
1 © AGIT AB Telemedicína Brno března 2008 v Brně Od bezfilmových nemocnic k bezfilmovému Ústeckému kraji Martin Zeman, Aleš Daniel, Jan Pejchal.
1 © AGIT AB Výkonná a bezpečná komunikační infrastruktura pro aplikace Telemedicíny & eZdravotnictví/eHealth Martin Zeman (Krajská zdravotní, a.s.) Radek.
1 © AGIT AB Zkušenosti se vzděláváním manažerů ve zdravotnictví financovaným z ESF Vliv manažerského vzdělávání na změnu řízení při transformaci nemocnic.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
1 © AGIT AB Telemedicína Brno března 2007 v Brně Regionální PACS nemocnic Ústeckého kraje Martin Zeman, Aleš Daniel, Jan Pejchal.
15. prosince 2005Efektivní zdravotnictví v podmínkách Ústeckého kraje Regionální zdravotnický informační systém Martin Zeman.
Operační program Podnikání a inovace.  proplacená podpora: 17,2 mld. Kč  Dotace: 10 mld. Kč  Úvěry a záruky: 6 mld. Kč  Technická asistence: 1,2 mld.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Mgr. et Mgr. Jan Bodnár Odbor evropských fondů Oddělení projektového řízení Integrovaný operační program, možnosti čerpání finančních zdrojů pro oblast.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
AKTUÁLNÍ INFORMACE INTERNÍ GRANTOVÉ AGENTURY MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ („IGA MZ“) 2. ročník národní konference Biomedicínský výzkum s podporou evropských.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok Obecný úvod  Návrh státního rozpočtu na rok 2013 kapitoly 335 – Ministerstvo zdravotnictví je předkládán.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2015
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2017
Ministerstva zdravotnictví ČR
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2011
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
Ing. Stanislava Správková
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Transkript prezentace:

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Krajské zdravotnictví na cestě do informační společnosti Martin Zeman

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Krajská zdravotní,a.s. Nemocnice Děčín,o.z. Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem,o.z. Nemocnice Teplice,o.z. Nemocnice Most,o.z. Nemocnice Chomutov,o.z. stav aktiv společnosti 5 miliard Kč základní kapitál 3,6 miliardy Kč plánované výnosy 4,5 miliardy Kč celkem 6237 zaměstnanců, 4885 zdravotníků, z toho 821 lékařů, 2671 sester

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Kde se nacházíme

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Naše vize Bezfilmové a bezpapírové zdravotnictví Telemedicína Elektronický zdravotní záznam Nové služby založené na ICT a zároveň Ochrana soukromí Právní ochrana Finanční zdraví

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Veřejné zájmy Idea informační společnosti je podporována veřejnými financemi Informatizace je realizovatelná i jako součást jiných veřejně podporovaných aktivit –Podpora zaměstnanosti –Péče o zdraví –Podpora konkurenceschopnosti –…

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Jak na to ? Oblast řízení projektů z vnějších zdrojů zapracovat do systému řízení organizace Ladění vnitřního plánování s omezeně ovlivnitelným typem a časováním vnějších zdrojů Přijmout práci s nejistotou – čekání na rozhodnutí o financování

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Vybrané zrealizované projekty Internetové kiosky pro veřejnost a na podporu zvyšování kvality veřejného zdraví (SROP, kód projektu CZ / /0241) Veřejný internet v síti nemocnic Ústeckého kraje, spolufinancovaný EU, SR ČR a rozpočtem ÚK (SROP, kód projektu CZ / /2557)

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Vybrané zrealizované projekty Systém objednávání pacientů přes internet, spolufinancování Ministerstvem informatiky ČR (evid. č. ISPROFIN ) Vzdělávání ve zdravotnictví - moduly IT ve zdravotnictví a angličtina pro IT ve zdravotnictví, (OP RLZ, opatření 4.1, kód projektu CZ / /0016)

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Ukázka průběžných aktivit Jako jeden z 10 partnerů z 5ti EU států se KZ podílela na přípravě projektu „Continuous Care for Chronic Patiens“ s celkových rozpočtem 0,8 milionů Euro, podaného k Evropské komisi na základě výzvy k podání projektových návrhů ICT/PSP/2007/1 do Rámcového programu konkurenceschopnosti a inovací. Dvě žádosti do Resortního programu výzkumu a vývoje MZ ČR dne –IGA MZ ČR NS/ Krajský a okresní model eHealth –IGA MZ ČR NS/ Studie aplikovatelnosti plánování a objednávání zdravotní péče v regionálním uspořádání

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Ukázka průběžných aktivit Stali jsme se přidruženými partnery v žádosti podané v rámci Lifelong Learning Programme, v projektu "DEsigning Lifelong Learning for Innovation in Information Services Science (DELLIISS)" v rámci ERASMUS. Naší rolí je přispět/prověřit formování profilu nových evropských magisterských studií informačních profesionálů pro zdravotnictví. Jako partner jsme se podíleli v rámci 3. výzvy 7. RP EU pro ICT při podání žádosti o financování projektu Architecture for Medical E- learning based on Report and Image Digital Archives. Zapojili jsme se do běžícího projektu Remine financovaného z Evropské komise a zaměřeného na Risk Management v evropských nemocnicích a jeho SW podporu

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Aktuální výzvy ROP Úspěšné projekty podané v rámci 2. výzvy ROP Severozápad do oblastí podpory 1.3 Infrastruktura v oblasti rozvoje lidských zdrojů. V dále uvedených projektech je téměř 100M Kč do ICT technologií

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Aktuální výzvy ROP Projektová žádost Celkové způsobilé výdaje Dotace z RR Doplnění zdravotnického zařízení a přístrojů – Nemocnice Děčín, o.z , ,85 Doplnění zdravotnického zařízení a přístrojů – Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem , ,68 Doplnění zdravotnického zařízení a přístrojů – Nemocnice Teplice , ,12 Doplnění zdravotnického zařízení a přístrojů – Nemocnice Chomutov , ,88 Optimalizace logistických a obslužných procesů , ,72 Centrum robotické chirurgie , ,00 Doplnění zdravotnického zařízení a přístrojů – Nemocnice Most , ,00

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Závěr Ne vždy se daří nalézat dotační peníze správného druhu ve správný čas Je nutné to neustále zkoušet, peněz je a bude dost, lze se k nim dostat Stále to neumíme, ale zlepšujeme se Je třeba počítat i s neúspěchy, ale nevzdávat se, stojí to za to !

Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka 1550 Martin Zeman CIO Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A Ústí nad Labem Tel.: