Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt z OP Lidské zdroje a zaměstnanost
Advertisements

Vzdělávání pro konkurenceschopnost mýty a příležitosti Ing. Markéta Novotná Praha.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
PROJEKT „Okna technickým oborům dokořán“ registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
1. veřejné projednání ke Strategii rozvoje města ÚL do roku :00 Informační středisko města ÚL, Palác Zdar, Mírové náměstí.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů 1 OPERAČNÍ PROGRAM ROZVOJ LIDSKÝCH ZDROJŮ MPSV - Odbor řízení pomoci z ESF Konference k ESF – Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP 4. dubna 2013.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
„Okna technickým oborům dokořán“
Individuální projekt OP VVV
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Klíčové aktivity projektu
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Projekt „Vzdělávání zaměstnanců společnosti LAGLAS, spol. s r.o.“ CZ.1.04/1.1.04/92.00046 Ing. Jiří Langr – jednatel Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Identifikace operačního programu a výzvy Číslo operačního programu: CZ.1.04 Název operačního programu: OP LZZ/GG EDUCA Číslo globálního grantu: CZ.1.04/1.1.04 Název globálního grantu: Další profesní vzdělávání zaměstnanců podnikatelských subjektů v oblasti průmyslu - EDUCA Číslo prioritní osy: 4.1 Název prioritní osy: Adaptabilita Číslo oblasti podpory: 4.1.1 Název oblasti podpory: Zvýšení adaptability zaměstnanců a konkurenceschopnosti podniků Číslo výzvy: 92 Název výzvy: EDUCA III

Výstupy projektu Monitorovací indikátory Plánovaný počet podpořených osob - 28 Počet podpořených organizací – 1 Plánovaný počet úspěšných absolventů kurzů – celkem 93

Základní identifikace projektu Název projektu: Vzdělávání zaměstnanců společnosti LAGLAS, spol. s r.o. Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.04/92.00046 Zkrácený název projektu: Vzdělávání zaměstnanců - Laglas Datum zahájení realizace projektu: 01/06/2013 Předpokládané datum ukončení realizace projektu: 30/11/2014 Délka projektu v měsících: 18,0 Cíle projektu: Hlavní cíl projektu se odvíjí od vize společnosti: "Poskytovat zákazníkům kvalitní speciální izolační skla a související služby“. Nezbytnou podmínkou pro zajištění tohoto cíle jsou kvalitní a efektivně pracující zaměstnanci, pro které je nutný další profesní rozvoj. Cílem vzdělávacích aktivit realizovaných v rámci projektu je rozvoj specifických znalostí a dovedností zaměstnanců dělnických a technických profesí (obsluha specifických výrobních linek na výrobu izolačních skel s teplým rámečkem technologií TrueWarm, specifického SW na přípravu a řízení výroby technologií TrueWarm včetně koordinace práce na automatizované lince a výstupní kontrole kvality). Aktivity projektu jsou taktéž zaměřeny na rozvoj měkkých dovedností.

Základní identifikace projektu Celkové způsobilé výdaje projektu: 2 542 912,51Kč z toho prostředky z ESF: 85 % - 2 161 475,63 Kč z toho prostředky národního financování: 15 % - 381 436,88 Kč

Základní identifikace projektu Klíčové aktivity projektu (KA): KA 01 - Řízení projektu KA 02 - Externí vzdělávací kurzy pro obsluhu výrobní linky a SW KA 03 - Externí vzdělávací kurzy měkkých dovedností

KA 01 – Řízení projektu Cílem KA je zabezpečit realizaci projektu, splnění cílů projektu a naplnění monitorovacích indikátorů, zajistit informovanost široké veřejnosti o realizaci projektu z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu OP LZZ. V rámci KA 01 budou řízeny a realizovány tyto činnosti: Výběr dodavatele/lů vzdělávacích služeb Nákup schváleného zařízení k zajištění realizace projektových aktivit Organizační zajištění vzdělávacích aktivit, komunikace s dodavateli a poskytovatelem Informační servis pro cílovou skupinu projektu Příprava školících prostor Zajištění zpětné vazby realizovaného vzdělávání Monitoring projektu (zpracovávání monitorovacích zpráv) a předcházení rizikům při realizaci projektu Členové realizačního týmu: 01.03.01 Projektový manažer 01.03.02 Koordinátor projektu 01.03.03 Finanční manažer

KA 02 – Externí vzdělávací kurzy pro obsluhu výrobní linky a SW V rámci této klíčové aktivity bude realizováno 7 kurzů specifického vzdělávání. Budou realizovány kurzy: Ovládání linky s technologií TrueWarm-výrobní postupy a pracovní úkony (1.linka) -18 osob (4denní) 2. Ovládání linky s technologií TrueWarm - výrobní postupy a pracovní úkony (2.linka) -17 osob (4denní) 3. Práce se SW na přípravu výroby produktu SUPER SPACER (1. linka) -17 osob (6denní) Práce se SW na přípravu výroby produktu SUPER SPACER (2. linka) -16 osob (6denní) Znalost ovládání Firmware pro SUPER SPACER T-Spacer Premium+(1. linka) -17osob (5denní) 6. Znalost ovládání Firmware pro SUPER SPACER T - Spacer Premium + (2. linka) -16 osob (5denní) Řízení a koordinace práce na automatizované lince, výstupní kontrola kvality -11 osob (8denní)

KA 03 – Externí vzdělávací kurzy měkkých dovedností V rámci této klíčové aktivity budou realizovány 3 kurzy obecného vzdělávání. Budou realizovány kurzy: Manažerské dovednosti - 2 osoby (4denní kurz) 2. Prodejní dovednosti - základní - 1 osoba (2denní kurz) 3. Prodejní dovednosti - pokročilé - 1 osoba (2denní kurz)

Popis a způsob zapojení cílové skupiny: Zaměstnanci budou do projektu zapojeni formou aktivní účasti na teoretických i praktických vyučovacích blocích vzdělávacích aktivit, na kterých si budete pod vedením lektorů/trenérů osvojovat nové znalosti a dovednosti, které budete pod odborným dohledem aplikovat v praxi - ve svých výrobních prostorách, na výrobních zařízeních, na kterých pracujete nebo je budete uplatňovat ve svých pracovních postupech. Projektový manažer a Koordinátor vzdělávání budou ve spolupráci s vedoucími zaměstnanci informovat s dostatečným předstihem účastníky o realizaci jednotlivých kurzů. Průběžně budou zasílány pozvánky na kurzy, bude sledována a vyhodnocována účast, aktivita a chuť aplikovat naučené znalosti a dovednosti do praxe. Součástí každého školení bude vyhodnocení a zpětná vazba s cílem vyhodnocení efektivnosti průběhu projektu a realizace jednotlivých kurzů. Účastníkům projektu firma umožní účast na školení, termíny aktivit projektu budou stanoveny tak, aby v minimální míře nenarušovaly pracovní či osobní plány zaměstnanců.

Závěr O dalším průběhu projektu Vás budeme informovat na našich webových stránkách, www.laglas.cz a výrobních poradách. Děkuji za pozornost