1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Milan Zukal 27. 5. 2005 Pracovní skupina Dostupnost a infrastruktura.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Stanislava Správková
Advertisements

Strukturální fondy jako zdroj financí pro komunální investice
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Dosavadní zkušenosti s projekty Sekretariát Regionální rady NUTS2 Severozápad IB pro SROP a Interreg IIIA (ČR-Bavorsko, ČR-Sasko)
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
IX. Celostátní finanční konference Finance pro města a obce z evropských fondů v letech Praha Integrovaný plán rozvoje města.
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
ZPRACOVÁNÍ STŘEDNĚDOBÝCH PLÁNŮ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ÚZEMÍ
Koncepce běžeckého lyžování v Karlovarském kraji 2.etapa – Slavkovský les a zhodnocení potenciálu zbývajících částí Karlovarského kraje.
Nástroj pro realizaci IS rozvoje území. Umožňuje koordinaci navzájem provázaných a územně zacílených intervencí z různých prioritních os jednoho či více.
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
Investiční příležitosti v regionech Konference Development v regionech Praha, 6. října 2005.
Praha a fondy EU Programové období 2007 – 2013 Markéta Reedová náměstkyně primátora HMP.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
VYJEDNÁNÍ NSRR A OPERAČNÍCH PROGRAMŮ Ing. Ivo MINAŘÍK Odbor regionálního rozvoje KrÚ JMK Hodonín,
Působnosti obcí na úseku územního plánování od setkání tajemníků obcí Karlovarského kraje KÚKK, ORR, odd. územního plánování, Jana.
© NSZM ČR1 Zdravá města, regiony, kraje – cesta ke zdravému rozvoji Oucmanice, 5. června 2007.
Ing. Stanislava Správková
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
CzechInvest Karlovarský kraj Ing. Hana Nucová Regionální kancelář CzechInvestu pro Karlovarský kraj červen 2005.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE
Technologické platformy a dopravní výzkum
STRATEGIE REGIONÁLNÍHO ROZVOJE 2014+
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Volnočasové projekty a EU financování
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Úvod do regionální politiky EU v ČR Eurocentrum Praha,
EVVO v Karlovarském kraji
Krajský úřad Karlovarského kraje
Regionální operační program NUTS II Severovýchod 2007 – 2013
Regionální operační program NUTS II Severozápad 2007 – 2013 veřejné projednání
1 Fondy Evropské unie. 2 Stav čerpání z fondů EU ČR má k dispozici na programové období z fondů Evropské unie 26,7 miliardy eur. V přepočtu.
Pracovní skupina Lidské zdroje a vysoké školy Ing. Irena Ptáčková.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Tvorba krajských pracovních skupin Bc. Lucie Hrbková Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje.
Statutární město Ostrava
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková Pracovní skupina Specifické oblasti rozvoje (resp.
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
Správa stavební 2 Filip Dienstbier, 2010 Nástroje územního plánování Územně plánovací podklady Politika územního rozvoje.
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Aktivity regionů v EU. Programové dokumenty  Strukturální fondy  SROP, SOP  Regionální rada, sekretariát regionální rady  Problematiky velikosti NUTS.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Aktualizace Strategie rozvoje Moravskoslezského kraje (SRK) Jednání pracovní skupiny č. 3 Návrh nové struktury specifických strategických cílů
Setkání s generálními sekretáři Rady pro fondy SRR Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
Aktuální stav přípravy programového období František Kubeš odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Pardubického.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Aktualizace Strategie udržitelného rozvoje ČR
Aktualizace SUR ČR – Analýza podkladových dokumentů
STRATEGII REGIONÁLNÍHO ROZVOJE ČR
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Transkript prezentace:

1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Milan Zukal Pracovní skupina Dostupnost a infrastruktura

2KÚKK, ORR Definice zaměření pracovní skupiny dle PRKKu (viz. –heslo Dokumenty) rozvoj a zkvalitnění dopravy a technické infrastruktury – základní předpoklad rozvoje regionu, optimalizace obslužnosti území s ohledem na životní prostředí, rozvoj logistických vazeb a vybudování průmyslových zón pro alokaci investorů v regionu rozvoj a zkvalitnění dopravy a technické infrastruktury – základní předpoklad rozvoje regionu, optimalizace obslužnosti území s ohledem na životní prostředí, rozvoj logistických vazeb a vybudování průmyslových zón pro alokaci investorů v regionu

3KÚKK, ORR Zaměření pracovní skupiny d le PRKKu - modernizace a rozvoj dopravní sítě - napojení kraje na evropskou dopravní síť - propojení s ostatními kraji - dobudování integrovaného dopravního systému - rozvoj infrastruktury pro zvýšení rozvojového potenciálu kraje - podpora obnovitelných zdrojů energie pro neprůmyslové využití - neprůmyslové využití brownfields - modernizace a rozvoj dopravní sítě - napojení kraje na evropskou dopravní síť - propojení s ostatními kraji - dobudování integrovaného dopravního systému - rozvoj infrastruktury pro zvýšení rozvojového potenciálu kraje - podpora obnovitelných zdrojů energie pro neprůmyslové využití - neprůmyslové využití brownfields

4KÚKK, ORR Cíle pracovní skupiny  Vymezení agendy a obsahu činnosti pracovní skupiny, (Překryvy, hranice i mezery mezi pracovními skupinami)  Nadefinování reálné databáze stěžejních projektů pro plánovací období zaměřené na oblast Dostupnost a infrastruktura  Aktivity spojené s projednáváním a připomínkováním programových a strategických dokumentů následného plánovacího období (tzn. vše podstatné z jednání na MMR a vytváření ROP bude zasíláno členům PS k připomínkování)

5KÚKK, ORR První jednání pracovní skupiny Kdy: dne Kde:v budově Krajského úřadu Karlovarského kraje zasedací místnost č. 335 A V kolik:od – hodin.

6KÚKK, ORR Na setkání s Vámi se těší Ing. Milan Zukal odbor regionálního rozvoje tel.: Karlovarský kraj Krajský úřad Závodní 353/ Karlovy Vary