ZÁKLADY ZACHÁZENÍ SE ZBRANÍ airsoftové zbraně spadají do kategorie D dle zákona o zbraních č. 119/2002 Sb.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnost při práci s elektřinou
Advertisements

Teorie tréninku střelby začátečníků v moderním pětiboji
Přeměny energií Při volném pádu se gravitační potenciální energie mění na kinetickou energii tělesa. Při všech mechanických dějích se mění kinetická energie.
Základní pohybový systém
Působnost odboru bezpečnostní politiky MV a jeho role systému povolování obchodu s vojenským materiálem Mgr. Milena Bačkovská Odbor bezpečnostní politiky.
Bitva u Verdunu Německo vz. Francie
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
VY_32_INOVACE_10-15 Mechanika I. Třetí pohybový zákon.
Dramatické a pohybové činnosti v Mš
Zákon č. 266/1994 o dráhách zákon upravuje
Zábavná a adrenalinová hra
Rozvázání kontaktu s nepřítelem
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Základy informatiky a výpočetní techniky 1
Dynamika hmotného bodu
Newtonovy pohybové zákony
5. téma:. Práce jako výrobní faktor  půda, práce, kapitál ( + know-how)  „Lidský kapitál“ (vzdělání + praxe = kvalifikace)  Státní politika zaměstnanosti.
Zákon setrvačnosti Autor: Lukáš Polák Pokračovat.
NEWTONOVY POHYBOVÉ ZÁKONY.
UHC super 9x swat Sniper rifle.
Myšlenkové základy skautingu
se silnějším protivníkem
AIRSOFT.
BASKETBAL.
Prototyp elektromagnetického děla
Zákon vzájemného působení dvou těles
Airsoft hra na válku.
Informace o posunu věkové hranice pro hru tělem v žákovských kategoriích Od roku 2005 platí směrnice ČSLH omezující hru tělem pro kategorii žáků 5. tříd.
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
Airsoft Hovězí uvádí SJEDNOCENÍ VÝSTROJE BEZPEČNOST NOVÝ LIDI
Bezpečnost a hygiena PC
DYNAMIKA HARMONICKÉHO POHYBU.  Vychýlíme-li kuličku z rovnovážné polohy směrem dolů o délku y, prodlouží se pružina rovněž o délku y.  Na kuličku působí.
Systematika fotbalu.
Standard veřejných knihovnických a informačních služeb Vít Richter Národní knihovna ČR Brno 23. dubna 2002.
7 Praha, 29. listopadu 2005 Ministerstvo obrany České republiky TISKOVÁ KONFERENCE ministra obrany České republiky Karla KÜHNLA.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
VÝUKOVÝ MATERIÁL VYTVOŘENÝ V RÁMCI PROJEKTU „EU PENÍZE ŠKOLÁM“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Značky Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro.
Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Základní elektrické veličiny
Závěry jednání komise ICT Kostelec, Cíle Zvýšit informovanost o U3V v ČR pro dvě cílové skupiny 1.provozovatelé a zřizovatelé U3V (univerzity)
Airsoft Co je Airsoft? Airsoft vznikl v Japonsku, jako odpověď na americký Paintball. Stejně jako v Paintballu, jsou v Airsoftu obvykle dvě družstva, která.
Airsoft Hovězí uvádí POOHLÉDNUTÍ SE ZA ROKEM 2012
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Rozšíření Souborného katalogu UP mimo pracoviště KUP Souborný katalog UP SUT 2005 Ivo Hučín Knihovna UP v Olomouci.
Vlastní měření Naše cíle – Sestavit základní model Gaussovy zbraně a následně jej zvětšit do patřičně silných rozměrů. Ráže zbraněRychlost 4,5 mm (vzduchovka)170.
Propozice volné střelecké soutěže
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ VI JAK SE ZACHOVAT V PŘÍPADĚ NÁLEZU PODEZŘELÉHO ZAVAZADLA NEBO OBDRŽENÍ PODEZŘELÉ ZÁSILKY OZNÁMENÍ O ULOŽENÍ BOMBY.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Atomové elektrárny Obor: Lyceum Třída: 2L Předmět: Biologie Vyučující: Mgr. LudvíkKašpar Školní rok: 2015/2016 Datum vypracování:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_ETIKETA_VSEDNIHO _DNE_PREZENTACE_05 Název školyStřední.
Školský zákon ve vztahu k zákonným zástupcům (pro ředitele málotřídní školy) Zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném.
Pojďme se podívat do nové budovy píseckého Technologického centra… Fotografie: Vojtěch Nesvadba.
INERCIÁLNÍ A NEINERCIÁLNÍ VZTAŽNÁ SOUSTAVA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radim Frič. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Mgr. Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_55_SETRVAČNOST TEMA: FYZIKA.
Víš co jíš? Web MZe.
Metodika náborových akcí
VY_32_INOVACE_Sikorova_
Tento projekt je spolufinancován z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU
1.3 Vlastnosti látek a lidské smysly.
Princip konstantní rychlosti světla
Zákon akce a reakce. Zákon akce a reakce ? Umíš odpovědět Najdeš příklady vzájemného působení těles Co cítíš při stlačení míče Dovedeš vysvětlit pohyb.
Zákon akce a reakce. Zákon akce a reakce ? Umíš odpovědět Najdeš příklady vzájemného působení těles Co cítíš při stlačení míče Dovedeš vysvětlit pohyb.
Systematika basketbalu
1. Základní ustanovení nošení zbraní a BOZP
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
AUTOR: Mgr. Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_55_SETRVAČNOST
Fyzika 2.D 6. hodina.
Transkript prezentace:

ZÁKLADY ZACHÁZENÍ SE ZBRANÍ airsoftové zbraně spadají do kategorie D dle zákona o zbraních č. 119/2002 Sb.

Přenášení zbraní na veřejnosti v obalu palestině, hadru, šále pod kabátem, v batohu

BEZPEČNOST v prostoru před akcí a po akci mít zbraň bez zásobníku, nebo s vypojenou baterií Zajistit, aby zbraň nemohla vystřělit tam, kde se pohybují lidé bez brýlí

zastřelovat hop-up mimo prostor, kde se nacházejí lidé směrem kam vidím a nikdo se tam nemůže pohybovat

na mrtvolišti, nebo mimo hru mít zbraň zajištěnou Na nikoho nemířit, hlavně ne do obličeje (mimo hru;-)

NEMÍT prst na spoušti!!!

prst na spoušti jen při střelbě, nebo při míření

po akci vyjmout zásobník a vystřelit zbylé kuličky ze zbraně, u kulometu odpojit baterii